• 9.378.158 stemmen

The Ranch - Seizoen 2 (2017)

Show titel: The Ranch

Afleveringen: 20

Speelduur: 10 uur en 28 minuten

Ontwikkeld door: Jim Patterson en Don Reo

Met: Ashton Kutcher, Danny Masterson en Sam Elliott

Datum van release: vrijdag 16 juni 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Ranch

Een zelfverzekerde, semiprofessionele American footballspeler keert na een korte carrière terug naar huis om samen met zijn vader, die hij vijftien jaar niet heeft gezien, en oudere broer het familiebedrijf in Colorado te runnen. Hun koppige moeder is eigenaresse van een bar en woont tijdelijk in een caravan achter het café terwijl ze zich bezint over haar huwelijk.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

1. 1. My Next Thirty Years

16 juni 2017 (32 minuten)

Nadat een mededeling van Heather is ingeslagen als een bom, zit Colt niet te wachten op een bezoek aan Abby's ouders. Uiteindelijk zit iedereen op kerstavond in de kerk.

2. 2. Things Change

16 juni 2017 (32 minuten)

Heather neemt een beslissing over haar zwangerschap. Mary is boos op Rooster omdat hij niets tegen haar heeft verteld. Colt weet niet hoe hij het tegen Abby moet zeggen.

3. 3. Take Me Away from Here

16 juni 2017 (30 minuten)

Na een openhartig gesprek met Maggie besluit Colt om Heather te steunen. Ondertussen eist de spanning tussen Rooster en Beau haar tol van Maggie.

4. 4. She'll Have You Back

16 juni 2017 (28 minuten)

Abby vindt ook dat Colt een kans verdient, maar haar vader is niet zo vergevingsgezind. Beau en Rooster gaan naar een vee-veiling. Maggie overweegt de bar te verkopen.

5. 5. My Best Friend

16 juni 2017 (30 minuten)

Nadat de jongens zijn gaan ijsvissen eindigen ze in warm water. Beau neemt Brenda mee uit eten, maar zit met zijn gedachten bij Maggie.

6. 6. Find Out Who Your Friends Are

16 juni 2017 (32 minuten)

De emoties lopen hoog op bij een ruzie russen Abby en Heather, waardoor Colt tussen twee vuren zit. Rooster ziet de gevolgen onder ogen nu hij niet is gaan werken.

7. 7. One of Those Nights

16 juni 2017 (32 minuten)

Tijdens een sneeuwstorm verlaten Colt en Abby de stad, maken Beau en Joanne het gezellig op de ranch en ontmoet Maggie een charmante vreemdeling.

8. 8. I Didn't Ask and She Didn't Say

16 juni 2017 (31 minuten)

Colt wordt bezitterig nu Heather een leraar gaat daten. Abby geeft Beau relatieadvies. Maggie heeft een zakelijk voorstel voor Rooster.

9. 9. Last Dollar (Fly Away)

16 juni 2017 (30 minuten)

Nu de doktersrekeningen van Heather binnenstromen, beseft Colt hoe duur een baby eigenlijk is. Maggie is ondersteboven van een onverwachte bezoeker.

10. 10. Can't Be Really Gone

16 juni 2017 (32 minuten)

Nieuwe verantwoordelijkheden houden Colt weg bij Abby. Na een onvergetelijke nacht denkt Maggie na over haar toekomst.

11. 11. Learning to Live Again

15 december 2017 (33 minuten)

Colt wil de ranch van Sam Peterson kopen, met of zonder goedkeuring van zijn familie. Colt en Heather hebben een openhartig gesprek over hun verlies.

12. 12. Wrapped Up in You

15 december 2017 (31 minuten)

Colt twijfelt of hij toe is aan een huwelijk met Abby en vraagt liefdesadvies aan een onwaarschijnlijk persoon: Beau. Rooster neemt een gekke, nieuwe serveerster aan.

13. 13. Rodeo and Juliet

15 december 2017 (33 minuten)

Beau overweegt een lucratief zakelijk voorstel. Rooster komt in aanvaring met de gemeente. Colt probeert vrede te sluiten met Abby's vader.

14. 14. Much Too Young (To Feel This Damn Old)

15 december 2017 (32 minuten)

Colt en Abby beginnen hun huwelijk te plannen, maar zitten niet op hetzelfde spoor. Joanne bekent dat ze nog altijd gevoelens voor Beau heeft.

15. 15. More Than a Memory

15 december 2017 (29 minuten)

Abby trekt in bij Colt en Beau als ze hoort dat ze wordt ontslagen. Rooster en ingenieur Jen komen nader tot elkaar tijdens een gesprek over hoe ze zijn gedumpt.

16. 16. When You Come Back to Me Again

15 december 2017 (31 minuten)

Maggie is weer terug en ergert zich aan de manier waarop Rooster de bar heeft gerund. Abby overweegt een carrièreswitch.

17. 17. Do What You Gotta Do

15 december 2017 (29 minuten)

Een vacature in Denver dreigt een wig te drijven tussen Colt en Abby. Maggie is niet blij met de leiding die mogelijk wordt aangelegd.

18. 18. Big Money

15 december 2017 (34 minuten)

Maggie neemt een standpunt in waardoor ze in de problemen raakt. Colt en Rooster bedenken een plan om de ranch van Peterson te kopen, maar ze moeten Beau meekrijgen.

19. 19. Ain't Goin' Down ('Til the Sun Comes Up)

15 december 2017 (34 minuten)

Beau negeert de instructies van zijn dokter en wil niet dat de familie hem helpt. Ondertussen valt Colt uit tegen Maggie.

20. 20. If Tomorrow Never Comes

15 december 2017 (33 minuten)

Beau laat de jongens in het ongewisse over de ranch van Peterson. Rooster neemt Jen mee uit. Colt en Abby maken ruzie over hun toekomst.

brawljeff

Het tweede deel van dit seizoen wordt in november 2017 verwacht.

Raar dat Netflix ineens seizoenen gaat opknippen trouwens, dat deden ze ook al met The Get Down.

avatar van The Goss

The Goss

Netflix geeft aan dat deel 3 nu beschikbaar is. Ik dacht dat seizoen 3 daarmee bedoeld werd, maar dat werkt kennelijk niet zo.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Seizoen 1 was al niet om aan te zien dus sla ik de rest van deze flauwe serie over , humor is zo wie zo al niet mijn ding.. Hoge uitzonderingen daar gelaten bv All in the Family

The Goss schreef:

Dat dacht ik eerst ook ja, maar dat is kennelijk niet het geval. Deel 3 is het eerste deel van seizoen 2

avatar van legian

legian

Dit tweede seizoen / derde deel (kunnen ze zich niet gewoon aan seizoenen houden?) begint toch wat vervelend te worden. Het verhaal wordt een stuk serieuzer en ik heb het idee dat Colt ook zowaar een ontwikkeling meemaakt, maar er wordt wanhopig geprobeerd om grappig te blijven. Wat ze proberen met een (verdomde) lachband en personage's die 0,0 progressie maken en gewoon dom blijven (Rooster).

Ik hoop dat het in de komende paar afleveringen (ben nu bij 3) wat beter wordt maar dit begint toch echt gewoon vervelend te worden.

Esteban

Ashton Kutcher deelde onlangs mee dat 20 nieuwe afleveringen in de maak zijn. Wat dus deel 5 en 6 zal worden. Dus eigenlijk gewoon seizoen 3. Inderdaad een omslachtig gedoe op die manier.

Esteban

Een welgemeende zucht. Bij deze.

Wat????

Pff dit gaat lekker zo zeg

Ben dan ook benieuwd hoe het verder zal gaan met deze serie.

Esteban

Het is net het leuke spel en de verhouding tussen Kutcher, Masterson en Elliot dat van de serie iets maakt. Zowel op komisch als dramatisch vlak. Al de rest is voornamelijk bijzaak. Zonder Masterson breekt die ketting. Het verbaasde mij trouwens dat Kutcher nog wil doorgaan zonder hem, gezien het in het echte leven boezemvrienden zijn die voortdurend met elkaar optrekken. Enfin, we'll see...

brawljeff

Inmiddels is Part 4 (of eigenlijk seizoen 2.2) ook uitgekomen op Netflix!

Esteban

Is het een 3.5 waard? Mijn hersenpan zegt van niet. Maar mijn buikgevoel zegt van wel. Ik kijk er gewoon erg graag naar. En dat gevoel overheerst. Tot daar de argumentatie.

Daan258

3 dagen geleden weer begonnen met het 2e seizoen van The Ranch en het is weer zeer vermakelijk en kijkt heerlijk weg. Ondertussen bij episode 8.

Heel leuk om weer allemaal bekende gezichten voorbij te zien komen in de serie. Wilmer Valderrama ( die ook al in het eerste seizoen te zien was) , Debra Jo Rupp, Conchata Ferrell, echt heel leuk. Ik ben benieuwd wie er nog meer voorbij komen

Esteban

De eerste helft van The Ranch (S3) is nu beschikbaar, gelabeled als "deel 5".

Daan258

Goed vermaak dit 2e seizoen.

Leuke cast met veel bekende bijrollen.

Prima serie om lekker tussendoor te kijken.

Ook voor dit seizoen een 3,5*