• 9.375.048 stemmen

Dead of Summer - Seizoen 1 (2016)

Show titel: Dead of Summer

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Adam Horowitz, Ian B. Goldberg en Edward Kitsis

Met: Amber Coney, Elizabeth Mitchell en Elizabeth Lail

Datum van release: dinsdag 28 juni 2016

Eerst uitgezonden op: Freeform (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dead of Summer

Het is eind jaren 1980 en de zomervakantie is begonnen. Een zonovergoten seizoen is aangebroken op Camp Stillwater, een schijnbaar idyllisch zomerkamp in het Midwesten, waar de eerste liefdes, eerste kussen en...de eerste doden zich voltrekken. Stillwater's duistere eeuwenoude mythe ontwaakt, en wat een zomer vol plezier zou moeten worden verandert al snel in een onvergetelijk kwaad.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. Patience

28 juni 2016 (45 minuten)

Na jaren gesloten te zijn geweest staat Camp Stillwater op het punt om weer geopend te worden. Deb, de nieuwe eigenaar, heeft haar hart, ziel en spaargeld in de renovatie van het kamp gestoken dat ze al sinds haar jeugd liefheeft. Ze is niet de enige die verheugd is om naar het kamp terug te keren. De Voormalige kampeerder Alex, Jessie Cricket, Joel, Blair en Blotter vergezellen haar om de vrijheid in het kamp opnieuw te beleven.

2. 2. Barney Rubble Eyes

5 juli 2016 (45 minuten)

De kampeerders arriveren in Camp Stillwater en Alex en Blotter realiseren zich al snel dat ze hun handen vol krijgen aan Anton. Met de neiging om af te dwalen in de bossen en in zich zelf te praten denken Alex en Blotter dat de verlegen jongen een denkbeeldige vriend heeft. Maar als hij begint te praten over de 'Tall Man' en communiceert middels cryptische boodschappen beginnen ze zich af te vragen wat er in de bossen rond Stillwater schuil gaat.

3. 3. Mix Tape

12 juli 2016 (45 minuten)

Cricket flirt met Damon om Alex jaloers te maken. Echter Damon verlegt de grens door met Alex in een fysieke woordenwisseling te raken. Wordt Cricket het volgende slachtoffer?

4. 4. Modern Love

19 juli 2016 (45 minuten)

Door de reeks ongelukkige gebeurtenissen die Camp Stillwater teisterde besluit Deb om een gemaskerd bal te organiseren zodat het moraal weer omhoog gaat. Maar wanneer de kampeerders beginnen met de voorbereidingen voor het bal, beginnen de begeleiders van gedachte te wisselen over de vreemde voorvallen die gebeurd zijn. Met te veel dingen die gebeurd zijn om nog toeval te kunnen zijn, zijn Alex, Cricket en Amy vastberaden om dit uit te zoeken. Naar mate hun onderzoek vordert raakt Joel in een moeilijke situatie.

5. 5. How to Stay Alive in the Woods

26 juli 2016 (45 minuten)

Deb en de begeleiders nemen de kampeerders mee op een overnachtingstocht diep in het woud voor een onvergetelijke ervaring. Als iedereen druk bezig is met tenten opzetten en het zoeken naar stokken om marshmallows te roosteren maak Joel zich zorgen over wat er in Camp Stillwater is gebeurd. Joel heeft flashbacks.

6. 6. The Dharma Burns

2 augustus 2016 (45 minuten)

Na een schokkende dood, proberen de kampeerders te communiceren, met behulp van een Oujia-bord, met een geest. Deb heeft flashbacks van haar oude vriendje Keith.

7. 7. Townie

9 augustus 2016 (45 minuten)

In de wetenschap dat de satanische Cult niet zal stoppen voordat hun ritueel is voltooit, probeert Garret iedereen te overtuigen dat het beter is om het kamp te sluiten. Amy wordt gekidnapt door Damon en zijn groep met volgers. De anonieme Satanisch leraar openbaart zich aan Garret. ondertussen wordt Jessie geconfronteerd met haar verleden.

8. 8. The Devil Inside

16 augustus 2016 (45 minuten)

De overgebleven begeleiders meningen zijn verdeeld. En sommigen beweren dat het mysterie van Camp Stillwater nog niet zijn opgelost. Deputy Sykes en de begeleiders proberen houvast te krijgen op wat er gebeurd is. En een gevoel van rust komt eindelijk over het kamp.

9. 9. Home Sweet Home

23 augustus 2016 (45 minuten)

Jessie, Garret, Alex en Holoyoke proberen Amy te redden van Damon, maar zijn misschien al te laat. Deb, Drew en Blair stranden met de kampeerders wanneer hun evacuatie-bus wordt aangevallen door een onbekende aanwezigheid.

10. 10. She Talks To Angels

30 augustus 2016 (45 minuten)

Malphas is nog steeds aanwezig in Amy, als hij begint aan nieuw en definitief schrikbewind. Ondertussen wordt het aan Garrett, Jessie, en Alex overgelaten om erachter te komen hoe ze advies Holyoke's kunt gebruiken om de demon te veroveren.

avatar van The Oceanic Six

Nooit van gehoord, maar het klinkt interessant. Ga de pilot tegen die tijd zeker proberen.

avatar van joolstein

joolstein

Interessant! Ik had de trailer al ergens voorbij zien komen. Ik ga het zeker even checken!

avatar van 606

Cool, heb er zin in

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Heeft iemand van jullie dit al gekeken? Tenminste de paar afleveringen die al te kijken zijn iig?

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

yep, is erg vet, met tony todd (candyman) in de openings scene...

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

ep 4 doet mij een beetje denken aan de Sleepaway Camp films

You can't hide what you are

avatar van voskat

voskat

Verrassend sterk en tegelijkertijd charmant slordig geschreven.

Personages die dezelfde domme dingen doen als in de oude slasherfilms. Of ze dat met opzet hebben gedaan zou ik echt niet weten, maar het is wel aandoenlijk.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Op zich helemaal geen slechte serie, maar het is, zoals wim muurling hierboven me al schrijft slecht geschreven. Het script rammelt aan alle kanten en soms lijkt het alsof de editor heeft zitten slapen, want er zitten (zeker in het begin) ontzettend slordige stukken tussen. Over de acteerprestaties kan ik kort zijn: die zijn niet al te best, maar dat mag in een horror-serie. Dat was eigenlijk wel het laatste waar ik op lette. Het gaat een beetje ver hier en daar en het hadden ook acht afleveringen kunnen zijn wat mij betreft, maar toch heb ik me op 1 of andere manier wel weer vermaakt. Ik denk niet dat er een seizoen 2 komt.... 3,5 *

avatar van ZAP!

ZAP!

Een echte first look trailer - nog niet erg veel van te maken. Toch haal ik 'm van de lijst; vrij oninteressante cast, verder niets dat er echt aan boeit en het doet me eerder terugverlangen naar slashers uit het (g)oude(n) tijdperk ('80s).