• 9.380.133 stemmen

Bloodlands - Seizoen 2 (2022)

Show titel: Bloodlands

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 36 minuten

Ontwikkeld door: Chris Brandon

Met: James Nesbitt, Lorcan Cranitch en Charlene McKenna

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 18 september 2022

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• NPO Start Bekijk seizoen 2 via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bloodlands

Als een auto met een mogelijke afscheidsbrief uit Strangford Lough wordt gehaald, legt de Noord-Ierse politiedetective Tom Brannick vlug de link met een notoire moordzaak, een "cold case", die hem enorm na is. Hij zet alles op alles om de moordenaar, die zich "Goliath" noemt, te pakken.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. Aflevering 1

18 september 2022 (56 minuten)

2. Aflevering 2

25 september 2022 (56 minuten)

3. Aflevering 3

2 oktober 2022 (56 minuten)

4. Aflevering 4

9 oktober 2022 (56 minuten)

5. Aflevering 5

16 oktober 2022 (56 minuten)

6. Aflevering 6

23 oktober 2022 (56 minuten)

ZAP!

Van het eerste seizoen heb ik geloof ik wat latere episodes meegekregen, maar ook zonder dat is dit goed te volgen. Eerste 2 ep. zijn me best gped bevallen. Kijken of ze 't volhouden.

avatar van Hallo0000

Hallo0000

Goede en spannende Britse serie: een aanrader! James Nesbitt blijft een uitstekende acteur.

ZAP!

Helaas vanavond vergeten en pas ingehaakt op het einde van ep.5, maar genoeg gezien dus. Prima serie inderdaad, met misschien niet hoogst originele verwikkelingen, maar it'll do. Nesbitt idd goed bezig, maar ook de rest van de cast (ik noem Pettigrew, Walley, Smurfit, McKenna en last but not least oudgediende Cranitch) houdt hem prima bij. Kleine 7.

Een seizoen 3 zit er met dit einde uiteraard dik in, maar officieel is er nog niets bevestigd dan wel ontkracht.

avatar van Toontje G

Toontje G

Spannend van begin tot het eind. Prima cast, en misschien nog een seizoentje erbij, zou zomaar kunnen.

avatar van AniSter

AniSter

Veel van hetzelfde; je valt van de ene in de andere verrassing, maar te overdadig allemaal. De dikke cliffhanger aan het einde betekent dat een derde seizoen een must is.

ZAP!

Seizoen 3 is inmiddels bevestigd en zal bij BBC One op 22 oktober dit jaar beginnen; Bloodlands Season 3 Release Date, News - releasedate.me.

avatar van badfans69

badfans69

ZAP! schreef:

Momenteel zijn er geen officiële aankondigingen. Graag info delen op basis van officiële bronnen.

badfans69 schreef:

Dat was uiteraard mijn bedoeling, maar ik wist niet dat het een duimzuigsite betrof...

-edit- dus mocht een mod even de bezem willen pakken, dan juich ik dat toe.