• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.835 stemmen
Avatar
 
banner banner

Flexe Gasten - Seizoen 2 (2022)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titel: Nerds with Attitude

IMDb beoordeling: 8,6 (14)

Afleveringen: 10

Speelduur: 2 uur en 07 minuten

Ontwikkeld door: Brian de Vore en Nick Jongerius

Met: Jay Pothof, Lars Nieuwenhuis en Harvey Elgood

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 25 februari 2022

Eerst uitgezonden op: NPO Zapp (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Flexe Gasten

Steef, Lucas en Oscar zijn drie nerds die op de eerste dag van het nieuwe schooljaar direct weer het doelwit zijn van allerlei pesterijen en vernederende acties. De jongens zijn het helemaal zat om altijd maar de losers van de school te zijn. Als ze bedenken dat de populaire jongens altijd iets met sport of muziek doen, komt Steef op een goed idee. Wat nou als ze een eigen hiphopgroep oprichten? Samen gaan ze aan de slag met muziek en dans om eindelijk populair te worden.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

  1. 1. De Sh!t Is Aan!

    25 februari 2022 (13 minuten)

    Wanneer Steef voorstelt om mee te doen aan een hiphop wedstrijd, voelen Lucas en Oscar daar weinig voor. Na een gênant incident in een overvolle kantine keldert hun populariteit en zijn de jongens, net als een jaar eerder, weer de losers van de school. Ze realiseren zich dat er maar één manier is om hun imago te redden: meedoen aan de hiphop wedstrijd en een comeback maken als hiphop artiesten.

  2. 2. Jullie Vinden Jezelf Wel Fatoe Hé?

    4 maart 2022 (12 minuten)

    Lucas is op een negatieve manier trending nadat een video met de hashtag 'bruine slip' viral gaat. Wanneer Oscar erachter komt dat deze negatieve publiciteit ook op hem en Steef afstraalt realiseert hij zich dat Flexe Gasten imagoschade hebben opgelopen. Hij vat het idee op om Lucas publiekelijk uit de groep te zetten. Steef raadt Oscar af om ruzie te maken met Lucas, maar Oscar blijft bij zijn besluit, met alle gevolgen van dien.

  3. 3. Lekkere Wijven

    11 maart 2022 (12 minuten)

    Steef heeft in zijn eentje een track gemaakt voor de aankomende hiphop wedstrijd, maar deze valt niet in de smaak bij Oscar en Lucas. Oscar vindt de track te soft en volgens hem spelen ze zich meer in de kijker door een stoere track over lekkere wijven te maken. Steef daagt Oscar uit tot een weddenschap: als Oscar of Lucas binnen één dag een date regelt, mogen zij de track bepalen. Niemand vraagt naar de mening van de benauwde Lucas, die na het kantine incident niet bepaald blaakt van het zelfvertrouwen.

  4. 4. Hoe Kom Je Onder een Proefwerk Uit?

    18 maart 2022 (12 minuten)

    Vanmiddag 15.00 is de hiphop wedstrijd en de jongens zijn maar net op tijd klaar met hun track. Als ze op het punt staan te vertrekken, worden Steef en Oscar er door de conrector op geattendeerd dat ze een proefwerk hebben om 14.30. In paniek bedenkt Oscar een riskant plan om een hartaanval te veinzen en vervolgens grote broer en ambulancebroeder Diego te bellen, om zo onder de toets vandaan te komen. Alleen was Oscar even vergeten dat Diego ambulancebroeder is op een dierenambulance.

  5. 5. Steef Breekt de Belofte

    25 maart 2022 (13 minuten)

    Het optreden van de Flexe Gasten bij de hiphop wedstrijd staat op het punt te beginnen, alleen missen ze Oscar nog, die op school een laptop moet ophalen. Net voor Steef en Lucas het podium moeten betreden, krijgt Steef van Nova te horen dat Oscar is betrapt en moet nablijven. Het optreden afblazen is de enige optie volgens Lucas en Nova, alleen daar kan Steef niet mee leven en hij besluit ter plekke om een solo track op te voeren. Ook al realiseert Steef zich dat hij daarmee zijn belofte om alleen samen op te treden, breekt.

  6. 6. Schatje Patatje

    1 april 2022 (12 minuten)

    Steef heeft de wedstrijd gewonnen en jurylid Zoë-Jadha heeft hem persoonlijk gevraagd voor een jam-sessie in haar studio, maar Oscar vindt dat hij en Lucas hier ook bij moeten zijn. Op aanraden van Nova gaat Steef de discussie aan met Oscar om er vervolgens achter te komen dat Oscar bijles krijgt en misschien wel blijft zitten. Ondertussen is Lucas dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Cindy en met de mooie kleding die ze voor hem heeft uitgekozen. Oscar vindt echter dat hij speelt met vuur: Lucas zit na anderhalve dag al veel te veel onder de plak en moet zijn mannetje gaan staan.

  7. 7. Eruit!!!

    8 april 2022 (12 minuten)

    De jamsessie bij Zoë-Jadha in de studio is eindelijk daar. Alleen heeft Oscar zich vergist in het feit dat hij naar bijles moet en komt daardoor veel te laat. Lucas op zijn beurt is niet echt met de jam-sessie bezig omdat hij een examen voor zijn gele band heeft. Steef schaamt zich voor zijn vrienden en het wordt hem steeds duidelijker dat zij hem tegenhouden in zijn ambitie. Als tot overmaat van ramp Lucas een belangrijke prijs van Zoë omtrapt en Oscar ruzie met haar maakt over wie de beats mag maken, is de maat voor Steef vol.

  8. 8. De Flexe Gasten Krijgen Ruzie

    15 april 2022 (13 minuten)

    De break-up tussen de Flexe Gasten is een feit. Oscar trekt steeds meer op met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias. Als die erachter komen dat Oscar helemaal geen royalty's krijgt voor zijn werk bij Flexe Gasten, dringen ze erop aan dat Oscar moet claimen waar hij recht op heeft. Steef krijgt een gepeperde rekening van Oscar die hij per ommegaande moet betalen. Helemaal in de stress vraagt Steef hulp van Zoë en haar manager Leon - die heeft nog wel een idee hoe je lastige ex-partners de les kan lezen.

  9. 9. Foute Vrienden

    22 april 2022 (14 minuten)

    Oscar dreigt met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias het verkeerde pad op te gaan. Hij pest zijn broertje en besluit een belangrijke herkansing niet te maken waardoor hij zal blijven zitten. Als Lucas hierachter komt, schakelt hij Steef in om Oscar op andere gedachten te brengen. Steef heeft het druk met de release van zijn nieuwe single en wordt gedwongen een moeilijke keuze te maken: kiest hij ervoor om zijn beste vriend te helpen en daarmee zijn eigen prille hiphop carrière op het spel te zetten of laat hij Oscar stikken?

  10. 10. Gaat Dit Goedkomen?

    29 april 2022 (14 minuten)

    Het is gelukt, de drie jongens hebben elkaar weer gevonden en Oscar heeft nog op tijd zijn herkansing kunnen leren en maken. Alles lijkt oké, maar als Oscar erachter komt dat Steef een optreden met Zoë-Jadha heeft afgezegd om hem te helpen met zijn herkansing, voelt Oscar zich genoodzaakt om Steef op zijn beurt te helpen en beraamt een plan. Ze moeten Steef bij het optreden zien te krijgen, of Zoë het nou wil of niet.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.