• 9.385.321 stemmen

Mighty Morphin Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Mighty Morphin Power Rangers ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mighty Morphin Power Rangers .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mighty Morphin Power Rangers (Seizoen 3) dateert van 1995.

Mighty Morphin Power Rangers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Mighty Morphin Power Rangers ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mighty Morphin Power Rangers seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mighty Morphin Power Rangers Serie Informatie

Mighty Morphin Power Rangers is een Actie / Avontuur-serie uit 1993-1996. Geregisseerd door Charlie Haskell met onder meer de acteurs Amy Jo Johnson, David Yost en Russell Curry .

Power Rangers volgt qua verhaal hetzelfde principe als Super Sentai: Een vijand (meestal een buitenaards leger of een eeuwenoud kwaad) bedreigt de aarde. Om deze vijand te verslaan verkrijgt een team van meestal vijf individuen op magische of technische manier superkrachten, waardoor zij kunnen transformeren tot sterke krijgers. Net als in Super Sentai dragen de helden gekleurde spandex kostuums en gebruiken ze vechtsport samen met geavanceerde wapens.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,59 met in totaal 76 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.