• 9.375.109 stemmen

Ontwikkeld door: Robyn Malcolm en Dianne Taylor

Met onder meer: Robyn Malcolm, Peter Mullan en Tara Canton

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 29 oktober 2023

Eerst uitgezonden op: TVNZ 2 (Nieuw-Zeeland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot After the Party

Penny beschuldigt haar ex-man van seksueel misbruik van een vriend van haar tienerdochter. Hij ontkent en niemand gelooft haar. Ze houdt echter vol. Haar wereld stort in en ze dreigt alles te verliezen wat ze heeft. Vijf jaar later moet Penny beslissen wat belangrijker is: de waarheid, zoals zij die ziet, of haar relatie met haar dochter.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over After the Party

avatar van AniSter

AniSter

vrijdag 2 januari 2026
After the Party seizoen 1 Taai drama dat op sommige punten de realiteit verliest en waarin het 6 afleveringen lang wachten is op de grote twist. En die komt er, maar daarmee is deze serie ook in een klap afgelopen, zonder fatsoenlijke uitwerking. Daarbij nog meer slecht nieuws: er komt geen tweede seizoen. Toch een voldoende van mij; niet voor het verhaal maar voor de cast en de setting.

Geenidee17

vrijdag 16 januari 2026
After the Party seizoen 1 Een rauwe serie, die fragmentarisch is opgenomen, maar die wel onder je huid gaat zitten. Prima vertolkingen, zeker van de hoofdpersonen, met een goede twist. De serie eindigt wat abrupt, wat ik geen pobleem vond. Toch helaas geen 2e seizoen las ik, maar deze serie vond ik wel een toppertje.