• 9.369.843 stemmen

Ontwikkeld door: Olen Steinhauer

Met onder meer: Richard Armitage, Michelle Forbes  en Rhys Ifans

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 16 oktober 2016

Eerst uitgezonden op: Epix (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Berlin Station

Berlin Station volgt Daniel Meyer/Miller, die net is aangekomen op het buitenlandse CIA kantoor in Berlijn, Duitsland. Meyer heeft een clandestiene missie; het achterhalen van de bron die informatie heeft gelekt over een nieuw beroemde klokkenluider Thomas Shaw.

Acteurs en Actrices

Julian DeVoss

Meningen over Berlin Station

Suitehome

dinsdag 2 april 2024
Berlin Station seizoen 1 Ik ben 8 jaar te laat op dit spionnenfeestje, maar ben blij dat ik uiteindelijk toch gegaan ben. Het 10-delige eerste seizoen van de spionagethriller Berlin Station uit 2016 komt langzaam op gang. De eerste afleveringen ogen rommelig, onnodig complex (dat hoort natuurlijk een beetje) en missen een aansprekende verhaallijn. Gelukkig zien we wel Sylvia Hoeks! De vergelijking met Homeland ligt voor de hand, maar in Berlin Station lopen voornamelijk brave karakters rond. En geen Carrie Mathisons. Toch kijkt de serie makkelijk weg. Vanaf aflevering 5 wint de serie aan vaart en spanning. Zonder vernieuwend te zijn weet Berlin Station in het eindspel alsnog ruimschoots te overtuigen.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
vrijdag 7 oktober 2016
Berlin Station seizoen 1 Zeer hoge verwachtingen van.