• 9.369.485 stemmen

Chespirito: Sin Querer Queriendo (2025)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Roberto Gómez

Met onder meer: Pablo Cruz Guerrero, Paulina Dávila en Bárbara López

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: donderdag 5 juni 2025

Eerst uitgezonden op: HBO (Spanje)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Chespirito: Sin Querer Queriendo

Biografische serie die de carrière van Roberto Gómez Bolaños vertelt, en focust op zijn reis als schrijver, acteur, regisseur en producent. De serie belicht ook de complexiteit van de creatie van zijn beroemdste typetjes, zoals El Chavo en El Chapolin Colorado. Ook aspecten van zijn persoonlijke leven komen aan bod, alsook de blijvende impact van zijn werk op de Ibero-Amerikaanse entertainmentindustrie.

Acteurs en Actrices

Meningen over Chespirito: Sin Querer Queriendo

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

woensdag 20 augustus 2025
Chespirito: Sin Querer Queriendo seizoen 1 In de jaren 70 kekeken er zo´n 350 miljoen mensen wekelijks naar zijn series. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Een inkijkje in de tv wereld (filmwereld ook) vind ik eigenlijk altijd wel vermakelijk. En dat was deze serie ook. Eigenlijk jammer dat het maar twee periodes uitlichte. Maar mogelijk een tweede seizoen? Het prive gedeelte (x gaat vreemd, y krijgt een relatie met z) vond ik wat te soapy en niet zo boeiend. Gelukkig was dat een erg klein deel van het verhaal. O Rei da TV (Serie, 2022 - 2023) - MovieMeter.nl is ook een aanrader. Met nog 0 stemmen (buiten die van mij zelf) nog genoeg mensen die deze serie niet gezien hebben