• 9.369.659 stemmen

Born to Kill? (2005-2016)

Documentaire / Misdaad | 7 seizoenen
7 seizoenen
4,97 15 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Documentaire / Misdaad

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Ontwikkeld door: Ben Barrett, Melanie Leach, Neil Edwards, Nick Price en Tony Hughes

Met onder meer: Louis B. Schlesinger, Katherine Ramsland en Steve Furst

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 13 oktober 2005

Eerst uitgezonden op: Channel 5 (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Born to Kill?

Een documentaireserie die duikt in de wereld van de waargebeurde misdaad, meer specifiek die van seriemoordenaars. Elke aflevering gaat nader in op de jeugd en vormende jaren van seriemoordenaars in een poging uit te vinden of diegenen zo geboren waren of dat juist de omgeving een bepalende invloed had.

logo tmdbimage

Acteurs en Actrices

zichzelf (archiefmateriaal)

Meningen over Born to Kill?

avatar van ZAP!

ZAP!

woensdag 25 oktober 2017
Born to Kill? seizoen 1 Beste reality docuserie over seriemoordenaars die ik ken. Op zeer ingetogen wijze worden de gruwelijke zaken uit de doeken gedaan, met een perfecte narrator (ik meen dat het Christopher Slade is, maar kan ook zo maar Steve Furst zijn). Soms moet je wat natte vingerwerk en open deuren van een paar bijzondere psychologen voor lief nemen, maar ze doen hun best... Ik kan niet zeggen dat ik alle zaken (killers) even interessant vind, maar dat mag de pret niet drukken. Met schitterende beelden vaak van voornamelijk Amerikaanse en Engelse stadsgezichten, landschappen en dergelijke, al is dat eigenlijk bonuswerk. Is een tijd lang op 13th Street te zien geweest, maar die hele zender lijkt wel opgedoekt, helaas... Nu geen idee waar het nog te volgen is, behalve dat wat op YouTube e.d. gepost wordt.
avatar van DionneDarko

DionneDarko

zondag 26 november 2017
Born to Kill? seizoen 3 We zijn wel eensgestemd he [user=951]ZAP![/user] en [user=475]renzoroy[/user]? ?