• 9.267.415 stemmen

Ojing-eo Geim - Seizoen 3 (2025)

Alternatieve titels: Squid Game, Ojingeo Geim, Round Six, Round 6, 오징어게임

Afleveringen: 6

Speelduur: 6 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Dong-hyuk Hwang

Met: Lee Jung-jae

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 27 juni 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ojing-eo Geim

Honderden mensen, die allen met het leven geworsteld hebben, worden uitgenodigd om mee te spelen in een geheimzinnige overlevingscompetitie, genaamd 'Squid Game'. Al gauw blijkt, dat de spellen in deze competitie, die ogenschijnlijk kinderspellen lijken, een dodelijke afloop voor de verliezer kennen. De deelnemers zetten letterlijk hun leven op het spel voor een miljoenenprijs, die maar aan een enkele persoon kan toebehoren.

Afleveringen Seizoen 3 (2025)

1. 1. Keys and Knives

27 juni 2025 (57 minuten)

No-eul heeft een risicovol plan om een gevaarlijke operatie te infiltreren. Een nieuw spel begint: verstoppertje, met een sleutel voor de ene groep en een mes voor de andere.

2. 2. The Starry Night

27 juni 2025 (1 uur)

De spellen worden hervat en Gi-hun is vastbesloten om Kang Dae-ho te confronteren. Ondertussen krijgt Kim Jun-hee te maken met een crisis die haar tot het uiterste drijft.

3. 3. It's Not Your Fault

27 juni 2025 (1 uur en 06 minuten)

Het team van Jun-ho staat op het punt het eiland te vinden. Jang Geum-ja smeekt Gi-hun om Jun-hee te helpen. De VIP’s bespreken een wreed voorstel.

4. 4. 222

27 juni 2025 (1 uur en 06 minuten)

Gi-hun blijft Jun-hee steunen ondanks de oplopende spanning, maar zij moet een belangrijke keuze maken. De Front Man geeft Gi-hun vlak voor het laatste spel een ultimatum.

5. 5. ○△□

27 juni 2025 (1 uur en 02 minuten)

No-eul probeert het heft in handen te nemen tijdens de onderhandelingen, maar haar plan mislukt. Gi-hun staat voor een moreel dilemma. Hoe ver is hij bereid te gaan?

6. 6. Humans Are...

27 juni 2025 (55 minuten)

Terwijl Jun-ho zich haast om het eiland te bereiken, loopt de spanning hoog op. De laatste spelers komen in de slotminuten van het spel voor een onmogelijke keuze te staan.

avatar van brajoapau

brajoapau (moderator series)

Een paar slowchat berichten verwijderd.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Zowel het tweede als dit derde seizoen kunnen toch ni tippen aan het eerste seizoen, het wow gevoel is er gewoon niet meer, desondanks blijft het zeker wel leuk, maar gewoon na seizoen 1 hadk meer verwacht, net als het tweede een 7/10.

avatar van lang pee

lang pee

Ik wou hetzelfde schrijven dan umbra ongeveer. Het eerste seizoen kreeg van mij 4,5, het twee gaf ik nog een 4. Maar ik vond dit helemaal het seizoen teveel, is duidelijk dat het alleen om de kassa nog eens te doen rinkelen is gemaakt.

Het is gewoon meer van hetzelfde, blij toch dat het gedaan is, het is genoeg geweest....

avatar van JaleKLy

JaleKLy

Het was een seizoen vol logische drogredenen, helaas

avatar van wouds601

wouds601

Seizoen 3 gaat helaas te langzaam verder. net als in seizoen 2. Alles wordt teveel uitgerekt, die lange stemrondes, gedoe onderling etc. desondanks kijkt het nog aardig weg maar ze hadden beter seizoen 2 & 3 in een seizoen kunnen prakken. vooruit, toch nog 3,5*.

avatar van F4F1

F4F1

En aan het einde wordt er nog een opening gelaten voor een Amerikaans vervolg/remake.

avatar van Podemos

Podemos

Ik vond seizoen 3 een stuk leuker en interessanter dan seizoen 2. Soms iets te lang geschreeuw naar elkaar, verder dik in orde. Sterk eindspel met een bijzondere wending.

Zoals nu bekend komt er een Amerikaanse versie. Ik ga het kijken, het kan twee kanten op... Persoonlijk kijk ik meer uit naar Alice in Borderland seizoen 3, deze spellen zitten nog een stuk complexer en beter in elkaar.

Desalniettemin, behoorlijk derde seizoen.

avatar van ILDIB

ILDIB

Boeiend wederom. Maar waarom wederom die tenenkrommende vips? Echt storend. Niet het niveau van 2 en ook het nieuwe is eraf. Maar in een ruk uitgekeken.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Seizoen 2 en 3 waren naar mijn mening nog een stukje beter dan het eerste seizoen. Van dit derde seizoen volop genoten, maar zoals hierboven ook al vermeld wordt die vips waren echt niet om aan te gluren.

Alsnog de volle 5*

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1917 stemmen

F4F1 schreef:

Ja, met dat wit lijk op het einde.

Moeten ze nu echt elke toffe franchise doodkloppen met die veramerikaniserende aftreksels?

avatar van Bibi88

Bibi88

Heb mij aardig vermaakt met squid game maar ondanks echt een overgewaardeerde serie. Het gaat allemaal vreselijk langzaam. Ellelange saaie dialogen. Elke aflevering had minimaal 20 seconde korter gekund. Snap heel dat gedoe op de boot ook niet. Zonder al die scénes hadden we niks gemist. Veel acteurs vind ik ook bar slecht en zeker dat meisje met de baby. Desondanks wel tevreden over het einde tenminste geen Disney eind goed al goed einde.

avatar van rondh

rondh

Seizoen 1 was echt wel leuk. Maar 2e en 3e seizoen zijn echt een stuk minder. Veel van hetzelfde. Wanneer het plot leuk begon te worden veranderd dat weer, zodat ze weer door kunnen gaan met hetzelfde. En dan veel, langdradiger. Teveel gelul hoe ze iets gaan doen en ook minder acteerwerk. Alles word per aflevering uitgerekt, wat veel sneller kan. Veel onnodige scenes.

Kijkt gelukkig nog ok weg. Maar gewoon minder goed uitgewerkt.3*

avatar van Splinters

Splinters

Vind dit nagenoeg nooit, maar: had het bij 1 seizoen gehouden. Niet slecht verder, het blijft onderhoudend.

avatar van scorsese

avatar van Noud

Noud

scorsese schreef:
Waarom heeft niemand het hier over Cate Blanchett?

Ik dacht al waar ken ik haar van.

Niet onaardig, maar blij dat het er op zit.

Blijft toch een naargeestig verhaaltje.

avatar van Corcicus

Corcicus

Na het vrij zwakke tweede seizoen trakteren de makers van Squid Game ons op een ronduit barslecht derde en hopelijk laatste seizoen. Hoe ze dit verhaal zo konden mismeesteren, zal me voor altijd een raadsel blijven. Zo vreselijk saai, je houdt het niet voor mogelijk. De side stories slaan gewoon nergens op en maken de serie niet interessanter, maar net vervelender. Met de allergrootste moeite uit kunnen kijken, maar voor de finale moest ik het niet doen. Het eindigt exact zoals we twee afleveringen eerder al konden voorspellen.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Die CGI-baby.

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Niet zo goed als S1, maar wel beter dan S2.

avatar van wwelover

wwelover

Iets beter dan seizoen 2, maar de serie heeft het niveau van seizoen 1 nooit vast kunnen houden.

Dieptepunt wederom de erbarmelijke 'VIPS'. Wat een slechte Engelse dialogen, dramatische D-acteurs en ook lelijk geluid.

avatar van Fikret8

Fikret8

scorsese schreef:

Waarom heeft niemand het hier over Cate Blanchett?

Dat was echt een asspull cliffhanger om haar ineens in de laatste aflevering te zien. De laatste aflevering was zowiezo een en al los zand. Na afloop van de laatste game bleef er niets interessants meer over om te vertellen.

avatar van martijnk

martijnk

wwelover schreef:

Snap dat ook niet, die VIPS waren in S1 al dramatisch en dan brengen ze die gewoon weer terug in S3.

Ook heel dat gedoe met die baby hadden ze gewoon weg moeten laten, echt tenenkrommend dramatisch.

Seizoen 1 blijft toch de beste, lekker luchtig, daar ging het echt om de spelletjes.

Als ze ooit een S4 doen moeten ze gewoon enkel de spelletjes doen en al die andere onzin weglaten. Je zit heel de tijd toch maar te wachten tot er weer een spelletje begint.

Enige leuke spelletje uit S2/S3 vond ik trouwens dat smurfding. De rest was niet zo interessant. Dat hide & seek sloeg ook nergens op, en dan dat touwtje springen was nog wel grappig.

avatar van peterjames777

peterjames777

Had geen hoge verwachtingen, maar was nog best vermakelijk (al is er genoeg op aan te merken). De games waren leuk, sfeer is fijn en het ziet er mooi uit.

Het verloop van het verhaal en het uitwerken van de personages, daar gaat het flink mis. Geen sprake van een boeiend verhaal en helaas een nietszeggende anti-climax in de laatste aflevering. Ik blijf het gevoel hebben dat ze veel meer met het verhaal en personages (o.a. Gi-hun en de detective) hadden kunnen doen. Ook werd de grimmigheid me soms iets te veel.

Zit echt niet te wachten op een ongeïnspireerde Amerikaanse variant, waarin ze de boel alleen maar uitmelken zonder iets te vertellen te hebben.