• 9.374.749 stemmen

Ontwikkeld door: Ben Irving en Elaine Cameron

Met: Ukweli Roach, Sacha Dhawan en Iwan Rheon

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: maandag 31 juli 2023

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• HBO Max Bekijk seizoen 1 via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wolf

Een gezin wordt in hun eigen huis gegijzeld door een stel criminelen. De familie is serieus in gevaar, aangezien de criminelen snode plannen hebben. Politie-inspecteur Jack Caffery houdt zich met de gijzeling bezig. Ondertussen probeert hij ook zijn eigen trauma een plekje te geven.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. Watching

31 juli 2023 (1 uur)

De familie Anchor-Ferrer komt aan bij hun buitenhuis in Monmouthshire, maar worden opgewacht door een stel criminelen. Ondertussen worstelt rechercheur Jack Caffery in Londen nog altijd met de verdwijning van zijn broer.

2. 2. Torture

1 augustus 2023 (1 uur)

Een dierenarts vindt iets in de ingewanden van Bear, de vermiste hond. Jack duikt dieper in de Donkey Pitch-zaak en raakt ervan overtuigd dat er een tweede moordenaar was.

3. 3. Scary Man

7 augustus 2023 (58 minuten)

Jack confronteert de oude Donkey Pitch zaak frontaal terwijl hij op zoek is naar de eigenaar van Bear. Honey en Molina beginnen te vermoeden dat zij niet de enigen zijn die spelen.

4. 4. Night Terror

8 augustus 2023 (58 minuten)

Terwijl hij verder onderzoekt, raakt Jack ervan overtuigd dat de moordenaar van Donkey Pitch nog steeds op vrije voeten is. Ondertussen wordt Honey in het horrorhuis steeds meer paranoïde omdat ze in de gaten wordt gehouden.

5. 5. Death Roll

14 augustus 2023 (57 minuten)

Weer een griezelig cadeau van Penderecki zet Jack op het verkeerde been, maar zijn zijn theorieën wel zo? Honey neemt controle over zijn hachelijke situatie, maar ontdekt dat het al te laat is.

6. 6. Knock, Knock

15 augustus 2023 (58 minuten)

Als Jack een aanwijzing vindt die hem naar het huis van de Anchor-Ferrers leidt, racen onze twee verhaallijnen voorwaarts op een nagelbijtende ramkoers.

avatar van badfans69

badfans69

Reviews zijn goed, maar imdb score matig.

avatar van badfans69

badfans69

Wolf is vanaf 14 september te zien op HBO Max.

avatar van Karst

Karst

Waarom staat hbo sowieso niet bij de on demand lijst hier?

avatar van lang pee

lang pee

Nee dit is het absoluut niet, veel bekende gezichten, maar vele acteren echt zeer matig. Doet mij denken aan één van de vele series voor opa en oma op BBC First....

lang pee schreef:

Doet mij denken aan één van de vele series voor opa en oma op BBC First....

avatar van lang pee

lang pee

kos schreef:

Ehm huh? Lang geleden dat ik zo'n nare harde serie zag.

Sorry hoor, ik vond het eerder flauw en zeker zwak geacteerd. Er verschijnen ook vele acteurs die ook veel meespelen in de vele series op BBC First. Ons Boma mag gerust kijken van mij als ze wil, ik denk eerder dat ze ermee kan lachen...

avatar van Walter S.

Walter S.

kos schreef:

Ehm huh? Lang geleden dat ik zo'n nare harde serie zag.

Klopt, ging er best hard aan toe. Vond het ook wel een prima serie. Enkele aardige twists (waarvan je sommige wel een beetje aan zag komen) en genoeg spanning, niet teveel afleveringen, prima te doen.

Ik zag deze half oktober, ettelijke keren in de zoekbalk Wolf ingevuld, kwam nooit tevoorschijn en nu blijkt er al tijden een topic over te zijn. Hoe kan dat nou weer?

avatar van DjFrankie

DjFrankie