• 9.377.017 stemmen

The Devil's Hour - Seizoen 1 (2022)

Show titel: The Devil's Hour

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 54 minuten

Ontwikkeld door: Tom Moran

Met: Jessica Raine, Peter Capaldi en Nikesh Patel

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 28 oktober 2022

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk seizoen 1 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Devil's Hour

Lucy wordt al haar hele leven elke nacht om exact 3.33 uur wakker, tijdens het zogenaamde uur van de duivel, maar ze weet niet waarom. Ze heeft een achtjarige zoon die helemaal leeg en emotieloos is en een moeder die tegen lege stoelen praat. Haar huis wordt achtervolgt door echoes van een onbekende levensvorm. Maar wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze verband blijkt te houden met een reeks brute moorden in het gebied, zullen de antwoorden die jaren verborgen bleven eindelijk naar boven komen.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. 3.33

28 oktober 2022 (59 minuten)

Lucy wordt iedere nacht precies om 3.33 uur wakker. De dingen in haar leven kloppen al heel lang niet meer. Maar er zijn antwoorden, aan het einde van een spoor van bloederige moorden.

2. 2. The Velveteen Rabbit

28 oktober 2022 (59 minuten)

Lucy onderzoekt een vreemd verband tussen de fantasieën van haar zoon en haar nieuwe buren, zonder te weten dat een gevaarlijke crimineel haar op de korrel heeft.

3. 3. Tchaikovsky

28 oktober 2022 (1 uur)

Lucy is het middelpunt van een politieonderzoek. Haar bewuste nachtmerries onthullen onmogelijke informatie die ertoe leiden dat inspecteur rechercheur Dhillon en zij een gruwelijke ontdekking doen.

4. 4. After the Storm

28 oktober 2022 (1 uur)

Lucy gebruikt haar band met Dhillon om een lastig te vinden tiener op te sporen, omdat ze bang is dat hij het doelwit is van haar hoofdverdachte.

5. 5. The Half of Ourselves We Have Lost

28 oktober 2022 (57 minuten)

Na een tragische lotwending werkt Dhillon samen met Lucy om de mysterieuze vreemde in het middelpunt van de chaos op te sporen.

6. 6. Amor Fati

28 oktober 2022 (59 minuten)

Met de verdachte in gevangenschap zijn de antwoorden op de mysteries in Lucy’s leven binnen handbereik. Maar zal ze hem geloven?

avatar van lang pee

lang pee

Had hier zeer veel van verwacht wegens allemaal zeer goede kritieken van de kenners. Het zal aan mij liggen waarschijnlijk maar ik vond dit een vervelende serie en ik was niet tevreden met het acteerwerk van enkele en zeker niet van Raine. Dat Capaldi wel kan acteren weten we maar ik vond dat hij het niveau niet kon optrekken, in het Engels zeggen ze boring...

avatar van Triller

Triller

Begint goed, 1ste aflevering is echt heel sterk. Daarna gaat het alleen maar bergafwaarts. De cleu en het einde zijn echt heel slecht.

avatar van maurice32

maurice32

Morgen eens kijken, veel goede reviews gelezen.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Een werkelijkwaar prima eerste seizoen met een hele toffe laatste aflevering. Ook het acteerwerk is overwegend erg sterk te noemen. Op naar seizoen 2!