• 9.377.375 stemmen

Lovesick - Seizoen 1 (2014)

Alternatieve titel: Scrotal Recall

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Tom Edge

Met: Johnny Flynn, Antonia Thomas en Daniel Ings

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 2 oktober 2014

Eerst uitgezonden op: Channel 4 (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Lovesick

Tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde loopt Dylan chlamydia op. Met zijn beste vrienden Luke en Evie brengt hij zijn ex-partners op de hoogte. Ondertussen herinnert hij zich gelijk weer waarom de relaties met deze vrouwen stuk gelopen zijn.

Afleveringen Seizoen 1 (2014)

1. 1. Abigail

2 oktober 2014 (24 minuten)

Dylan wil zijn ex-vriendinnen ontmoeten, maar Abigail had hij beter links kunnen laten liggen. Net als drie jaar geleden, eindigt dat in een nachtmerrie.

2. 2. Anna

9 oktober 2014 (24 minuten)

Dylan bezoekt Anna en herinnert zich een slecht afgelopen dubbeldate met Luke. Luke wilde toen niet dat Anna's klasgenote Cleo zou ontdekken hoe oppervlakkig hij was.

3. 3. Cressida

16 oktober 2014 (24 minuten)

Dylan en Evie amuseren zich met Luke's verlanglijstje. Die haalt ondertussen alles uit de kast om zijn jeugdliefde te heroveren op een protserig feest.

4. 4. Jane

23 oktober 2014 (24 minuten)

Drie jaar geleden eindigde een verjaardagsetentje tussen Dylan en Evie niet zoals verwacht. Hij zoekt ondertussen opnieuw toenadering tot Abigail.

5. 5. Bethany

30 oktober 2014 (24 minuten)

Dylan herinnert zich een etentje met Bethany's overweldigende broer. Luke begrijpt ondertussen maar niet waarom zijn vrouwelijke collega's hem zo haten.

6. 6. Phoebe

6 november 2014 (24 minuten)

Dylan ontdekt eindelijk waarom zijn ex-liefje Phoebe maar niet terugbelt, en Luke vindt dat Dylan zijn liefde dringend aan Evie moet verklaren.

avatar van Shaky

Shaky

Een beetje flauwe hap die het misschien beter doet bij tieners / begin twintigers. Als dertiger vond ik het allemaal wat gemakkelijk en werd er vooral gescoord met de inkoppertjes (lees: seksgrap, na seksgrap, na seksgrap....). Na drie afleveringen zeiden we thuis ook tegen elkaar; zullen we maar een andere serie gaan kijken?

En toch weet de serie op het einde van sommige afleveringen opeens het niveau omhoog te tillen naar een volwaardig drama. Helaas houdt het dit nergens lang vol waardoor het uiteindelijk niet veel meer is dan een poging om tussen puberale komedie en romcom in te zitten.

Matig, we zijn er hier nog niet over uit of we seizoen 2 willen zien.

avatar van Killkong

Killkong

Puberale serie, ik heb wel af en toe moeten lachen maar het werd alsmaar dommer dus ik ga de volgende seizoenen laten voor wat ze zijn. Ik begon me te veel te ergeren.