• 9.369.636 stemmen

Shot in the Dark - Seizoen 1 (2017)

Show titel: Shot in the Dark

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur en 56 minuten

Ontwikkeld door: Howard Raishbrook, Emre Sahin, Jeanne Begley, Kelly McPherson, Tracy Bacal, Sarah Wetherbee en Shannon Watts

Met: Scott Lane, Howard Raishbrook en Austin Raishbrook

Datum van release: vrijdag 17 november 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Shot in the Dark

Drie rivaliserende cameramannen zwerven 's nachts over straat om beelden van misdaden, branden, ongelukken en andere gebeurtenissen te filmen en verkopen aan persbureaus. Wanneer inwoners van Los Angeles een tragedie meemaken of in gevaar zijn, stellen deze journalisten alles in het werk om er met een draaiende camera bij te zijn en alles vast te leggen.

Afleveringen Seizoen 1 (2017)

1. 1. The Hustle

17 november 2017 (37 minuten)

Howard, Zak en Scott zijn 's nachts op zoek naar het smeuïgste verhaal, of dit nu een busbrand, een verdrinking of een snelle achtervolging door Los Angeles is.

2. 2. Crash and Burn

17 november 2017 (37 minuten)

Terwijl Austin te maken krijgt met de gevolgen van een zenuwslopend auto-ongeluk, ergert Scott zich aan de concurrentie en sluit Zak een deal.

3. 3. Near Hits

17 november 2017 (37 minuten)

De spanningen lopen op naarmate de rivaliteit tussen Scott en Zak in beeld komt. Howard vraagt ​​zich af of hij en zijn broers de concurrentiestrijd wel aankunnen.

4. 4. Nice Package

17 november 2017 (37 minuten)

Terwijl regen tot ongelukken op de snelwegen leidt, wil Austin iets totaal anders gaan doen. Scott heeft de zeldzame kans om een ​​verhaal met een goede afloop te filmen.

5. 5. String or Die

17 november 2017 (37 minuten)

Zaks besluit valt verkeerd bij Scott. Na veel tegenslag is Howard druk op zoek naar een goed verhaal. Scott heeft nieuws dat bij Todd mogelijk niet in goede aarde valt.

6. 6. Dead of Night

17 november 2017 (37 minuten)

Victor breekt een belangrijke regel. Scott krijgt het aan de stok met politieagenten op een plaats delict. Zak heeft een aanbod voor Howard dat zijn leven kan veranderen.

7. 7. Chasing Hell

17 november 2017 (37 minuten)

Nadat Howard de lont uit een kruitvat heeft gehaald, stuit hij op een groot verhaal. Zak rouwt om het verlies van een collega. Austin neemt een besluit.

8. 8. Sh*tstorm

17 november 2017 (37 minuten)

Howard gaat 's avonds laat een gesprek aan met Scott en Zak om de lucht te klaren, maar het bittere verleden van het drietal staat in de weg.

avatar van brawljeff

brawljeff

Klinkt interessant. Doet me denken aan Nightcrawler (2014) - MovieMeter.nl

avatar van wwelover_mm

wwelover_mm

Hele interessante docu serie. Erg mooi gefilmd. Beetje veel drama op de achtergrond, waar ik soms mijn twijfels bij had. Ook omdat Howard Raishbrook zowel uitvoerend producent is als onderdeel van de serie. Maar het is wel bizar om te zien wat ze meemaken en hoe ze werken. Had zelf iets minder op de personen zelf gefocust omdat het allemaal beetje rare types zijn. Vooral die Scott is een kwal. Zak is een beetje nep en Howard heeft passie, maar hoe hij over zijn broer praat is een beetje naar.

avatar van Thomas83

Thomas83

Beetje goedkope serie. Eigenlijk gewoon typische reality tv. De stringers zijn zo onsympathiek als je denkt dat ze zijn, en erger nog. RMG weet nog relatief sympathiek over te komen als de grote underdog, het kleine familiebedrijf dat eruit wordt geconcurreerd door de vete tussen Scott en Zak, de leidinggevenden van LoudLabs en OnScene, de twee grootste partijen op de markt. Maar dat is ook echt alleen maar omdat Scott en Zak zulke onuitstaanbare psycho's zijn.

Zak vond ik aanvankelijk nog het ergst, omdat hij vrij glad en vol van zichzelf is. Hij leeft echt in zijn eigen wereldje en ziet zijn werk als een belangrijke taak die hij vervult. Hij slijmt bij de hulpdiensten en durft zijn werk zelfs te vergelijken met dat van de brandweer. Dan is Scott een stuk eerlijker en directer. Maar hij overschrijdt veel meer de grenzen en is gewoon echt een mafkees. Een wandelende midlifecrisis die het allemaal voor de adrenalinekick doet.

Een hoop lijkt wel in scène gezet, maar het werk wat we zien is niet al te spectaculair over het algemeen en echt enorm eentonig eigenlijk. Steeds wordt weer op de rivaliteit tussen Scott en Zak gehamerd en Howard is negen van de tien keer de grote verliezer. Ook vaak dezelfde soort ongelukken. Het einde van de eerste aflevering is wel erg schokkend met die auto die zonder verlichting op de drukke snelweg vast komt te staan, waarna het wachten is tot de onvermijdelijke botsing. Ook heftig door de shock en posttraumatische stress bij Austin na afloop. Als je die eerste aflevering hebt gezien dan heb je alles wel gezien. 2.0*.