• 9.377.362 stemmen

Ángela - Seizoen 1 (2024)

Alternatieve titel: Angela

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Borja Echevarría, Sonia Martínez en Pepe Ripoll

Met: Verónica Sánchez, Daniel Grao en Jaime Zatarain

Oorsprong: Spanje

Datum van release: zondag 14 juli 2024

Eerst uitgezonden op: Atresplayer (Spanje)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ángela

Ángela leidt van buitenaf een schijnbaar idyllisch leven: ze heeft twee fantastische kinderen, een charmante echtgenoot en een spectaculair huis. Deze façade is echter bedrog en het kost steeds meer moeite om die in stand te houden. Angela is in werkelijkheid een vrouw die wordt mishandeld door een obsessieve echtgenoot die haar ervan heeft overtuigd dat ze zonder hem niets zou zijn. Tot op een dag Edu verschijnt, een aantrekkelijke jongeman die haar verrassende geheimen onthult en bereid is haar te helpen door hem uit haar leven te bannen.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. Aflevering 1

14 juli 2024 (52 minuten)

Ángela lijkt een perfect leventje te leiden, maar is getrouwd met de gewelddadige Gonzalo. Als Edu opduikt, voelt ze zich meteen tot hem aangetrokken en ziet ze een uitweg.

2. Aflevering 2

21 juli 2024 (51 minuten)

Ángela komt erachter dat Gonzalo mogelijk is betrokken bij een vroegere tragedie. Ze weigert dit te geloven en gaat op onderzoek uit, met gevaar voor eigen leven.

3. Aflevering 3

28 juli 2024 (49 minuten)

Edu helpt Ángela met een plan dat uit de hand loopt. Als de politie erbij betrokken raakt, veranderen schokkende onthullingen haar kijk op de mannen om haar heen.

4. Aflevering 4

4 augustus 2024 (49 minuten)

Nu Ángela is geïsoleerd en niemand haar vertrouwt, gaat ze overal aan twijfelen, totdat een openbaring over Edu haar dichter bij de waarheid brengt.

5. Aflevering 5

11 augustus 2024 (50 minuten)

Ángela maakt zich zorgen om haar kinderen, terwijl Esther achter de duistere geheimen van Gonzalo probeert te komen. Samen willen ze achterhalen of Edu al die tijd gelogen heeft.

6. Aflevering 6

18 augustus 2024 (49 minuten)

Ángela snakt naar wraak en is bereid haar leven op het spel te zetten. Maar ze doet haar best om zichzelf en haar dochters te beschermen als Gonzalo's ware aard duidelijk wordt.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Prima serie die lekker weg kijkt daarbij is Angela ook nog eens een mooie vrouw.

avatar van pampelonne

pampelonne

Een langzame opbouw naar een niet verrassend einde.

Ik heb eigenlijk het meest genoten van de fantastische kustlijn van Baskenland.

avatar van lang pee

lang pee

Ik vond dit voor een Spaanse serie best goed. Alleen word ik gek van die kleine details die altijd niet kloppen. De meeste mensen stoort dat niet, maar ik vind het niet kunnen! Er worden allemaal witte bekertjes uitgedeeld, één voor de medicatie en één voor water. Je ziet van een km dat er niets inzit, ze filmen zelfs in de lege bekertjes. Laat onze een lekkere warme koffie drinken, uit lege tassen die niet dampen enz enz.

Wat is inderdaad die Baskische kust fantastisch, een echte aanrader, alleen het weer is er soms wel zeer guur.....

Vond vooral Sanchez goed acteren...

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Wederom goede Spaanse serie die vlotjes wegkijkt.

avatar van ChantalParis

ChantalParis

lang pee schreef:

Vond vooral Sanchez goed acteren...

Ik kan mij door ook erg aan storen, ook aan de altijd lege koffers

avatar van Fervet opus

Fervet opus

Een redelijk spannnende drama/thriller serie, ook al was het einde vrij voorspelbaar. Hoe dat kan? Nou de uitwerking naar het einde toe is goed gedaan. Je vraagt je toch af waarom en hoe de echtgenoot van deze mooie vrouw haar wou uitschakelen.

Heb me wel vermaakt.

avatar van wimaroca_mm

wimaroca_mm

Ik vind het een matige serie.

Angela speelt de rol ook niet zo goed,

Zo'n serie kun je beter overlaten aan die Scandinaviers .

Spaanse series pakken me toch vaak wel. Deze miniserie deed dat ook. Eerste aflevering moest ik even inkomen, maar vanaf aflevering 2 zat ik vol in het verhaal. Ik was ook blij dat deze 6 afleveringen had i.pv. 4, want vaak voelt het anders zo afgeraffeld. Nu werd er uitgebreid de tijd genomen om de karakters te leren kennen en werd er heel netjes opgebouwd naar de spannendere scènes. Je wordt flink heen en weer geslingerd, waar ik echt van houd.

Ik voelde de mysterie en de spanning en ze weten het tot het einde toe vast te houden. Kijk, er zijn altijd dingen die beter kunnen, maar voor zo'n miniserie vind ik het toch allemaal knap bedacht.