• 9.370.192 stemmen

Ontwikkeld door: Josh Corbin

Met onder meer: Abigail Spencer, Rodrigo Santoro en Mena Massoud

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 6 december 2019

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Reprisal

Katherine Harlow wordt voor dood achtergelaten door haar eigen broer en zijn bende. Ze overleeft echter en neemt de naam Doris Dearie aan om een leven van relatieve rust en stilte te leiden. Jaren later krijgt Doris onverwacht de kans om op slinkse wijze wraak te nemen. Om haar wraakzuchtige campagne te kunnen uitvoeren, is een goede voorbereiding en een eigen crew bijeenzoeken essentieel.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Reprisal

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

woensdag 9 oktober 2019
Reprisal seizoen 1 Klinkt goed. Mijn series 'nog zien': check!
avatar van DreamTech

DreamTech

dinsdag 21 januari 2020
Reprisal seizoen 1 Wat een geweldige serie net laatste deel seizoen 1 gezien ik mag dat wel die ehhmm laten we zeggen hiil billies zonder wat te verklappen even door het 1e deel heen gaan gaan dan kan je niet meer stoppen geweldig kom maar op met ( hopelijk ) een 2e seizoen !!
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
donderdag 9 januari 2020
Reprisal seizoen 1 Ik vond het drie keer niks zeer onrealistisch en dan die scènes dat ze in de camera praten om over je nek van te gaan,not my cup of thee. Onaangename karakters en zeer warig allemaal. Nee niet mijn serie...