• 9.458.255 stemmen

Should I Marry a Murderer? - Seizoen 1 (2026)

Show titel: Should I Marry a Murderer?

Afleveringen: 3

Speelduur: 2 uur en 30 minuten

Datum van release: woensdag 29 april 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Should I Marry a Murderer?

Zou je je tegen je eigen verloofde keren als je erachter komt dat hij een moord heeft gepleegd? Het is de vraag waar een de Britse Dr. Caroline Muirhead mee moet worstelen. Ze vertelt hoe ze tot over haar oren verliefd was op haar verloofde, Alexander 'Sandy' McKellar, maar die haar schokt met een vreselijke bekentenis. Het gaat om een Britse man die al een week van de aardbodem is verdwenen. Maar ze kan het geheim van haar partner niet onthullen. Ten minste, niet voordat ze eerst doet alsof ze nog met hem gaat trouwen om zo voldoende bewijsmateriaal te verzamelen…

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. Aflevering 1

29 april 2026 (50 minuten)

In 2020 ontmoet een patholoog uit Glasgow een jachtopziener uit de Hooglanden die perfect lijkt. Ze verloven zich al snel, maar door een bekentenis verandert alles.

2. Aflevering 2

29 april 2026 (44 minuten)

Caroline komt met nieuwe aanwijzingen voor de politie in een cold case en begint aan een gevaarlijk dubbelleven bij de McKellars, in de hoop dat Sandy haar nog steeds vertrouwt.

3. Aflevering 3

29 april 2026 (56 minuten)

Caroline staat in tweestrijd: het juiste doen of de man beschermen die ze niet kan verlaten. Ze verliest de controle, terwijl ze probeert onder een getuigenis uit te komen.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Prima documentaire.

avatar van lang pee

lang pee

Het is zeker geen slechte docu, en de liefde kan zeer rare dingen doen met een mens, maar sommige dingen begrijp ik toch niet.

Je kent iemand van een foto op een smartphone, en je rijd zomaar 1,5h naar een zeer afgelegen plek, zonder dus ook maar iets van die persoon te weten, alleen wat hij op het net zet, en daar kan je natuurlijk zeggen wat je wil. En dan wat ze daarna allemaal doet vind ik toch ook niet bijzonder slim.

Het blijft natuurlijk vreselijk om zoiets mee te maken....