• 11.521 nieuwsartikelen
 • 163.829 films
 • 10.482 series
 • 30.480 seizoenen
 • 618.923 acteurs
 • 194.210 gebruikers
 • 9.042.859 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bones - Seizoen 10 (2014-2015)

3,03 15 stemmen

Show titel: Bones

IMDb beoordeling: 7,8 (177.254)

Afleveringen: 22

Speelduur: 16 uur en 08 minuten

Ontwikkeld door: Hart Hanson

Met: Emily Deschanel, David Boreanaz en Michaela Conlin

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 25 september 2014

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Disney+ Bekijk seizoen 10 via Disney+
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bones

Temperance Brennan is als forensisch antropologe werkzaam op het Jeffersonian Instituut. Samen met haar team van uitermate getalenteerde wetenschappers helpt ze de FBI om moordzaken op te lossen. Niet alleen oude, onopgeloste moordzaken worden opgelost, maar ook recente moordzaken. Tijdens haar werk voor de FBI werkt ze samen met Seeley Booth. Tussen de FBI en het Jeffersonian Instituut bestaan soms onenigheden, zoals die ook tussen Brennan (en haar team) en Booth bestaan. Maar uiteindelijk lossen de twee partijen de zaken altijd weer op.

Afleveringen Seizoen 10 (2014-2015)

 1. 1. The Conspiracy in the Corpse

  25 september 2014 (44 minuten)

  Brennan en het Jeffersonian-team doen er alles aan om de onschuldige Booth uit de gevangenis te krijgen en zijn naam te zuiveren. De botresten van een man die al zestien jaar dood is zouden hen daarbij kunnen helpen. Het team schiet in actie en neemt het skelet van de man onder de loep. De samenzwering die ze hopen bloot te leggen lijkt een diepgewortelde oorsprong te hebben. Ondertussen hebben Daisy en Sweets een verrassing in petto.

 2. 2. The Lance to the Heart

  2 oktober 2014 (44 minuten)

  Hoewel iedereen de dood van Sweets nog moet verwerken, houden Brennan en haar collega's zich sterk en proberen ze via een autopsie de moordenaar van hun vriend op te sporen. Samen met Special Agent Aubrey spit het Jeffersonian-team ook het onderzoek naar de samenzwering binnen de overheid verder uit. Zo hopen ze de dader op te sporen die Booth erin heeft geluisd. Het complot gaat ver terug in de tijd, helemaal tot J. Edgar Hoover. Een plotse ontdekking van het team zorgt ervoor dat ze het aantal verdachten kunnen verkleinen en dichter bij een mogelijke doorbraak van het onderzoek komen

 3. 3. The Purging of the Pundit

  9 oktober 2014 (44 minuten)

  Met hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het Jeffersonian-team de moord op Hutch Whitehouse, een controversiële radiopresentator wiens lichaam teruggevonden werd in een goot onder een brug. Special Agent Aubrey, die maar al te graag het vertrouwen wil winnen van Booth, besluit het onderzoek op zich te nemen. Maar Booth lijkt nog niet klaar te zijn voor een nieuw teamlid na de dood van Sweets. Ondertussen maakt Brennan zich zorgen over Booths mentale gezondheid na de recente gebeurtenissen.

 4. 4. The Geek in the Guck

  16 oktober 2014 (44 minuten)

  Het team onderzoekt met hulp van Special Agent James Aubrey de moord op een videogamedesigner wiens overblijfselen teruggevonden werden in een rivier. Wanneer ze meer te weten komen over de financiële achtergrond van het slachtoffer, beseffen de teamleden dat iedereen uit diens omgeving een mogelijke verdachte is. Een plotse wending in het onderzoek zorgt ervoor dat ze dichter bij de dader komen. Ondertussen kibbelen Booth en Brennan over de toekomst van Christine.

 5. 5. The Corpse at the Convention

  30 oktober 2014 (44 minuten)

  Tijdens een wetenschappelijke conventie over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een levenloos lichaam aangetroffen. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van Dr. Hodgins. Het team moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen. Brennan stoot ondertussen ook nog op haar rivale Tess Brown.

 6. 6. The Lost Love in the Foreign Land

  6 november 2014 (44 minuten)

  Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op een geïmmigreerde schoonmaakster waarvan de overblijfselen in een berm werden teruggevonden. Haar voormalige werkgever, Sandra Zins, is hoofdverdachte in de zaak. Wanneer het team echter ontdekt dat het slachtoffer illegaal het land werd binnengebracht, blijkt de zaak plots veel groter dan gedacht. Cam en stagiair Arastoo praten voor het eerst over een huwelijk. Terwijl Arastoo hoopt op Brennans goedkeuring voor zijn proefschrift, lopen de spanningen tussen Cam en Brennan hoog op.

 7. 7. The Money Maker on the Merry-Go-Round

  13 november 2014 (44 minuten)

  Nadat er onder een draaimolen in een speeltuin zwaar beschadigde menselijke resten ontdekt worden, start het Jeffersonian team een ingewikkeld onderzoek naar een hefboomfonds ter waarde van een miljard dollar. Aanvankelijk lijkt de baas van het slachtoffer hoofdverdachte in het onderzoek, maar al snel neemt de zaak een grote wending wanneer het team belastend bewijsmateriaal over het slachtoffer ontdekt. Aubrey voelt een emotionele band met de zaak, wat het onderzoek alleen maar bemoeilijkt. Booth en Brennan liggen met elkaar overhoop omdat Christine voor het eerst heeft gevloekt.

 8. 8. The Puzzler in the Pit

  20 november 2014 (44 minuten)

  Nadat een beroemde kruiswoordpuzzelkampioen wordt teruggevonden op een stedelijke boorsite, ondervraagt het Jeffersonian-team de tegenspelers van de kampioen om zo de moordenaar op te sporen. Nadat ze ontdekken dat het slachtoffer aan een mentale ziekte leed wanneer hij overleed, beseft het team dat de zaak veel ingewikkelder is dan aanvankelijk gedacht. Een zwangere Daisy zoekt troost bij haar bevallingscoach Valentina. Het Jeffersonian-team verwelkomt de kleine spruit.

 9. 9. The Mutilation of the Master Manipulator

  4 december 2014 (44 minuten)

  Het Jeffersonian-team onderzoekt enkele stoffelijke overschotten van een professor psychologie. Aangezien het slachtoffer studenten als proefkonijn voor zijn controversiële sociale experimenten heeft gebruikt, kan het team al snel een lijst met zeer gemotiveerde verdachten vergaren. Terwijl Booth knoeit met de online rijschool moet Brennan samenwerken met Aubrey. Wendell worstelt met zijn gevoelens voor een verpleegkundige die hem begeleidde tijdens zijn chemotherapie.

 10. 10. The 200th in the 10th

  11 december 2014 (44 minuten)

  Ter gelegenheid van de 200e aflevering brengt Bones hulde aan de legendarische filmregisseur Alfred Hitchcock. Het Jeffersonian-team en de FBI onderzoeken in deze speciale aflevering misdaden in het Hollywood van de jaren '50. Brennan speelt een LAPD-rechercheur die de strijd aangaat met het seksisme binnen haar team. Booth vertolkt een beruchte juwelendief, al weet niemand aanvankelijk dat hij ook vanuit een verborgen agenda handelt. Wanneer Booth wordt beschuldigd van de moord op een rijke socialite, werken hij en Brennan samen om zijn naam te zuiveren en de echte identiteit van de moordenaar te achterhalen.

 11. 11. The Psychic in the Soup

  26 maart 2015 (44 minuten)

  Het Jeffersonian-team komt plots in de verwrongen wereld van de waarzeggers terecht, wanneer het lichaam van een plaatselijke psychopate in staat van ontbinding wordt teruggevonden in een boomstam. Naarmate het team meer te weten begint te komen over privéleven van het slachtoffer, schijnen vooral haar naasten verdacht te zijn. Ondertussen discussiëren Booth en Brennan over de voor- en nadelen van de nieuwe denkbeeldige vriend van Christine. Het team herdenkt Sweets op zijn verjaardag.

 12. 12. The Teacher in the Books

  2 april 2015 (44 minuten)

  Wanneer een welvarende lerares dood wordt teruggevonden in een verlaten boekenhandel, zijn de leraren en studenten van haar school verdachten in de zaak. Intussen wordt Brennan door haar uitgever aangemoedigd om een Twitter-account op te starten, om zo meer fans te bereiken. Stagiaire Jessica leert Brennan de meest essentiële Twitter-trucs, waarmee ze meteen enthousiast aan de slag gaat.

 13. 13. The Baker in the Bits

  9 april 2015 (44 minuten)

  Brennan en Booth starten een onderzoek naar een voormalige crimineel, nadat zijn lichaam in stukken en brokken werd teruggevonden. Wanneer ze zich beginnen te focussen op diens leven na het gevangenschap, merken ze al gauw dat zijn criminele geschiedenis hen wellicht naar de moordenaar zal leiden.

 14. 14. The Putter in the Rough

  16 april 2015 (44 minuten)

  Tijdens het onderzoek naar de moord op een topsporter verdiept het Jeffersonian-team zich in de wereld van de minigolf. Brennan is bezorgd dat haar vader Max zal hervallen in zijn criminele gewoontes. Stagiair Wendell Bray roept de hulp in van Hodgins om de familievete van zijn vriendin op te lossen.

 15. 15. The Eye in the Sky

  23 april 2015 (44 minuten)

  Wanneer de overblijfselen van een beroepsgokker worden gevonden in een industriële shredder, worstelt Booth met zijn verleden als gokverslaafde. Als Brennan en hij de wereld van ondergrondse poker onderzoeken. Ondertussen ontwerp Hodgins een laboratorium gerelateerd product.

 16. 16. The Big Beef at the Royal Diner

  30 april 2015 (44 minuten)

  Als de restanten van een populaire tv-kok teruggevonden worden in een park, gaat het Jeffersonian-team in enkele nabijgelegen restaurants op zoek naar aanwijzingen. Maar wanneer er bewijs opduikt in de Royal Diner, Brennan en Booths favoriete restaurant, moeten de twee hun status als favoriete klanten op het spel zetten en het restaurantpersoneel ondervragen. Hodgins slaagt erin om zijn uitvinding voor enkele miljoenen dollars te verkopen.

 17. 17. The Lost in the Found

  7 mei 2015 (44 minuten)

  De restanten van een studente worden teruggevonden in een greppel. Brennan en Booth vermoeden dat het om een uit de hand gelopen geval van pesten gaat. De zaak doet Brennan terugdenken aan haar eigen turbulente tienerjaren.

 18. 18. The Verdict in the Victims

  7 mei 2015 (44 minuten)

  Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian-team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

 19. 19. The Murder in the Middle East

  14 mei 2015 (44 minuten)

  Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert de moordenaar intussen te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

 20. 20. The Woman in the Whirlpool

  28 mei 2015 (44 minuten)

  Booth en Aubrey onderzoeken de moord op een verwoede verzamelaar van koekjestrommels. Nu Booth uit het huis is gezet, probeert hij het tij te keren en besluit hij een bijeenkomst van de Anonieme Gokverslaafden bij te wonen. Aubrey en Jessica groeien steeds meer naar elkaar toe.

 21. 21. The Life in the Light

  4 juni 2015 (44 minuten)

  Tussen de verbrande resten van een bosbrand wordt het stoffelijk overschot gevonden van een ex-gevangene. Het blijkt dat het voormalige motorclublid nu yoga-instructeur is. Om de moordenaar te vinden breidt het onderzoek zich uit in beide werelden van het slachtoffer. Booth probeert nog steeds zijn gokverslaving te weerstaan.

 22. 22. The End in the End

  11 juni 2015 (44 minuten)

  Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een volgeling van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.