• 9.372.610 stemmen

Merry Happy Whatever (2019)

1 seizoen
2,69 8 stemmen + Mijn stem

Status: Geannuleerd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Tucker Cawley

Met onder meer: Dennis Quaid, Brent Morin en Ashley Tisdale

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 28 november 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Merry Happy Whatever

Don Quinn is een eigenzinnige patriarch die de eisen van zijn gecompliceerde familie moet afwegen tegen de stress van de kerstperiode. Wanneer de jongste dochter Emmy met een nieuw vriendje thuiskomt tijdens de kerstvakantie, heeft het hele gezin de taak om de "buitenstaander" te omhelzen en te voorkomen dat Don's oude gewoontes hem wegjagen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Merry Happy Whatever

avatar van daan258

daan258

vrijdag 17 januari 2020
Merry Happy Whatever seizoen 1 Toen ik in de maand december deze serie voorbij zag komen was ik wel benieuwd. Vooral omdat ik naar de cast keek en Brent Morin en Bridgit Mendler zag. De 2 acteurs ken ik van de serie Undateable - TvMeter.nl wat ik echt een heerlijke sitcom vond, dus mijn interesses waren gewekt. Helaas was het achteraf toch een flinke teleurstelling. Nergens weet het grappig te worden en ondanks dat het maar 8 episodes heeft was het ook niet altijd even vermakelijk. Jammer, had zeker wat leukers verwacht. 2,0*