• 9.370.710 stemmen

Ted Bundy: Falling for a Killer (2020)

Documentaire / Misdaad | Miniserie

Ontwikkeld door: Trish Wood

Met: Ted Bundy, Elizabeth Kendall en Molly Kendall

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Datum van release: vrijdag 31 januari 2020

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk miniserie via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ted Bundy: Falling for a Killer

Ted Bundy is een van de meest beruchte seriemoordenaars ooit. Vlak voor zijn terechtstelling bekende hij meer dan dertig moorden. Deze documentaireserie laat het verhaal zien van Bundy's oude vriendin Elizabeth Kendall en haar dochter Molly, die na bijna veertig jaar stilte hun ervaringen delen met nieuwe details over Bundy. Daarnaast vertellen vrouwen die Bundy's aanvallen overleefd hebben voor het eerst hun verhaal.

Afleveringen

1. 1. Boy Meets Girl

31 januari 2020 (49 minuten)

2. 2. Falling

31 januari 2020 (49 minuten)

3. 3. Gone Girls

31 januari 2020 (52 minuten)

4. 4. Take Care of Yourself, Young Man

31 januari 2020 (44 minuten)

5. 5. Collateral Damage

31 januari 2020 (37 minuten)

Alle Acteurs en Actrices

Ted Bundy's Brother

Himself (archive footage)

avatar van clairest

clairest

Deze serie is een indrukwekkend document, dat volkomen open de uitgebreide, hevige impact verhaalt, die het leven van seriemoordenaar Ted Bundy op de vele levens van individuele mensen gemaakt heeft. Daarnaast wordt van het historische fenomeen "Ted Bundy" ook de gehele impact in de samenleving op uitstekende wijze belicht. Inclusief de relevante achtergronden van ontwikkelingen in de samenleving, ten tijde van de moorden. Deze documentaire bestrijkt de periode 1969 t/m 1989.

avatar van lang pee

lang pee

Clairest beschrijft het al zeer goed. Dit is één van de betere docu's over een seriemoordenaar, en ik heb er vele gezien. Waarom houden veel mensen toch van docu's over seriemoordenaars? De reden dat hij zoveel vreselijke dingen heeft kunnen doen, is een beetje dezelfde waarom men bij ons Dutroux niet sneller gepakt heeft. Hier was het een totaal gebrek aan samenwerking tussen de politiediensten in de verschillende staten....