• 9.161.795 stemmen

Mighty Morphin Power Rangers (1993-1996)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Haim Saban en Shuki Levy

Met onder meer: Richard Steven Horvitz, David Yost en David J. Fielding

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 28 augustus 1993

Eerst uitgezonden op: Nickelodeon (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Mighty Morphin Power Rangers

Power Rangers volgt qua verhaal hetzelfde principe als Super Sentai: Een vijand (meestal een buitenaards leger of een eeuwenoud kwaad) bedreigt de aarde. Om deze vijand te verslaan verkrijgt een team van meestal vijf individuen op magische of technische manier superkrachten, waardoor zij kunnen transformeren tot sterke krijgers. Net als in Super Sentai dragen de helden gekleurde spandex kostuums en gebruiken ze vechtsport samen met geavanceerde wapens.

Meningen over Mighty Morphin Power Rangers

karst

dinsdag 15 december 2020
Mighty Morphin Power Rangers seizoen 1 Knetterslecht. Maar mijn dochter van acht vindt het wel leuk. Zoonlief van zes vind er niets aan. Dus 1* van mij. 1* van mijn zoon en vier van mijn dochter. Twee sterren dan maar... Maar ik had liever 1* gegeven..