• 9.369.514 stemmen

Ontwikkeld door: Jason Katims

Met onder meer: Shiri Appleby, Jason Behr en Brendan Fehr

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 6 oktober 1999

Eerst uitgezonden op: The WB (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Roswell

Roswell draait om een groep tieners in het plaatsje Roswell (New Mexico). Als de tiener Liz Parker wordt neergeschoten in het 'Crashdown Café' waar ze werkt, heelt de mysterieuze Max Evans haar wond. Liz wordt verliefd op hem en ontdekt dat Max, zijn zus Isabel en hun vriend Michael in feite aliens zijn: de drie zijn de enige overlevenden van de beruchte ufo-crash in 1947. Liz, Max en hun vrienden proberen samen het verleden van de aliens te ontdekken. Ondertussen moeten ze zien te overleven als mens en hun buitenaardse kanten proberen te verbergen, dit terwijl ze proberen meer te leren over hun vreemde krachten, evenals het uitzoeken hoe ze bij hun echte thuis kunnen geraken.

Seizoenen

Komt er een Roswell seizoen 4?

Acteurs en Actrices

Meningen over Roswell

avatar van hatebreeder

hatebreeder

zondag 17 februari 2019
Roswell seizoen 1 Leuke serie vooral omdat ik zelf ook geloof in Aliens die de aarde al bezocht hebben (ja mensen het is echt waar, verdiep je erin en er gaat een wereld voor je open)