• 9.370.453 stemmen

4 seizoenen
3,45 44 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Lauren Iungerich, Jeremy Haft, Eddie Gonzalez, Lauren Iungerich en Jeremy Haft

Met onder meer: Diego Tinoco, Jason Genao en Jessica Marie Garcia

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 16 maart 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot On My Block

In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan. Samen vinden ze hun weg door de triomfen en de pijn van het leven.

Meningen over On My Block

avatar van Thomas83

Thomas83

zaterdag 14 juli 2018
On My Block seizoen 1 Een coming of age-serie in de getto, dat is waar ik op hoopte. Maar in deze serie is de getto toch een duidelijk gekuiste versie, en ligt de nadruk teveel op humor en luchtigheid naar mijn smaak. Eigenlijk is het gewoon een typische sitcom-behandeling die men aan de serie heeft gegeven, met vervelende typetjes en clichés. Je zou het kunnen prijzen dat in de serie de narigheid van het leven in een ghetto als vanzelfsprekend wordt beschouwd door de personages, maar luchtig en lollig gebrachte discussies tussen kinderen over welk kaliber kogel ze afgevuurd hoorden zijn me toch wat te smakeloos. De serie wordt na de best slechte en ook wat kinderachtig overkomende eerste aflevering wel echt beter. De acteur die Jamal speelt groeit echt in zijn rol en begint op een gegeven moment soms zelfs echt de show te stelen (met hem als comic relief heb je zo'n irritante Jasmine of die oma helemaal niet nodig). De serie kan je soms echt aangenaam verrassen met zijn humor. Helaas zijn de personages zijn toch doorgaans allemaal erg vlak geschreven, en dat is iets waar in het nieuw aangekochte seizoen echt aan moet worden gewerkt. Vond alleen Monse echt wat karakter hebben én vanaf het begin al degelijk gespeeld worden. 3.0*.

renzoroy_mm

donderdag 7 maart 2019