• 9.369.514 stemmen

I Think You Should Leave with Tim Robinson (2019-2023)

3 seizoenen
2,36 25 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Tim Robinson en Zach Kanin

Met onder meer: Tim Robinson, Matt Knudsen en Sam Richardson

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 23 april 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot I Think You Should Leave with Tim Robinson

In deze onconventionele comedyserie met sketches en hilarische gasten verloopt geen enkele interactie normaal. Als je denkt te weten wat er gaat gebeuren wordt je binnen no time op het verkeerde been gezet en ben je terug bij af.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over I Think You Should Leave with Tim Robinson

avatar van Threeohthree

Threeohthree

vrijdag 16 april 2021
I Think You Should Leave with Tim Robinson seizoen 1 Heerlijk. Zoals Karl aangeeft moet je een beetje van absurdisme houden want de sketches zijn erg overdreven en overtrokken, maar als je ervan houdt is het echt genieten geblazen. Verder zijn de sketches nog best relevant en toepasbaar op veel ongemakkelijke dagelijkse gebeurtenissen. Zo zijn het bonnetje, vliegtuig incident, de deur die beide kant op opent, magic show, en het viral video bid bijvoorbeeld erg "herkenbaar". Dit moet je wel liggen, maar raad het iedereen aan om het een kans te geven. Volledig krankzinnig en doorgeslagen maakt dit avontuur kort maar absoluut ook krachtig 4*
avatar van Robbie.T.

Robbie.T.

vrijdag 24 mei 2019
I Think You Should Leave with Tim Robinson seizoen 1 Echt waardeloos slechte serie dit. Ik sluit me volledig aan bij [user=24]ZZ TOP[/user]; nog niet één glimlach kon er bij mij vanaf en soms heb ik gewoon hard moeten nadenken over wat er dan grappig zou kunnen zijn. Robinson probeert en probeert, maar komt nergens lollig uit de hoek. Flauw, saai, langdradig, onzinnig en vooral: niet om te lachen. Wat een misser. Edit: mijn punt verlaagt naar het minimale.
avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

vrijdag 10 mei 2019
I Think You Should Leave with Tim Robinson seizoen 1 Inmiddels de eerste 2 afleveringen gezien. Heb tot nu toe nog geen één keer moeten (glim)lachen. Het is allemaal pijnlijk ongrappig.