• 9.370.338 stemmen

1 seizoen
3,00 5 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Ontwikkeld door: Mark Marlow

Met onder meer: Sheridan Smith, Jade Anouka en Kristy Philipps

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 9 januari 2019

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cleaning Up

Sam is een doodgewone arbeidersvrouw, die gevangen zit tussen twee werelden - het dagelijkse leven van een toegewijde en liefhebbende moeder en de duistere, gevaarlijke wereld van handel met voorkennis. Interieurverzorgster Sam is er een van een onzichtbaar leger aan schoonmakers met een contract van nul uur dat in de vroege uren dweilt, veegt en stofzuigt. Worstelend met een online gokverslaving, realiseert Sam zich dat ze toegang heeft tot lucratieve aandelenmarktinformatie die, indien correct gebruikt, het antwoord zou kunnen zijn op al haar gebeden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Cleaning Up

Suitehome

dinsdag 14 april 2020
Cleaning Up seizoen 1 Met veel plezier naar dit Britse drama gekeken. Het verhaal is natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig, maar het plezier spat er van af. Dit is top drama. Serie wordt gedragen door Sheridan Smith. Ze doet dat met verve, afwisselend vilein, onschuldig en charmant. Rol als working class mum is haar op het lijf geschreven. Alle bijrollen zijn goed bezet waardoor het eenvoudige maar vlotte scenario geweldig wordt uitgevoerd. More please.
avatar van stinissen

stinissen

• 12026 stemmen
woensdag 29 mei 2019
Cleaning Up seizoen 1 Heerlijke actrice Sheridan Smith helemaal mijn smaak.