• 9.378.696 stemmen

Pantheon - Seizoen 1 (2022)

Show titel: Pantheon

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 33 minuten

Ontwikkeld door: Craig Silverstein

Met: Daniel Dae Kim (stemrol), Katie Chang (stemrol) en Rosemarie DeWitt (stemrol)

Datum van release: donderdag 1 september 2022

Eerst uitgezonden op: AMC+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pantheon

De gepeste tiener Maddie gelooft dat het microchipbedrijf Logorhythms de dood van haar onlangs overleden vader David in scène heeft gezet. De waarheid ligt echter veel dieper dan dat, omdat het bedrijf heeft geëxperimenteerd met een project om menselijke hersenen te uploaden en te digitaliseren. David was één van de proefpersonen. Na een destructieve hersenscan is zijn bewustzijn geüpload naar een computernetwerk. David, nu een geüploade intelligentie, reikt uit naar Maddie om hem te helpen een wereldwijde samenzwering op te rollen die een nieuw soort wereldoorlog dreigt te ontketenen.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. Pantheon

1 september 2022 (41 minuten)

2. 2. Cycles

1 september 2022 (41 minuten)

3. 3. Reign of Winter

8 september 2022 (42 minuten)

4. 4. The Gods Will Not Be Chained

15 september 2022 (42 minuten)

5. 5. Zero Daze

22 september 2022 (40 minuten)

6. 6. You Must Be Caspian

29 september 2022 (41 minuten)

7. 7. We Are You

6 oktober 2022 (41 minuten)

8. 8. The Gods Will Not Be Slain

13 oktober 2022 (45 minuten)

avatar van zoutzak

zoutzak

Duidelijk niet gericht op een jeugdig publiek, deze intelligente scifi serie doet wat denken aan het black mirror concept. Uitdagend en ambitieus project met het hart op de juiste plek, op verschillende levels werkt Pantheon. Voor mij de beste anime sinds Arcane.

Dikke aanrader! Hier zijn zeker liefhebbers voor.

avatar van vincetenerife

vincetenerife

Het is een heel goed verhaal, leuk maar wel simplystisch getekent, pakkend en enorm ingénieus, intrigerend en met de nodige spanning. Liet me ook effe denken aan Transcendence met Johnny Depp.

Zoals eerder gezegd... een echte aanrader!