ad
 • 141.833 films
 • 6.870 series
 • 20.903 seizoenen
 • 470.674 acteurs
 • 285.342 gebruikers
 • 8.182.102 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ally McBeal - Seizoen 5 (2001-2002)

2,40 10 stemmen

Show titel: Ally McBeal

IMDb beoordeling: 6,8 (31.499)

Seizoenen: 5 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: maandag 29 oktober 2001

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over Ally McBeal

Ally McBeal is een jonge advocate. Ze is werkzaam bij het fictieve advocatenkantoor Cage & Fish in Boston, bestaande uit enkele bijzonder excentrieke advocaten. Met haar collega's bezoekt ze geregeld een bar. Een bijzonder aspect van het kantoor zijn de zogenaamde unisex-toiletten. De mannen- en vrouwen wc's zijn niet gescheiden van elkaar, en meestal vinden hier belangrijke ontboezemingen en ontwikkelingen plaats. Rechtszaken worden gebruikt om te filosoferen over liefde, seks en romantiek en de verhoudingen tussen mannen en vrouwen, en om het leven van voornamelijk Ally te sturen.

Afleveringen Seizoen 5 (2001-2002)

 1. 1. Friends and Lovers

  Het is een nieuw jaar en Ally besluit om een verse start te maken en niks in haar weg te laten staan. Tot ze tegen een vrouw met haar Razor Scooter opbotst. Ze blijkt Jenny Straw te heten en het klikt meteen tussen de twee.

 2. 2. Judge Ling

  Jenny dringt er bij Ally op aan dat ze uitgaat met Glenn, maar Ally blijft volhouden dat ze geen oogje op hem heeft. De drie zijn toegewezen om de telemarketing zaak voor te zitten. Ze hebben echter moeite met de hoofdaanklager, Claire Otoms, een paars harige, flitsend uitziende dame.

 3. 3. Neutral Corners

  Ally heeft een droom over Richard en Glenn en ze denkt dat het een teken is dat ze de telefoonbedrijf-zaak gaan verliezen. Glenn ziet het als een geheime aantrekkingskracht van Ally voor hem.

 4. 4. Fear of Flirting

  Ally en Glenn flirten verder, waardoor ze elkaar beginnen te mijden, wat de anderen bij Cage and Fish beginnen op te merken. John vertrekt naar een onbekende bestemming.

 5. 5. I Want Love

  Jenny's moeder komt langs om de firma in te huren. Ally voelt zich nog steeds aangetrokken tot Glenn, maar ze durft geen relatie met hem te beginnen omwille van zijn leeftijd.

 6. 6. Lost and Found

  John Cage keert onverwacht terug. Hij wil echter aan niemand uitleg geven over zijn afwezigheid. Bovendien is hij razend, omdat Richard een feest heeft gegeven in zijn "hol".

 7. 7. Nine One One

  De burgemeester van het dorp Jackman heeft besloten dit jaar geen traditionele kerstparade te laten plaatsvinden omwille van de economische recessie. Het hoofd van het organiserend comité stapt naar ‘Cage & Fish’ en spant een rechtszaak aan. John neemt de zaak ter harte en is vastberaden zijn slag thuis te halen.

 8. 8. Playing with Matches

  Kimmy Bishop vraagt John haar belangen te verdedigen tijdens een rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen het bureau dat ze geconsulteerd heeft om een geschikte partner voor haar te vinden. Het bureau heeft Kimmy laten weten dat er voor haar nergens op aarde een partner voor haar is.

 9. 9. Blowin' in the Wind

  Ally stuit heel toevallig op een charmante oude woning. Ze is er meteen stapel op en besluit het huis meteen te kopen. Iedereen vindt dat Ally hierbij heel onbezonnen te werk is gegaan. De enige die haar in haar beslissing steunt, is klusjesman Victor.

 10. 10. One Hundred Tears

  Richard, John, Coretta en Elaine besluiten allen een beroep te doen op de hulp van een professionele koppelaarster. Op die manier hopen ze eindelijk komaf te kunnen maken met hun eenzaamheid en hopen ze een geschikte partner te vinden.

 11. 11. A Kick in the Head

  Ally is compleet radeloos wanneer ze verneemt dat ze eigenlijk de genetische moeder is van de tienjarige Maddy, die plots voor haar deur staat. John en Richard buigen zich over een moordzaak. Het gaat niet alleen inhoudelijk om een zeer moeilijke zaak, maar het dossier brengt eveneens grote discussies teweeg tussen beide advocaten.

 12. 12. The New Day

  Maddie blijft Ally testen op haar geduld en liefde, iets dat niet in Ally's brein opkomt, totdat Victor haar erop attendeert. Ally is op haar beurt veel te beschermend tegenover Maddie. Alsof ze al niet genoeg aan haar hoofd heeft, wordt haar een partnerschap bij de firma aangeboden nu John weg is.

 13. 13. Woman

  Ally besluit dat, om de firma uit de financiële crisis te halen, er iemand ontslagen moet worden. Ze kiest Jenny, maar daar is Glenn het niet mee eens en hij verlaat de firma om samen met Jenny een eigen firma te beginnen.

 14. 14. Homecoming

  Addy besluit een DNA test uit te voeren, nadat ze een terugkerende droom heeft gehad over Maddie, waarbij haar echte ouders haar komen halen. Maddie denkt dat de DNA test alleen een excuus is van Ally om niet van haar te houden.

 15. 15. Heart and Soul

  Richard en Raymond zijn ingehuurd om Serena Feldman te vertegenwoordigen, een zestien jaar oud meisje die zal sterven, tenzij Rechter Hall de harttransplantatie met haar opgesloten vader zal goedkeuren.

 16. 16. Love Is All Around (1)

  Ally staat op het punt om op haar derde date te gaan, ook wel bekend als de "sex date", met Victor, maar ze is heel zenuwachtig, omdat de spanning bij de vorige date ook al hoog was. Ondertussen houdt ze sollicitatiegesprekken voor nieuwe medewerkers en heeft ze een meeting met de beroemde advocaat Todd Merrick.

 17. 17. Love Is All Around (2)

  De Rechter verbiedt de advocaten om in de weg te staan bij de verloving van Claire en haar verloofde besluit om de bruiloft af te blazen. Ally is nog geschokt door de herinnering van Larry en is niet meer zo zeker van haar gevoelens voor Victor.

 18. 18. Tom Dooley

  Ally gaat naar de Bermuda Eilanden met Victor en verwelkomt Liza als de nieuwste advocate van het kantoor. Nelle vindt haar niet leuk, omdat ze John's kantoor heeft ingenomen. Ondanks dat het haar eerste dag is, neemt Liza nog een advocaat aan: Wilson Jade.

 19. 19. Another One Bites The Dust

  Ally en Vicor komen terug van hun reis naar de Bermuda's. Ally denkt dat hun relatie in een crisis zit, omdat ze niet klikten met elkaar zonder Maddie. Victor wordt aangeklaagd door zijn ex-vriendin, voor het breken van een contract. Ally ontdekt dat Victor een schilder is en dat haar niet verteld heeft.

 20. 20. What I'll Never Do for Love Again

  Elaines doet auditie voor "A Chorus Line", maar wordt niet teruggebeld. Ze komt toevallig de casting regisseur tegen en ze vindt hem aantrekkelijk en aardig. Ze gaan uit en het draait erop uit dat ze sex hebben. De volgende ochtend voelt Elaine zich slecht.

 21. 21. All of Me

  De advocaten bij Cage, Fish & McBeal splitsen zich in twee groepen, wanneer beide persoonlijkheden van dezelfde vrouw hen inhuren om te vertegenwoordigen in de rechtszaal.

 22. 22. Bygones

  Nadat Maddie flauwvalt, ontdekt Ally dat ze een reactie heeft gekregen door alle veranderingen in haar leven. Ally besluit dat het enige dat ze kan doen om haar dochter te helpen is om terug naar New York te verhuizen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.