• 9.373.530 stemmen

Nyukhach - Seizoen 1 (2013)

Alternatieve titel: The Sniffer

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 47 minuten

Ontwikkeld door: Artem Litvinenko

Met: Kirill Käro, Ivan Oganesyan en Mariya Anikanova

Oorsprong: Oekraïne

Datum van release: maandag 11 november 2013

Eerst uitgezonden op: ICTV (Oekraïne)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nyukhach

Het buitengewone reukvermogen van een misdaadanalist geeft hem een uniek inzicht bij het oplossen van mysteries, maar heeft een prijs in zijn persoonlijke leven. Al snel krijgt hij de bijnaam 'de Snuffelaar'. Hij zorgt ervoor dat je veilig aankomt tijdens je vliegreis en niet halverwege in de lucht explodeert. Daarnaast is hij ook nog eens enorm slim. Het reukvermogen van de Snuffelaar voorkomt allerlei catastrofes, maar hij gebruikt zijn vaardigheid ook om zijn vrienden uit de brand te helpen.

Afleveringen Seizoen 1 (2013)

1. Aflevering 1

11 november 2013 (49 minuten)

Maak kennis met de Snuffelaar, gezegend met een buitengewoon reukvermogen. Hij zorgt ervoor dat je veilig aankomt tijdens je vliegreis en niet halverwege in de lucht explodeert. Daarnaast is hij ook nog eens enorm slim. Het reukvermogen van de Snuffelaar voorkomt allerlei catastrofes, maar gebruikt zijn vaardigheid ook om zijn vrienden uit de brand te helpen. In de eerste aflevering moet hij met zijn partner de moord op een eigenaar van een bouwbedrijf onderzoeken.

2. Aflevering 2

11 november 2013 (48 minuten)

Een beruchte huurmoordenaar wordt achtervolgd door de stank van tabak. Hij was de afgelopen tijd een bezige bij en heeft twee mensen op één dag vermoord. Victor en de Snuffelaar moeten de moorden zien op te lossen. Wat is de reden dat juist deze mensen vermoord worden?

3. Aflevering 3

12 november 2013 (52 minuten)

De zoon van de Snuffelaar, Alex, zit flink in de problemen. Hij is ingerekend op een plaats delict met een wapen in zijn hand en marihuana in zijn tas. De detective die de leiding over de zaak heeft lijkt corrupt te zijn.

4. Aflevering 4

12 november 2013 (53 minuten)

Uit teken van goede wil besluit het Duitse Ministerie van Cultuur om één van de beroemdste schilderijen aller tijden terug te brengen. De Snuffelaar ruikt tijdens de expositie dat het schilderij nep is. Hierdoor ontstaat er een internationaal schandaal.

5. Aflevering 5

13 november 2013 (53 minuten)

Een onbekende man vermoordt vier soldaten. Tijdens het onderzoek naar deze misdaad komt het leven op de militaire basis aan het licht. Het blijkt dat misbruik binnen het leger nog steeds een issue is.

6. Aflevering 6

13 november 2013 (51 minuten)

De zoon van een rijke zakenman wordt ontvoerd. De kidnappers eisen losgeld en geven de bezorgde vader 48 uur de tijd om het geld bij elkaar te krijgen. De Snuffelaar beschrijft de kidnapper: een 50-jaar oude man, grijs haar, lijdt aan een leverprobleem en lag een aantal dagen geleden nog in het ziekenhuis.

7. Aflevering 7

14 november 2013 (53 minuten)

De moord op onderwereld legende Misha Kievsky komt hard aan in de criminele wereld. Één van de criminelen, Trefa, wordt verdacht van deze moord. The Don vraagt de Snuffelaar om de echte dader op te sporen.

8. Aflevering 8

14 november 2013 (48 minuten)

De Snuffelaar ontvangt een pakketje met een briefje waarop "redt haar" staat geschreven. Wat er zo bijzonder is aan dit pakketje, is dat zowel de doos als het briefje geen geur bevatten. De pen ruikt echter naar paardenstallen en goedkope cosmetica. Kan de Snuffelaar deze zaak oplossen?

Shaky

Oh wauw , wat een belabberd slecht uitgangspunt voor een serie. Hier ga ik me binnenkort eens aan wagen.

Donkerwoud

Er zijn inderdaad minder suffe uitgangspunten te bedenken. Al moet ik aan Commisaris Rex denken...

brawljeff

dikdik55 komt denk ik ook omdat ik The Sniffler letterlijk naar De Snuffelaar heb vertaald

Shaky

Dat maakt het inderdaad wel lollig Lolita, maar ik denk toch echt dat het aan de schrijvers van de serie ligt

Donkerwoud

De Japanners vonden de snuffeldetective zo leuk dat er ook al een Japanse remake is. Welke van de twee zou de meeste scheetgrapjes hebben?

Shaky

Oh damn ja..... en ik hoor alle flauwe one-liners in de serie al voorbij komen.

Ik ga hier binnenkort toch maar eens aan beginnen.

brawljeff

Zou die ook eerst een snuffelstage hebben moeten doen bij de politie? dikdik55 oomhenk

Shaky

Nee, ik denk dat hij er zo ook wel een neusje voor heeft....

Donkerwoud

Het ergste is dat ik nu nieuwsgierig ben naar deze serie. Even kijken of dit voor Oekraïense superheldenseries het neusje van de zalm is...

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Hier ben ik toch ook een beetje neusgierig naar... Eerst maar even wachten op jullie oordeel.

Donkerwoud

Anders voel je je straks nog bij de neus genomen...

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Ja pcs dat of ik val met mijn neus in de boter. Want misschien is het wel heel goed? Who NOSE right? Het kan echt alle kanten op met deze serie als ik dit zo lees. Hoop het binnenkort bij iemand los te kunnen peuteren.

Donkerwoud

Er heeft al iemand aan gesnuffeld en kennelijk stonk het een beetje...

brawljeff

oomhenk Hij haalt zijn neus er kennelijk voor op...

Wel benieuwd naar een recensie van RvP