• 9.370.356 stemmen

Nine Bodies in a Mexican Morgue (2025)

Thriller / Mystery | Miniserie

Ontwikkeld door: Anthony Horowitz

Met: Eric McCormack, David Ajala en Lydia Wilson

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 2 maart 2025

Eerst uitgezonden op: MGM+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nine Bodies in a Mexican Morgue

Wanneer een klein vliegtuigje vanuit Guatemala met een groepje passagiers, bemanning en een piloot neerstort in de Mexicaanse jungle, worden alle lichamen geborgen en in een mortuarium geplaatst. Maar het blijkt dat er maar één van hen is overleden bij de crash. De andere passagiers werden daarna vermoord, ieder op een unieke manier. Maar door wie? En waarom?

Afleveringen

1. 1. Dead Reckoning

2 maart 2025 (48 minuten)

2. 2. Black Angel

9 maart 2025 (50 minuten)

3. 3. Rapido

16 maart 2025 (52 minuten)

4. 4. The Short Straw

23 maart 2025 (49 minuten)

5. 5. Cloud Cover

30 maart 2025 (49 minuten)

6. 6. Body Bags

6 april 2025 (49 minuten)

avatar van lang pee

lang pee

Deze serie word weldra op BBC First uitgezonden, dan weet je ongeveer al hoe sterk het is. Inderdaad een zwak mengsel van Lost en Agatha Christie. Het acteren is niet echt fantastisch. En het is duidelijk dat het meeste gewoon in een grote studio is opgenomen....zwak

avatar van Timo.Moviefreak

Timo.Moviefreak

Het verhaal is ijzersterk. De acteurs tillen het geheel naar een prima niveau. Lang blijft onduidelijk hoe de vork nou precies in de steel zit. Het laatste shot is een prima afsluiter.Met zes delen ben je er zo doorheen.

Ik heb me er prima mee vermaakt.

avatar van Splash58

Splash58

lang pee schreef:

Het is inderdaad niets, vergeleken bij Lost. Het ziet er allemaal erg gemaakt uit. Er zit ook niet 1 karakter bij die je enigszins aardig vindt en waar het allemaal naartoe gaat ? ik zet er bij aflevering 3 een punt achter. Niet voor mij. Ook totaal geen spanning. Wel vaak dezelfde slang en hagedis die in beeld wordt gebracht.