• 9.379.368 stemmen

Speelduur: 8 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Sera Gamble en Greg Berlanti

Met: Penn Badgley, Elizabeth Lail en Ambyr Childers

Datum van release: vrijdag 15 oktober 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot YOU

Als een mooie jonge vrouw Joe Goldberg boekwinkel binnenloopt, googelt hij de naam op haar creditcard, Guinevere Beck, en ontdekt dat zij de enige is met die naam in New York. Guinevere's sociale media vertelt hem alles wat hij wil weten, en een toevallige ontmoeting met hem zal haar leven veranderen. Wat begint als interesse mondt al snel uit in een obsessie. Als Guinevere niet voorzichtig is, zal dit eindigen in een gruwelijke situatie voor alle betrokkenen.

Afleveringen Seizoen 3 (2021)

1. 1. And They Lived Happily Ever After

15 oktober 2021 (52 minuten)

Na een verrassing in de verloskamer heeft vader Joe het moeilijk om een band met zijn kind te voelen, maar niet om toe te geven aan een dwaze verliefdheid.

2. 2. So I Married an Axe Murderer

15 oktober 2021 (51 minuten)

Joe en Love gaan naar relatietherapie, maar hun problemen zijn misschien te groot, en bovendien is wrijving niet het enige dat ze uit de weg moeten ruimen.

3. 3. Missing White Woman Syndrome

15 oktober 2021 (45 minuten)

Love is steeds bezorgder over de media-aandacht voor de buren. Een acute ziekte brengt bij Joe oude herinneringen boven, en nog ergere dingen.

4. 4. Hands Across Madre Linda

15 oktober 2021 (47 minuten)

Een impulsieve reactie van Love brengt haar en Joe in het nauw. Hoewel Joe het anders aanpakt dan gewoonlijk, valt het niet mee om daar weer uit te komen.

5. 5. Into the Woods

15 oktober 2021 (45 minuten)

Joe gaat tegen zijn zin jagen met andere mannen uit de buurt, terwijl Love greep probeert te krijgen op haar ontluikende relatie met Theo.

6. 6. W.O.M.B.

15 oktober 2021 (53 minuten)

Terwijl haar moeder een nieuwe onderneming start, is Love steeds bezorgder over een grote verandering in haarzelf. Joe beleeft een doorbraak in zijn zelfbewustzijn.

7. 7. We're All Mad Here

15 oktober 2021 (51 minuten)

Dottie worstelt met haar emoties, Love probeert meer te weten te komen over Matthews onderzoek en Joe doet alles om Mariennes ex dwars te zitten.

8. 8. Swing and a Miss

15 oktober 2021 (51 minuten)

Joe probeert in al zijn egoïsme Love een andere manier van leven op te dringen, maar dat loopt verkeerd af. Theo ontdekt hoe diep Matthews obsessie zit.

9. 9. Red Flag

15 oktober 2021 (49 minuten)

Terwijl Love zich bekommert om logees die onverwacht lang blijven, zet Joe een drastische stap om te krijgen wat hij het meest begeert.

10. 10. What Is Love?

15 oktober 2021 (1 uur)

Wanneer het nieuws over een recente moord doordringt, overweegt Joe een toekomst met Marienne, maar de wraak van een afgewezen vrouw zoals Love kan hels zijn.

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Onverstoorbare spanning in een lekker tempo,

Het derde seizoen van YOU borduurt voort op het vorige deel zonder dat het haar identiteit verliest. Er is een perfecte balans tussen vurige liefde, oude gewoontes, en onverstoorbare spanning. En hoewel de episodes werkelijk voorbij vliegen krijgen we wel een overdosis aan flashbacks om zogenaamd het karakter van Joe verder uit te diepen. En hoewel ik niets tegen character-building heb, vond ik de flashbacks wat overdreven en zorgde het hier en daar voor wat ongelukkige pacing.

Gelukkig is de rest wederom fantastisch wegkijkmateriaal. De constante spanning uit de vorige seizoenen is ook hier continue aanwezig. De vlotte babbels, moderne aankleding, en vele gebeurtenissen zorgen voor een heerlijk binge-avontuur.

Dus ondanks de wat slordige pacing, absoluut aan te raden.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Toch wel heel lekker en spannend 3de seizoen, nergens verliest het van z'n kracht. Top serie all the way.

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

Spannend?

Toegegeven, de vorige twee seizoenen vond ik al niet zo sterk, maar dit vond ik toch duidelijk een niveau lager, deels doordat het verrassingseffect weg is.

Meer herhaling waarin vooral de slechte kenmerken van de vorige seizoen opnieuw naar voorkomen & de goede kwaliteiten (de chemie tussen de acteurs/personages) te vaak ontbreken.

Helpt ook niet dat de personages die het meeste schermtijd krijgen geen leuke personages (meer) zijn, waardoor het mij weinig uitmaakte hoe het zou eindigen. Vorig seizoen had je met o.a. Ellie wel leuke personages, dit seizoen had je zelden oprechte interactie tussen de personages.

Nipte voldoende, sommige afleveringen waren wel leuk.

3e seizoen is een vette tegenvaller, wat mij betreft een herhaling van zetten. Weer een (nutteloze) moord, die ze met alle mogelijke middelen proberen te verdoezelen. Eerste 2 seizoenen vond ik leuk, bij deze 3e ben ik bij de 3e aflevering afgehaakt.

avatar van Rafke Pafke

Rafke Pafke

Na een matig eerste seizoen, een verrassend tweede blijkt dit derde zowaar het beste tot nu toe.

Beck was een vervelend personage, maar Love is andere koek. En Pedretti mag helemaal losgaan in dit seizoen. Heerlijk.

De swinger scènes waren hilarisch.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Ik vond dit seizoen een stuk beter dan seizoen 2. Kijk al uit naar seizoen 4.