• 9.374.635 stemmen

Master of None - Seizoen 2 (2017)

Show titel: Master of None

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Aziz Ansari en Alan Yang

Met: Aziz Ansari, Lena Waithe en Eric Wareheim

Datum van release: vrijdag 12 mei 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Master of None

De dertigjarige acteur Dev kan niet eens beslissen wat hij vanavond moet eten, laat staan dat hij een idee heeft wat hij met de rest van zijn leven aan moet. Met horten en stoten baant hij zich een weg door problemen met zijn ouders, kinderen, werk, New York en zijn nieuwe vriendin.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

1. 1. The Thief

12 mei 2017 (30 minuten)

Dev is in Italië om pasta te leren maken en heeft een toevallige ontmoeting op zijn verjaardag, maar zijn plannen worden gedwarsboomd door een dief.

2. 2. Le Nozze

12 mei 2017 (29 minuten)

Arnold komt langs op weg naar een bruiloft om Modena te bekijken met zijn vriend. Maar hij heeft Dev niet de hele waarheid verteld over zijn reis.

3. 3. Religion

12 mei 2017 (21 minuten)

Terug in New York brengt het bezoek van zijn praktiserende moslimfamilie Dev in een lastig paret. Hij laat zijn neef verboden voedsel proeven: varkensvlees.

4. 4. First Date

12 mei 2017 (26 minuten)

Dev wordt helemaal in beslag genomen door een populaire dating-app en gaat dop ongemakkelijke, leuke en verwarrende dates met zeer verschillende vrouwen.

5. 5. The Dinner Party

12 mei 2017 (36 minuten)

Na de Jabbawockeez te hebben verwelkomd in zijn show heeft Dev moeite om de juiste date te vinden voor een diner dat wordt gegeven door zijn baas, een beroemde chef-kok.

6. 6. New York, I Love You

12 mei 2017 (29 minuten)

Als Dev en zijn vrienden naar de bioscoop gaan om de hitfilm Death Castle te zien, kruisen de wegen van verschillende gewone New Yorkers elkaar op een subtiele manier.

7. 7. Door #3

12 mei 2017 (26 minuten)

Als Dev een baan krijgt aangeboden, moet hij keuzes maken. Brian helpt zijn bader bij een romantisch dilemma. Een jurylid voor een cupcakewedstrijd krijgt plankenkoorts.

8. 8. Thanksgiving

12 mei 2017 (34 minuten)

In de loop van Thanksgiving-vieringen vanaf de jaren 90 tot nu accepteert Denise haar seksuele geaardheid en staat voor een uitdaging om haar familie erover te vertellen.

9. 9. Amarsi Un Po

12 mei 2017 (57 minuten)

Als Francesca voor een maand terugkeert naar New York, leidt Dev haar rond en krijgt hij te maken met allerlei verwarrende emoties.

10. 10. Buona Notte

12 mei 2017 (36 minuten)

Uitgerekend op het moment dat Devs privéleven een breekpunt bereikt, leiden schokkende onthullingen op zijn werk ook nog eens tot grote chaos.

avatar van grovonion

grovonion

Eindelijk is het 2de sezoen van deze heerlijk warme serie begonnen. Aziz heeft hier wel echt een pareltje gecreeerd. Natuurlijk is het allemaal gecenterd rond het behandelen van eerste wereld problemen, maar als feelgood serie kan de uitwerking wel tellen. Je zou zo in zijn vriendenkring opgenomen willen worden.

avatar van Shaky

Shaky

Het overdreven prekerige van seizoen 1 is er vanaf en dat zorgt ervoor dat het allemaal wat sympathieker oogt. Het acteerwerk is nog steeds maar matig (at best) en er gebeurt niet zo heel veel. Toch weet de feel-good serie er dit seizoen wat meer verhaal in te stoppen en kijkt het allemaal wat gemakkelijker weg. Aardig. niet meer dan dat.

Als deze kwaliteit zich nog even doorzet kan het écht geniaal worden. Bij vlagen is het dat al.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Allore

avatar van MarcelNL64

MarcelNL64

Mijn eerste post op dit forum

Ik vind het een heerlijke serie. Uiteraard de ene aflevering beter dan de ander maar het geeft mij gewoon een heel fijn gevoel.

De afleveringen naar het einde toe met Francesca doen mij erg denken aan het gevoel dat ik ook bij sommige films van Woody Allen krijg.

De eindscène van aflevering 5, Dev in de taxi met het nummer van soft cell had van mij nog 10 minuten mogen duren

Ja, briljante scene.

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

Niet overal even geslaagd, maar bij momenten geweldige tv. Zo'n wonderlijk kunststukje als de voorlaatste aflevering is van een filmische klasse die je zelden ziet in een serie.

avatar van Gastel

Gastel

Heerlijke serie, die eerste aflevering blijft fantastisch.

Hoop dat er nog een derde seizoen komt!

avatar van Mescaline

Mescaline

Sterke serie, waar seizoen 1 soms nog wat zoekende was heeft dit 2de seizoen veel interessante afleveringen met soms ook pijnlijk herkenbare situaties. Seizoen 3 komt eraan en zeker blij mee!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Waar het eerste seizoen nog lekker weg keek, is dit eerste seizoen een pretentieus samenraapsel van millennials in een grote stad met first world problems. De totale obsessie van Aziz Anzari met afkomst en ras is ook echt niet te harden. Matig.