• 9.382.790 stemmen

On My Block

On My Block seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie On My Block? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van On My Block.

Het laatste bij ons bekende seizoen van On My Block (Seizoen 4) dateert van 2021.

On My Block Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van On My Block? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over On My Block seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

On My Block Serie Informatie

On My Block is een Komedie-serie uit 2018-2021. Geregisseerd door Lauren Iungerich met onder meer de acteurs Jason Genao, Jason Genao en Brett Gray .

In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan. Samen vinden ze hun weg door de triomfen en de pijn van het leven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,45 met in totaal 44 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.