• 9.369.869 stemmen

Ontwikkeld door: Lieven Defour

Met onder meer: Marc Coessens, Greet Rouffaer en Arnold Willems

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: dinsdag 31 augustus 1993

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wittekerke

Deze serie speelt zich af in Wittekerke, een rustig kuststadje waar mensen elkaar nog kennen en het goed wonen is. Alle leeftijden en sociale lagen van de bevolking hebben er hun stek gevonden. Café "De Schorre" is dan ook dé ontmoetingsplaats voor een pint, een babbel én een roddel. In Wittekerke worden mensen verliefd, trouwen ze, krijgen ze kinderen, maken ze ruzie, verzoenen ze zich of scheiden ze, proberen ze een nieuw leven op te bouwen, al dan niet met succes. Wittekerke is een lach en een traan, jaloezie en romantiek.

logo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Wittekerke seizoen 16?

Acteurs en Actrices

Georges Coppens

Frank Opdebeeck

Nellie De Donder

Meningen over Wittekerke

avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Wittekerke seizoen 1 Mindere versie van betere soaps als Familie & Thuis (op vlaamse bodem dan), het is allemaal gewoon een heel stuk minder, stijver, minder natuurlijk geacteerd, alles zou ervoor moeten zorgen dat het lijkt alsof je naar een normale dagdagelijkse gemeenschap zit te kijken en dat is bij mij zelden het geval. Matig.