ad
 • 140.071 films
 • 6.707 series
 • 20.329 seizoenen
 • 436.055 acteurs
 • 282.577 gebruikers
 • 8.118.654 stemmen
Avatar
 
banner banner

Quincy, M.E. - Seizoen 4 (1978-1979)

3,67 3 stemmen

Show titel: Quincy, M.E.

IMDb beoordeling: 7,3 (5.405)

Seizoenen: 8 seizoenen

Afleveringen: 23

Datum van release: donderdag 21 september 1978

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Quincy, M.E.

Afleveringen Seizoen 4 (1978-1979)

 1. 1. The Last Six Hours

  Quincy krijgt eindelijk wat tijd om zijn nieuwste vriendin Barbara wat tijd en aandacht te geven en ze vertrekken naar Los Angeles. Ze worden bijna van de weg gereden en zijn daarna getuigen van een ongeluk. Quincy raakt toch weer ergens in bezeild.

 2. 2. Speed Trap

  Na een race ongeluk waarbij een voormalige Grand Prix racer om het leven komt, stelt Quincy vast dat hier waarschijnlijk een moord is gepleegd.

 3. 3. A Test for the Living

  De overredingskrachten van Quincy worden op de proef gesteld wanneer hij een zevenjarig jongetje dat als autistisch bestempeld is, opnieuw wil laten testen.

 4. 4. Death by Good Intention

  Een patiënt sterft een paar uur na succesvol een operatie te hebben ondergaan. Quincy raakt betrokken en moet een vriend behoeden voor het verliezen van diens baan.

 5. 5. Images

  Een single vrouw overlijdt na een brand in de motelkamer waar zij verblijft. Het blijkt om Jessica Ross te gaan, een beroemde nieuwslezeres. Quincy kondigt haar dood aan maar dan komt ze plots binnenwandelen.

 6. 6. Even Odds

  Quincy raakt ernstig gewond tijdens het werk. Het is aan Sam, Asten en luitenant Monaghan om zijn zaak over te nemen en uit te zoeken wie Quincy heeft neergeschoten.

 7. 7. Dead and Alive

  Een slachtoffer van moord wordt het middelpunt van het onderzoek van Quincy. Zijn moeder en zus zijn er namelijk van overtuigd dat hij nog gewoon leeft.

 8. 8. No Way to Treat a Body

  De nieuwste vriendin van Quincy betrekt een nieuw appartement en ontdekt hier twee gemummificeerde lichamen. Quincy probeert uit te vinden wat hier aan de hand is.

 9. 9. A Night to Raise the Dead

  Na vier dagen onafgebroken regen, ontdekt een man een lijk bij zijn auto. Quincy onderzoekt het lijk en stelt vast dat deze door een dodelijk virus om het leven is gekomen. Quincy wil het hele kerkhof laten onderzoeken.

 10. 10. A Question of Death

  Quincy gaat naar een ziekenhuis waar ze een orgaan donorenprogramma zijn gestart. Hij moet met de ouders van een jongen praten over het mogelijk afstaan van nieren.

 11. 11. House of No Return

  Quincy onderzoekt de dood van een jongeman in een huis voor mensen die in het verleden een misdaad hebben begaan maar mentaal beperkt zijn. De moeder van de jongen denkt dat er iets niet klopt.

 12. 12. A Small Circle of Friends

  Een atleet komt te overlijden aan een ernstige vorm van gonorroe waar geen medicijn tegen blijkt te werken. Een hele groep prostituees moet nu opgehaald worden om te onderzoeken.

 13. 13. The Depth of Beauty

  Quincy duikt in de wereld van de cosmetische chirurgie nadat hij een vrouw moet onderzoeken die zelfmoord pleegde omdat ze niet kon leven met een litteken.

 14. 14. Walk Softly Through the Night: Part 1

  Een tv-ster is er kapot van wanneer hij hoort dat zijn zoon gestorven is door een overdosis. Hij wist niet dat zijn zoon aan de drugs was en is woedend wanneer hij erachter komt dat een dokter deze drugs heeft voorgeschreven. Hij vraagt zijn goede vriend Quincy om te onderzoeken wat er aan de hand was.

 15. 15. Walk Softly Through the Night: Part 2

  Quincy blijft er hard aan werken om de malafide praktijken van dokter Colella te stoppen. Wanneer Marty Herrera dokter Colella vermoordt, verandert de zaak.

 16. 16. Aftermath

  Een groot passagiersvliegtuig stort neer vlak buiten Los Angeles en Quincy en Sam moeten de lichamen identificeren. Quincy moet de autopsie uitvoeren en komt erachter dat er iets niet helemaal pluis is.

 17. 17. Dark Angel

  Monaghan vraagt Quincy om de autopsie van een jonge autodief bovenaan zijn lijst te zetten. De vriend van de jongen claimt namelijk dat een politieagent verantwoordelijk is voor de dood van de dief.

 18. 18. Physician, Heal Thyself

  Een zeventienjarig meisje stort in en sterft nadat ze een abortus heeft laten plegen. De familie wil een autopsie maar wil dit stil houden en Quincy krijgt deze zaak.

 19. 19. Promises to Keep

  Quincy en Sam moeten overwerken omdat een medische onderzoeker zijn werk niet goed heeft gedaan. Hierdoor mist Quincy opnieuw een date met zijn nieuwste vriendin. Quincy voelt zich schuldig.

 20. 20. Semper-Fidelis

  Quincy wordt gevraagd een autopsie uit te voeren op het lichaam van een marinier. Er wordt geroepen dat de dood een doofpotaffaire is en de marine wil deze slechte publiciteit stoppen.

 21. 21. An Ounce of Prevention

  Quincy werkt aan een autopsie op het lichaam van een bouwvakker en ontdekt vreemde zaken. Hij wil dat Sam een aantal zaken uitzoekt om te zien of de man door pesticiden om het leven is gekomen.

 22. 22. The Death Challenge

  Een wereldberoemde goochelaar keert terug uit zijn pensioen om live op televisie te verschijnen. Dit leidt echter tot de dood van diens protegé. Quincy voert de autopsie uit om te zien of het hier om een ongeluk gaat.

 23. 23. The Eye of the Needle

  De plotselinge dood van een zieke vrouw zorgt voor de nodige woede bij Quincy wanneer hij erachter komt dat de vrouw een holistische genezer bezocht. Hij had echter ook een oogje op de vrouw en dit kleurt zijn mening.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.