ad
 • 139.564 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 430.934 acteurs
 • 280.183 gebruikers
 • 8.076.839 stemmen
Avatar
 
banner banner

Agents of S.H.I.E.L.D. - Seizoen 3 (2015-2016)

3,58 19 stemmen

Show titel: Agents of S.H.I.E.L.D.

IMDb beoordeling: 7,5 (201.621)

Seizoenen: 7 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: dinsdag 29 september 2015

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Agents of S.H.I.E.L.D.

Afleveringen Seizoen 3 (2015-2016)

 1. 1. Laws of Nature

  Sinds de Terrigan-kristallen in zee zijn gevallen, worden wereldwijd steeds meer mensen door blootstelling aan de Terrigan-materie Inhumans. Er ontstaat een nieuw overheidsteam dat deze Inhumans moet vangen: Advanced Threat Containment Unit. Daisy besluit Lincoln erbij te halen om deze nieuwe Inhumans te helpen, maar hij heeft geen interesse. Beiden worden in het ziekenhuis aangevallen door Lash, een monsterlijke Inhuman die op andere Inhumans jaagt. Ondertussen heeft Phil Coulson een ontmoeting met Rosalind Price, de leider van ATCU, en is Leo Fitz op zoek naar een manier om Jemma terug te halen.

 2. 2. Purpose in the Machine

  Grant Ward besluit om HYDRA weer op te bouwen. Hij rekruteert Werner von Strucker voor dit doel. Ondertussen maakt Lance zich op om Ward op te sporen en desnoods te doden voor wat hij gedaan heeft met Morse. Hij weet met moeite May, die nog altijd niet teruggekeerd is bij S.H.I.E.L.D., zover te krijgen dat ze hem helpt. Fitz roept de hulp in van de Asgardiaan Elliot Randolph om de monoliet te activeren en Jemma terug te halen.

 3. 3. A Wanted (Inhu)man

  De ATCU is Lincoln op het spoor en maakt zijn profiel openbaar, zodat hij nergens meer kan onderduiken. Lincoln belt noodgedwongen Daisy voor hulp. Coulson ontmoet Price en stelt een samenwerking voor om de Inhumans op te sporen. Hunter en May beginnen met hun plan om te infiltreren in HYDRA door zichzelf te bewijzen als waardige rekruten. Fitz probeert Jemma te helpen met rehabiliteren na haar ervaringen op de planeet waar ze is geweest.

 4. 4. Devils You Know

  Coulson’s team en de ATCU sporen Lash op. Ze ontdekken hierbij Dwight Frye, een Inhuman die gezondheidsproblemen krijgt als ze nabij andere Inhumans is. Hunter en May weten eindelijk Ward op te sporen, maar hij houdt hen in het gareel met de dreiging dat Strucker Andrew Garner May’s ex-man, zal vermoorden. Ondertussen laat Jemma Fitz weten dat ze naar de andere planeet moet terugkeren vanwege iets dat haar daar is overkomen.

 5. 5. 4,722 Hours

  Simmons vertelt Fitz hoe het haar verging in de zes maanden dat ze op de buitenaardse planeet verbleef. Met moeite weet ze zichzelf in leven te houden met de schaarse hulpmiddelen die de planeet te bieden heeft. Ze ontmoet Will Daniels: een astronaut van NASA die 14 jaar terug met een team door de monoliet naar deze planeet kwam en sindsdien hier vastzit. Samen proberen ze een manier te vinden om de poort terug naar Aarde openen, maar iets wil hen niet laten vertrekken.

 6. 6. Among Us Hide...

  May spant samen met Morse om Ward op te sporen. Ze gaan allereerst op zoek naar de voortvluchtige Strucker. Ondertussen krijgt Coulson van Price een rondleiding door het hoofdkantoor van ATCU. Johnson, Mack, en Hunter verdenken ATCU-agent Banks ervan in werkelijkheid Lash te zijn. May en Morse vinden Strucker in het appartement van Gideon Malick, een van de nog resterende kopstukken van HYDRA. Wanneer May hem ondervraagt biecht Strucker op waarom zijn aanslag op Garner mislukte.

 7. 7. Chaos Theory

  May begrijpt eindelijk wat er aan de hand is met Garner. Ze keert terug naar de basis om Garner te zoeken, maar deze is naar Joey Gutierrez. Als de vermoedens waar zijn dan is hij in gevaar. Uiteindelijk ontmoeten May en Garner elkaar in een verlaten gebouw, waar Garner zijn verhaal doet. Fitz helpt Simmons om de opnames en foto's, van haar verblijf op de planeet Maveth, van haar telefoon te halen. Coulson vraagt aan Daisy om Rosalind rond te leiden op de ZephyrOne. De beide dames zijn het heftige oneens over de Inhumans.

 8. 8. Many Head, One Tale

  De ontmoeting tussen Ward en Malick loopt mis! Coulson en Rosalind brengen het lichaam van Garner in statis. En terwijl Coulson Rosalind verwelkomt op HQ, infiltreren Bobbi en Hunter het ACTU gebouw. Daar raken ze in de problemen, maar doen ook een bijzondere ontdekking. Bij een tweede ontmoeting tussen Ward en Malick is Malick zowaar onder de indruk en vertelt hij meer over de geheimen van HYDRA en de planeet Maveth. Ward en Malick sluiten een verbond. Zal Ward een kans krijgen om wraak te nemen op May?

 9. 9. Closure

  Ward's campagne om wraak te nemen brengt het S.H.I.E.L.D. team op hun knieën. Coulson bewijst dat hij er alles aan zal doen om de rekening te vereffenen.

 10. 10. Maveth

  S.H.I.E.L.D. en Hydra gaan de strijd met elkaar aan in een gevecht die Coulson's wereld voor altijd zal veranderen. Terwijl Daisy en haar team Hydra tegen proberen te houden, nemen Coulson en Fitz een groot risico.

 11. 11. Bouncing Back

  In de nasleep van zijn trip naar Maveth is Coulson meer vastberaden dan ooit om tot Gideon Malick te komen en voor eens en altijd een eind te maken aan Hydra. Daisy en haar team ontmoeten meer Inhumans die krachten hebben die ze nog nooit eerder hebben gezien, maar zullen ze vrienden of vijanden van S.H.I.E.L.D. zijn?

 12. 12. The Inside Man

  Coulson en General Talbot hebben het vermoeden dat Malick een handlanger bij het wereldwijde symposium over Inhumans heeft. En het team gaat op zoek naar de verrader.

 13. 13. Parting Shot

  Na Malick te hebben opgespoord in Rusland, raken Bobby en Hunter betrokken bij een moordcomplot. In de race om zoveel mogelijk levens te redden veranderd het team voor altijd.

 14. 14. Watchdogs

  Als een radicale groep, die zichzelf de "Watchdogs" noemen, verschijnt met plannen om Inhumans te vermoorden, bevinden Agent Mack en zijn broer zich in de vuurlinie. Ondertussen ontdekt Simmons een krachtige chemische mengsel, dat de toekomst van de Inhumans kan veranderen

 15. 15. Spacetime

  Het S.H.I.E.L.D. team probeert te bewijzen dat het lot kan worden veranderd, nadat Daisy een afschuwelijke glimp van de toekomst heeft gezien.

 16. 16. Paradise Lost

  Het team is op jacht naar informatie over een nieuwe vijand. Malicks geheim uit zijn verleden dreigt de Hydra nalatenschap te vernietigen.

 17. 17. The Team

  Agent Daisy Johnson brengt de Secret Warriors bijeen voor een missie dat invloed zal hebben op iedereen. Kennis over de krachten van Hive zorgt er voor dat S.H.I.E.L.D. iedereen wantrouwt.

 18. 18. Singularity

  Het S.H.I.E.L.D. team lijkt te wankelen en wordt flink uitgedund doordat Hive steeds meer Inhumans aan zijn kant krijgt. Maar er is een sprankje hoop als Fitz en Simmons een spoor volgen om de waanzinnige Inhuman, voor eens en voor altijd te stoppen.

 19. 19. Failed Experiments

  Coulson en zijn team haasten zich om het op te nemen tegen Hive. Ze strijden om de controle over de Inhumans. Dat is absoluut nodig nu het dodelijke plan waarmee hun vijand het menselijk ras wil uitroeien, bekend is geworden.

 20. 20. Emancipation

  In de nasleep van de gebeurtenissen van Captain America: Civil War, staat het S.H.I.E.L.D.-team onder druk om zijn betrokkenheid met de Inhumans te onthullen.De agents worden verder tot het uiterste gedreven door de immer sterker wordende Hive.

 21. 21. Forgiven

  Het komt tot een bombastische confrontatie tussen S.H.I.E.L.D. en Hive. Nu het plan van Hive eindelijk bekend is geraakt, moet het team alles op alles zetten. Wie blijft er leven? En wie zal sterven?

 22. 22. Ascension

  Nu het meesterplan van Hive eindelijk aan het licht is gekomen. Begint S.H.I.E.L.D.-directeur Phil Coulson aan een geheime dodelijke missie om de wereld tegen nieuwe vormen van onheil te beschermen. Hij en zijn team nemen het onder meer op tegen HYDRA en rebellerende Inhumans.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van AHWA_mm

AHWA_mm

 • 51 berichten
 • 0 stemmen

En weg was Rosalind. Wel een badass actie van Ward. Gelukkig een seizoen waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, evenals de verrassingen. Het beste seizoen tot nu toe.


Dit seizoen volgt de sterke lijn die gestart werd vanaf de tweede helft van het eerste seizoen. Je kunt duidelijk zien dat deze serie een financiële boost gekregen heeft, al blijven sommige dingen er nog altijd goedkoop uitzien. Voor de rest is er niet veel veranderd aan het acteerwerk (het blijft met ups en down met een paar grote uitschieters), al begint het melodramatische van sommige karakters stevig op mijn heupen te werken. May sloeg de spijker op de kop toen ze in één van de laatste afleveringen zei; "Why is everyone making this about themselves?". Ik hoop alleen dat ze in het vierde seizoen bepaalde personages en organisaties dood laten, want dit betuigt maar van weinig originaliteit en enorme luiheid. Hoeveel levens heeft die Ward wel niet gehad tot nu toe? En om maar van Hydra te zwijgen.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.