• 9.378.919 stemmen

Partisan - Seizoen 2 (2022)

Show titel: Partisan

Afleveringen: 5

Speelduur: 3 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Fredrik Ljungberg en Johan Hedman

Met: Anna Björk, Sofia Karemyr en Ylvali Rurling

Oorsprong: Zweden

Datum van release: zondag 1 mei 2022

Eerst uitgezonden op: Viaplay (Zweden)

• Viaplay Bekijk seizoen 2 via Viaplay
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Partisan

Johnny krijgt een nieuwe baan in Jordnära, een afgelegen Zweeds dorp met een idyllische gemeenschap. Binnen de omheinde gemeenschap die een succesvolle biologische boerderij runt raakt hij bevriend met Nicole en Maria, twee pleegkinderen in de tienerleeftijd. Hij realiseert zich echter al snel dat de regels en routines binnen de gemeenschap enigszins onorthodox zijn.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. 1. Come Fly with Me

5. 5. Den Eviga Cykeln

29 mei 2022 (45 minuten)

avatar van AniSter

AniSter

Zonder seizoen 1 gezien te hebben heeft het weinig zin om aan dit tweede seizoen te beginnen. In het eerste deel van dit tweede seizoen krijgen we al heel snel te zien waar de openingsscene uit het eerste seizoen over gaat. Toch is de start van het tweede seizoen vreemd en ontbreken er een aantal personen waarmee het eerste seizoen eindigde. Verder kijken wordt echter beloond; gedurende de overige 4 afleveringen komt iedereen weer aan bod. Het slot van dit tweede seizoen bevat een iets betere afronding, waarnaast er genoeg stof voor een derde seizoen overblijft. Voor mij scoort dit tweede seizoen iets beter; er zit hier en daar wat meer spanning in en het slot is bevredigender. Daarbij raak je gewend aan de buitenissige gemeenschap waarbinnen zich het verhaal afspeelt.