• 10.793 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.476 stemmen
Avatar
 
banner banner

Chicago Med - Seizoen 3 (2017-2018)

3,82 14 stemmen

Show titel: Chicago Med

IMDb beoordeling: 7,6 (29.394)

Afleveringen: 20

Speelduur: 14 uur

Ontwikkeld door: Dick Wolf, Matt Olmstead, Derek Haas en Michael Brandt

Met: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta en Torrey DeVitto

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 21 november 2017

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

Plot Chicago Med

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Afleveringen Seizoen 3 (2017-2018)

  1. 1. Speak Your Truth

    21 november 2017 (42 minuten)

    De doktoren van Chicago Med brengen hun persoonlijke meningen tot een extreem punt wanneer de dader van de schietpartij op dokter Charles voor het gerecht gebracht moet worden. Dokter Halstead en dokter Manning werken aan een emotioneel zware zaak. Maggie komt op voor patiënt.

  2. 2. Nothing to Fear

    28 november 2017 (42 minuten)

    Dokter Manning gaat tot het uiterste om een vrouw te helpen bij haar zwangerschap. Haar kindje blijkt zwaar onderontwikkeld te zijn. April is boos op dokter Choi wanneer hij een privésituatie gebruikt om een patiënt over te halen.

  3. 3. Trust Your Gut

    5 december 2017 (42 minuten)

    Goodwin krijgt klachten van het bestuur over de financiën. Ze wordt nu gedwongen onpopulaire maatregelen te treffen. Dokter Charles en dokter Reese behandelen een patiënt die nogal vreemde ideeën over ziektes heeft.

  4. 4. Naughty or Nice

    12 december 2017 (42 minuten)

    Dokter Charles komt achter een verontrustend feit over de man die hem neerschoot. Dokter Rhodes en dokter Bekker komen tot een overeenstemming tijdens een operatie. Will en Natalie weten niet goed wat ze moeten wanneer een overspelige man zijn vrouw weigert in te lichten over een Zika test.

  5. 5. Mountains and Molehills

    2 januari 2018 (42 minuten)

    Wanneer een jongedame met HIV symptomen een test weigert mede omdat ze niet verzekerd is, besluiten dokter Goodwin en dokter Choi haar alsnog te behandelen. Noah moet zien om te gaan met een overleden patiënt.

  6. 6. Ties That Bind

    9 januari 2018 (42 minuten)

    Ethan probeert een man te behandelen die geen enkele symptomen vertoont. De paranoia van Sarah neemt steeds ergere vormen aan wanneer een patiënt aanvalt. Will behandelt een jong koppel.

  7. 7. Over Troubled Water

    16 januari 2018 (42 minuten)

    Dokter Charles voelt de druk wanneer dokter Choi en dokter Manning zijn medische beslissingen bekritiseren. Dokter Rhodes legt zich neer bij zijn relatieproblemen. Goodwin helpt Bert bij het begrijpen van de ziekte van Lyla.

  8. 8. Lemons and Lemonade

    23 januari 2018 (42 minuten)

    Dokter Choi heeft er moeite mee wanneer ze een vrouw moet helpen die anorexia heeft. Dokter Reese is terug na een schorsing van twee weken en wordt meteen op de proef gesteld door dokter Charles. Dokter Halstead doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de zoon van dokter Manning hem leuk vindt.

  9. 9. On Shaky Ground

    6 februari 2018 (42 minuten)

    Dokter Choi en April hebben het vermoeden dat een jonge patiënt thuis mishandeld wordt. Dokter Manning en dokter Halstead worden het niet eens over de begeleiding van een familie met een te vroeg geboren baby. Dokter Reese gaat met dokter Charles naar een gevangenis.

  10. 10. Down By Law

    27 februari 2018 (42 minuten)

    Dokter Manning helpt een slachtoffer van een schietpartij, maar raakt zelf gewond aan haar hoofd. Dokter Rhodes krijgt verrassende informatie te horen over een vrouw waar hij mee op dates is geweest.

  11. 11. Folie à Deux

    6 maart 2018 (42 minuten)

    Dokter Choi schakelt de hulp van April in om uit te vogelen hoe het kan dat een buurtgenoot neergestoken is. Noah maakt ondertussen een fout bij het diagnosticeren van een patiënt.

  12. 12. Born This Way

    20 maart 2018 (42 minuten)

    Dokter Manning en dokter Choi gaan naar een daklozenverzamelpunt om een tiener bij te staan die op het punt staat te bevallen. Dokter Rhodes en dokter Bekker maken ruzie over hoe ze een jongeman moeten helpen bij zijn chronische ziekte.

  13. 13. Best Laid Plans

    27 maart 2018 (42 minuten)

    Dokter Halstead en dokter Manning komen tegenover elkaar te staan wanneer een vrouw een beslissing moet maken over haar volwassen zoon. Dokter Rhodes besluit een patiënt bovenaan de donorlijst te krijgen, ook als dit betekent dat dokter Bekker niet ingelicht wordt.

  14. 14. Lock It Down

    3 april 2018 (42 minuten)

    Goodwin, dokter Charles en dokter Reese gaan op zoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor de ontvoering van een baby. Dokter Rhodes moet een manier zien te vinden om een operatie uit te kunnen voeren nu de operatiekamer niet toegankelijk is.

  15. 15. Devil in Disguise

    10 april 2018 (42 minuten)

    Dokter Charles en dokter Reese gaan op zoek naar antwoorden wanneer een moeder haar dochter naar het ziekenhuis brengt en claimt dat zij bezeten is. Dokter Rhodes en dokter Bekker moeten een tweeling zien te redden.

  16. 16. An Inconvenient Truth

    17 april 2018 (42 minuten)

    Dokter Bekker neemt de leiding over een operatie maar moet zich verantwoorden wanneer er iets misgaat. Dokter Manning en dokter Charles moeten een lastige beslissing maken omtrent het geslacht van een negenjarig meisje.

  17. 17. The Parent Trap

    24 april 2018 (42 minuten)

    Nadat een tienjarige jongen opgenomen wordt, kunnen dokter Manning en dokter Halstead het niet eens worden over de manier waarop ze om moeten gaan met de ouders van de jongen. Dokter Rhodes moet aan de slag met het hart dat de vader van dokter Reese zal ontvangen.

  18. 18. This Is Now

    1 mei 2018 (42 minuten)

    Nadat er een schietpartij plaatsvindt in een park, wordt het ziekenhuis overspoeld met slachtoffers. Dokter Choi probeert zijn nieuwe plannetje voor dit soort situaties uit. Dokter Manning heeft moeite met concentreren omdat haar zoon waarschijnlijk aanwezig was bij de schietpartij.

  19. 19. Crisis of Confidence

    8 mei 2018 (42 minuten)

    Dokter Manning moet een jongetje zien te redden dat een dodelijke vorm van de griep te pakken heeft. April heeft het vermoeden dat de zus van dokter Choi pijnstillers gestolen heeft uit het ziekenhuis. Dokter Rhodes en dokter Bekker zijn het niet eens over de behandelwijze van een zwangere patiënte.

  20. 20. The Tipping Point

    15 mei 2018 (42 minuten)

    Dokter Rhodes heeft besloten zichzelf terug te trekken uit het team artsen dat een Siamese tweeling zal opereren. Hij heeft nu echter spijt van die beslissing. Dokter Choi ontdekt een verontrustende waarheid over zijn zus Emily.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van 606

606

  • 23784 berichten
  • 11825 stemmen

zo weinig afleveringen


avatar van Shaky

Shaky

  • 3717 berichten
  • 12391 stemmen

nazlirose, ook bij deze variant van de 'Chicago-reeks' worden het er nog meer. Dit is wat er toe nu toe 'officieel' bekend is.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.