• 9.376.805 stemmen

As Time Goes By - Seizoen 1 (1992)

Show titel: As Time Goes By

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur en 27 minuten

Ontwikkeld door: Colin Bostock-Smith

Met: Judi Dench, Geoffrey Palmer en Moira Brooker

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 12 januari 1992

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot As Time Goes By

Voormalig leger officier Lionel Hardcastle en verpleegkundige Jean Pargeter hebben in 1953 een vurige liefdesverhouding. Wanneer Lionel naar Korea wordt uitgezonden, verliezen zij elkaar uit het oog. Achtendertig jaar later komen ze elkaar opnieuw tegen in Engeland.

Afleveringen Seizoen 1 (1992)

1. 1. You Must Remember This

12 januari 1992 (30 minuten)

Jean Pargetter, hoofd van een secretarieel bureau, is met stomheid geslagen wanneer haar dochter, Judith, met één van hun klanten, Lionel Hardcastle, uitgaat. Wanneer Jean en Lionel elkaar ontmoeten, realiseren ze zich dat ze oud geliefden zijn die elkaar uit het oog verloren tijdens de Koreaanse oorlog.

2. 2. Getting to Know You - Again

19 januari 1992 (29 minuten)

Jean stuurt Sandy naar het hotel waar Lionel verblijft om hem te helpen met zijn administratie, maar bij aankomst blijkt hij al te zijn uitgecheckt.

3. 3. The Copper Kettle

26 januari 1992 (29 minuten)

Lionel en Jean brengen de dag door in een oude stad waar ze vroeger geregeld kwamen. Ze merken dat er veel veranderd is in de stad, maar toch weten ze enkele bekende plekken terug te vinden, waardoor oude herinneringen herleven.

4. 4. Surprise, Surprise

2 februari 1992 (29 minuten)

Jean en Judy besluiten Lionel te verassen tijdens zijn conferentie in Norwich. De verassing pakt niet goed uit wanneer Lionel met een andere vrouw samen blijkt te zijn.

5. 5. Relationships

9 februari 1992 (1 uur)

Na hun reis naar Norwich is duidelijk geworden dat Alistair gek is op Jean en niet op Judy.

6. 6. The Picnic

16 februari 1992 (30 minuten)

Jean en Lionel vinden het absurd dat Judy en Alistair zich tot hen aangetrokken voelen, in plaats van elkaar. Ze organiseren daarom een picknick in de hoop dat Judy en Alistair zich realiseren dat ze bij elkaar horen.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Ik kende deze serie niet het lijkt me gaaf om deze te mogen zien natuurlijk met Ned subs.