• 10.601 nieuwsartikelen
 • 161.821 films
 • 10.112 series
 • 29.682 seizoenen
 • 613.475 acteurs
 • 192.984 gebruikers
 • 8.968.616 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bones (2005-2017)

12 seizoenen
3,13 229 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Misdaad / Drama

Oorsprong: Verenigde Staten

Ontwikkeld door: Hart Hanson

Met onder meer: Emily Deschanel, David Boreanaz en Michaela Conlin

IMDb beoordeling: 7,8 (174.741)

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 13 september 2005

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

Plot Bones

Temperance Brennan is als forensisch antropologe werkzaam op het Jeffersonian Instituut. Samen met haar team van uitermate getalenteerde wetenschappers helpt ze de FBI om moordzaken op te lossen. Niet alleen oude, onopgeloste moordzaken worden opgelost, maar ook recente moordzaken. Tijdens haar werk voor de FBI werkt ze samen met Seeley Booth. Tussen de FBI en het Jeffersonian Instituut bestaan soms onenigheden, zoals die ook tussen Brennan (en haar team) en Booth bestaan. Maar uiteindelijk lossen de twee partijen de zaken altijd weer op.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Social Media

Seizoenen

Komt er een Bones seizoen 13?

Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Temperance "Bones" Brennan

Seeley Booth

James Aubrey

Angela Montenegro

Camille Saroyan

Jack Hodgins

Daniel Goodman

Dan Brewster

Andy Dolmar

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over Bones

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

Foxhollywood

 • 153 berichten
 • 279 stemmen
zaterdag 10 november 2018
Bones seizoen 1 Heb van Bones alle seizoenen gezien. Een topserie
avatar van Rouge

Rouge

 • 6 berichten
 • 111 stemmen
zaterdag 30 mei 2020
Bones seizoen 1 Een serie die ik het liefste kijk wanneer ik aan het werk ben. Ik las laatst dat de hoofdrolspelers Emily Deschanel en David Bore... uhhh nou ja die man die Booth speelt elkaar in reallife niet kunnen uitstaan. Sinds ik dat gelezen heb, zie ik dat Terug. Maar dat slaat natuurlijk nergens op.
avatar van Lars-Tv.

Lars-Tv.

 • 10 berichten
 • 125 stemmen
vrijdag 22 september 2017
Bones seizoen 12 In 2005 kregen we er een Amerikaanse misdaadserie bij op de televisie. Nu na 12 jaar later volgt er het twaalfde en (het tot besloten) laatste seizoen van Bones. Als slot start dit seizoen met de cliffhanger van seizoen 11. Het vervolg op seizoen 11 neemt twee afleveringen in beslag. Daarna volgt er een verrassende twist die het verhaal op een zij spoor zet en vanaf daar weer doorborduurt. Als rode draad bouwt er nog een familietragedie op in dit seizoen en is het verder opgevuld met losse verhaaltjes. Als drama doet de serie zich nog niet helemaal voor, het blijft allemaal net iets te ongeloofwaardig. Deze ongeloofwaardigheid zit hem in de slechte grappen en (grappige) situaties die voorbij komen en de overhand lijken te nemen. De personages bevatten dan ook nog eens bijzondere karakters wat in deze serie erg word uitgediept. Dit pakt samen met de humor niet al te best uit en lijkt soms zichzelf niet serieus genomen te willen worden. Dit gaat helaas ten kosten van de serieuze, goed bedachte verhalen die langs komen. Het lijkt dan wel of de serie erom vraagt en je het als kijker maar met een korreltje zout moet nemen. Helaas is dat niet het enige wat mij opviel in deze serie. Dit seizoen begon namelijk erg donker. Het speelde zich dan wel af in een donkere setting, maar dit leek nooit echt te veranderen. Het lijkt dan wel alsof er een filter overheen is gedaan die wat donkerder aanblijft houden. De set lijkt af en toe ook wat te vol te staan, denk bijvoorbeeld aan het laboratorium. En komt dan bij een totaalshot (in bijvoorbeeld die setting) wat te druk over. In het algemeen zal het allemaal wel meevallen. Maar voor een seizoen die gemaakt is in de laatste twee jaar had ik wel wat meer kwaliteit verwacht. Wellicht denkt een fan (die de serie sinds het begon volgt) er anders over.