• 9.369.659 stemmen

Ontwikkeld door: Chris Fedak, Sam Sklaver en Sam Sklaver

Met onder meer: Tom Payne, Michael Sheen en Lou Diamond Phillips

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 23 september 2019

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Prodigal Son

Malcolm Bright heeft een gave. Hij weet hoe moordenaars denken en hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren negentig was zijn vader een van de ergste, en beruchtste seriemoordenaars genaamd 'The Surgeon'. Het is dus logisch dat Bright de beste criminele psycholoog is die er is; moord is het familiebedrijf. Hij zal zijn gave gebruiken om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen, terwijl hij te maken heeft met een manipulerende moeder, irritant zus, een moordlustige vader die nog steeds een band met zijn verloren zoon zoekt, en zijn eigen voortdurend evoluerende neurosen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Cartel Bodyguard (onvermeld)

Meningen over Prodigal Son

Roy1967

maandag 4 november 2019
Prodigal Son seizoen 1 Meer dan de pilot ga ik van deze serie niet bekijken. De hoofdpersoon is eerder een helderziende dan een profiler. Weet door binnen twee minuten 40 dossiers te bekijken wie de dader is. Een chirurg als seriemoordenaar met een cel als een hotelkamer en al zijn oude patiëntendossiers in zijn cel. De ongeloofwaardigheid stoort mij. Het realisme in Mindhunter spreekt mij veel meer aan.
avatar van 7 stars

7 stars

dinsdag 26 mei 2020
Prodigal Son seizoen 1 Wat een negatieve berichten. Ik vind dit echt een dijk van een serie. Verveeld geen moment. Lekker gestoord af en toe. En vooral elke aflevering spannend. Een vader als seriemoordenaar die de hele familie psychologisch manipuleert vind ik een geweldig uitgangspunt. Beetje een hannibal invalshoek. En de gaten in het geheugen van de hoofdpersoon die langzaam worden ingevuld maakt het dat je de ene aflevering na de andere gaat kijken. Ik jas ze alle 20 binnen n week er doorheen dat staat al vast