• 9.378.870 stemmen

Swedish Dicks - Seizoen 1 (2016)

Show titel: Swedish Dicks

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Peter Stormare, Peter Settman, Andrew Lowery en Glenn Lund

Met: Peter Stormare, Vivian Bang en Johan Glans

Oorsprong: Zweden / Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 2 september 2016

Eerst uitgezonden op: Viaplay (Zweden)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Swedish Dicks

Voormalig stuntman Ingmar Andersson is tegenwoordig privédetective in Los Angeles. Zijn pad kruist dat van beginnend dj Axel Kruse. Nadat hij besluit een punt achter zijn carrière als dj te zetten, gaat hij samenwerken met Ingmar en wordt hij onderdeel van het detectivebureau 'Swedish Dick' (nu 'Swedish Dicks'). Samen lossen ze verschillende zaken op en gaan ze de strijd aan met Ingmars aartsrivaal Jane McKinney.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. When Ingmar Met Axel

2 september 2016 (25 minuten)

Voormalig stuntman Ingmar werkt tegenwoordig als zeer onsuccesvolle privédetective in Los Angeles. Tijdens zijn vorige zaak moest hij de gestolen laptop van een jonge dj zien te vinden. Dit brengt hem in contact met Axell, een onsuccesvolle dj die de potentie heeft om de partner van Ingmar te worden.

2. 2. The Blind Leading the Blind

2 september 2016 (25 minuten)

Ingmar neemt zijn nieuwe collega, Axel, mee naar de schietclub, waar ze Ingmars aartsrivaal Jane McKinney ontmoeten. Ingmar wedt dat Axel in een week tijd beter kan schieten dan één van de jongens van Jane. Ondertussen moeten de 'Dicks' uitzoeken met wie de vrouw van een blinde man een affaire heeft.

3. 3. The Very Brief Adventures of Maintenance Guy and Plant Man

9 september 2016 (25 minuten)

De eigenaar van een adverteerdersbureau vermoedt dat iemand de ideeën van het bureau steelt en doorverkoopt. De zaak wordt nog gecompliceerder wanneer de eigenaar zelfmoord pleegt.

4. 4. Let's Talk About Cults

9 september 2016 (25 minuten)

Ingmar wordt achtervolgd door de geest van zijn oude vriend en stuntpartner Tex. Een vrouwelijk koppel huurt de 'Dicks' in om hun vermiste dochter Rachel te vinden. Zij is lid geworden van een sekte.

5. 5. Howl Like a Big Dog

16 september 2016 (25 minuten)

Een jonge, vrouwelijke pornoster huurt de 'Dicks' in om haar stalker op te sporen. Axel probeert Jane's detectivebureau binnen te dringen.

6. 6. Tale of the Tape

23 september 2016 (25 minuten)

De eigenaar van een huisdierenbegraafplaats verdenkt zijn concurrent van onethische praktijken. De concurrent zou de dieren massaal verbranden, in plaats van één voor één. Aan de 'Dicks' de taak om dit tot de bodem uit te zoeken.

7. 7. The Curse of the North Korean Curse

30 september 2016 (25 minuten)

Ingmar ontdekt een manier om aan veel geld te komen, zodat hij een auto kan kopen van de man die waarschijnlijk de moordenaar van Tex is. Ondertussen probeert Axel vrienden te maken in Los Angeles.

8. 8. Back to School

7 oktober 2016 (25 minuten)

Ingmar probeert een ontmoeting te regelen met Dimitri, een Russische maffiabaas die gestolen auto's verkoopt. Hij wordt verdacht van de moord op Tex. Ondertussen wordt Axel ingehuurd voor een zaak over online pesten.

9. 9. There’s Something about Tex

14 oktober 2016 (25 minuten)

De Swedish Dicks worden ingehuurd om een gestolen schaap terug te vinden. Voordat ze willen beginnen aan de zoektocht, wordt Ingmar gearresteerd door de FBI.

10. 10. See You Later, Alligator

14 oktober 2016 (25 minuten)

Ingmar gaat op reis naar zijn thuisland Zweden wanneer hij te horen krijgt dat zijn dochter in gevaar is. Deze gecompliceerde zaak leidt naar antwoorden uit Ingmars verleden.

avatar van brawljeff

brawljeff

Met niemand minder dan Keanu Reeves!

ZAP!

Lolita, maar ook in 't algemeen:

Die mag er van mij wel mee ophouden, ook in deze trailer is hij weer huiveringwekkend slecht. Peter Stormare is een interessanter acteur. Johan Glanse ken ik dan weer niet, maar wie wel? Verder is dit een beetje té lollig allemaal om voorrang te krijgen.

avatar van brawljeff

brawljeff

Goed acteren doet hij niet, maar het blijft een held beek0369

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Keanu Reeves moet het ook van zijn onaardse hoofd hebben en niet van zijn acteerskills.

oomhenk / Lolita

Het type hoofd maakt me weinig uit met zo'n gebrek aan acting skills. Vroeger, in Bill en Ted's Exc. Adv. en Point Break, viel het allemaal niet zo op of werkte om één of andere reden wel, maar nu...

My own private Idaho is denk ik de enige film waarin ik hem echt goed vind, en in A scanner darkly en Feeling Minnesota goed te doen. Maar een held? Uhmmmm, nee.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

ZAP! schreef:

oomhenk / Lolita

en The Matrix, Devil's Advocate, Speed en nu de John Wick films..... zeker wel een held

ZAP!

Tomtommer Prima, alleen niet voor mij..