• 9.160.727 stemmen

Twisted Metal - Seizoen 1 (2023)

Show titel: Twisted Metal

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 48 minuten

Ontwikkeld door: Michael Jonathan Smith

Met: Anthony Mackie, Stephanie Beatriz en Thomas Haden Church

Datum van release: donderdag 27 juli 2023

Eerst uitgezonden op: Peacock (Verenigde Staten)

• Amazon Prime Bekijk seizoen 1 via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Twisted Metal

In een post-apocalyptische woestenij krijgt John Doe, een spraakzame melkboer met geheugenverlies, een missie om de desolate wereld te doorkruisen. Hij moet een cryptisch pakketje afleveren om in leven te blijven. Samen met de hulp van Quiet, een onbezonnen autodief, staat Doe voor een levensveranderende kans. Om een betere toekomst veilig te stellen, zal Doe het echter moeten opnemen tegen meedogenloze plunderaars in dodelijke en destructieve voertuigen.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. WLUDRV

27 juli 2023 (29 minuten)

Een buitenstaander met een grote mond krijgt een beter leven aangeboden. Hij moet door een woestenij reizen om een pakketje af te leveren.

2. 2. 3RNCRCS

27 juli 2023 (28 minuten)

John wordt in zijn missie gedwarsboomd door twee onvoorspelbare tegenstanders. Agent Stone werft nieuwe leden.

3. 3. NTHLAW1

27 juli 2023 (30 minuten)

John en Quiet lopen in een onverwachte val. Agent Stone test de loyaliteit van zijn nieuwe rekruten.

4. 4. WHZDARE

27 juli 2023 (31 minuten)

John sluit een gevaarlijke deal om broodnodige voorraden te krijgen. Quiet stelt haar toekomst in vraag.

5. 5. CRZSRDS

27 juli 2023 (28 minuten)

Quiet komt dichter bij haar zoektocht naar wraak. John raakt uitgeschakeld. Sweet Tooth richt een ravage aan.

6. 6. DRVTHRU

27 juli 2023 (28 minuten)

John en Quiet zoeken beschutting voor een gevaarlijke storm op een vertrouwde plek. Quiet denkt na over haar verleden.

7. 7. NUTH0UZ

27 juli 2023 (31 minuten)

John en Quiet maken een pitstop. John herenigt zich met een contactpersoon. Sweet Tooth smeedt een band met een volger.

8. 8. EV3L1N

27 juli 2023 (28 minuten)

John en Quiet gaan undercover op een reddingsmissie. John krijgt te maken met een doorgedraaide tegenstander.

9. 9. R04DK11

27 juli 2023 (23 minuten)

Er ontstaan onverwachte bondgenootschappen. Quiet gaat aan de slag en John maakt het goed.

10. 10. SHNGRLA

27 juli 2023 (32 minuten)

Alles komt op zijn kop te staan als John en Quiet voor een moeilijke keuze komen te staan. Nieuwe spelers komen ten tonele.

avatar van DreamTech

DreamTech

Eens kijken of het wat is ben benieuwd vandaag is het hele seizoen te vinden !!

avatar van Glacius

Glacius

Net voldoende. Was geïnteresseerd omdat Twisted Metal vroeger één van de eerste games was die ik voor de ps1 had, en ik vond het geweldig. Ik had gehoopt op veel vette achtervolging scènes, zwaar omgebouwde wagens en het nodige knalwerk. Helaas bleek dat secundair te zijn in deze serie. Ook vond ik de serie vaak een tikkeltje te melig. Over-the-top actie en personages kunnen geweldig uitpakken, maar hier steeg het niet boven de middelmaat uit, omdat het ietwat te flauw is. De duistere rand ontbreekt, waardoor het ook aan spanning ontbreekt. Ook zijn de auto's gedurende bijzondere manoeuvres vaak in cgi vormgegeven en niet op een hele geweldige manier. Het einde nodigt toch wel weer uit om seizoen 2 in de toekomst te gaan kijken, omdat dat meer raakvlakken zal hebben met de games, zo lijkt het.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

De eerste aflevering was niet onaardig. Ik heb een paar keer kunnen lachen. De tweede aflevering was wel zo ontzettend overdreven en ook (voor mij) helemaal niet leuk, terwijl dit toch een actiekomedie heet te zijn. Op dit moment betwijfel ik of ik nog een derde aflevering zal bekijken.

avatar van Pip2020

Pip2020

Ik vond het erg vermakelijk. De ene aflevering is leuker dan de ander maar al met al voor mij de moeite waard om te kijken. Je moet wel van absurde en flauwe dingen houden. Ik neem aan dat er nog een 2e seizoen komt, dat moet wel erg verrassend en spannend zijn wil het me nog een keer gaan boeien. (Ik ben niet zo goed met series die meerdere seizoenen hebben)

avatar van The Oceanic Six

Ace Hanlon schreef:

En dus meteen maar 0,5* geven, het laagste van het laagste?

avatar van movie freak84

movie freak84

Hou altijd wel van films afgeleid van een computerspel en dat post apocalyptische vind ik altijd wel vet. Helaas is het acteerwerk soms wel wat matig , vooral met quiet. Dat word later wel iets beter, maar toch denk ik als je daar een ander karakter voor in de plaats had gezet het de serie wel ten goede zou zijn komen. Maar goed al met al kijkt het lekker weg. Het karakter sweeth tooth vond ik dan wel weer heel vet gespeeld. Leuke serie, maar geen hoogvlieger.

avatar van movie freak84

movie freak84

The Oceanic Six schreef:

En dus meteen maar 0,5* geven, het laagste van het laagste?

En zo krijg je dus de onrealistische cijfers.