• 9.370.274 stemmen

Albert le 5ème Mousquetaire (1995)

1 seizoen
2,75 4 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: Albert the 5th Musketeer / Albert the Fifth Musketeer / Albert De Vijfde Musketier

Status: Beëindigd

Genre: Animatie / Komedie

Oorsprong: Canada / Frankrijk

Ontwikkeld door: Christophe Izard

Met onder meer: Bernard Dhéran, Christian Alers en Roland Giraud

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 11 januari 1995

Eerst uitgezonden op: Canal+ (Frankrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Albert le 5ème Mousquetaire

Volgens het oorspronkelijke verhaal waren de befaamde musketiers met z'n vieren. Aramis, Athos, Porthos en hun aanvoerder D'Artagnan. Niets blijkt minder waar. Er was ook nog Albert, de vijfde musketier. Hij is klein van stuk, zeer verstandig en maakt vaak verschillende uitvindingen waarmee hij de slechteriken altijd te snel af is.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Albert le 5ème Mousquetaire

avatar van Esteban

Esteban

donderdag 31 januari 2019
Albert le 5ème Mousquetaire seizoen 1 Albert de vijfde musketier (Dutch intro) - YouTube Ontzettend veel weet ik hier niet meer van, ik kan mij enkel herinneren dat ik bijzonder vaak om moest lachen om deze idioot en zijn leuke uitvindingen. En de intro-song, die zal ik waarschijnlijk nooit vergeten. Wel opgevallen dat mijn leeftijdsgenoten deze niet meer herinneren. Ik kan toch niet de enige zijn die hier plezier aan beleefde? Geen idee of het ook in NL uitgezonden werd.

neo

zaterdag 2 februari 2019
Albert le 5ème Mousquetaire seizoen 1 In Nederland eerst door de Publieke Omroep uitgezonden, gevolgd door herhalingen op andere zenders.