• 9.377.389 stemmen

Queen of the South - Seizoen 5 (2021)

Show titel: Queen of the South

Afleveringen: 10

Speelduur: 6 uur en 51 minuten

Ontwikkeld door: M.A. Fortin en Joshua John Miller

Met: Alice Braga, Hemky Madera en Peter Gadiot

Datum van release: woensdag 7 april 2021

Eerst uitgezonden op: USA Network (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk seizoen 5 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Queen of the South

Teresa vlucht uit Mexico nadat haar vriend, een drugrunner, wordt vermoord door een drugskartel. Ze gaat wonen in Spanje; daar wil ze de grootste drugsmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze zien te overleven.

Afleveringen Seizoen 5 (2021)

1. 1. Fantasmas

7 april 2021 (40 minuten)

Teresa’s loyaliteit wordt op de proef gesteld als de autoriteiten op zoek gaan naar Marcel. George krijgt argwaan als een oude vriend opnieuw opduikt.

2. 2. Me Llevo Manhattan

14 april 2021 (41 minuten)

De spanningen tussen de Dominicanen en de Russen lopen op wanneer Teresa kapitaal probeert te werven voor een grote onderneming en er meer corruptie aan het licht komt.

3. 3. No Te Pierdas La Cabeza

21 april 2021 (41 minuten)

James gaat op een reddingsmissie, terwijl Teresa er alles aan doet om een waardevolle aanwinst binnen het kartel te beschermen.

4. 4. La Situacion

28 april 2021 (41 minuten)

Terwijl Marcel achter de tralies zit, raakt Teresa verwikkeld in FBI-zaken en maakt ze nieuwe vijanden.

5. 5. More Money More Problems

5 mei 2021 (40 minuten)

Teresa en haar team helpen Oksana na een mislukte deal met Duitse kunsthandelaren. James zet vraagtekens bij een nieuwe uitbreidingsdeal.

6. 6. Plata O Plomo

12 mei 2021 (41 minuten)

In Europa wordt er oud zeer opgerakeld terwijl Teresa probeert de handel uit te breiden. In Miami houdt George een oogje op Boaz.

7. 7. El Zorro en La Gallinera

19 mei 2021 (39 minuten)

Een uitbundig feest luidt een nieuw hoofdstuk in voor Teresa en het team. Maar een hinderlaag tijdens de festiviteiten brengt iedereen - en de organisatie - in gevaar.

8. 8. Todo Lo Que Toco

26 mei 2021 (41 minuten)

Na de ontvoering van een trouwe vriendin jaagt Teresa op een gewetenloze tegenstander. Marcel overweegt een nieuwe weg in te slaan.

9. 9. A Prueba De Balas

2 juni 2021 (40 minuten)

Terwijl Kelly Anne en Pote wennen aan het leven in een buitenwijk, bedenken Teresa en James een riskant plan om voorgoed uit de organisatie te stappen.

10. 10. El Final

9 juni 2021 (47 minuten)

Na de schietpartij proberen Pote, James en Kelly Anne te ontsnappen. Maar dan neemt de zaak een onverwachte wending.

Toch wel weer zin in een laatste seizoen.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Ik ook dabomb. Ik vind dit heerlijk kijkvoer. Pote is natuurlijk een held. Pendejo!

avatar van Goldie63

Goldie63

Joy4ever schreef:

Pote, de meest sympathieke crimineel ever!!

Nooooo episode 6 . King George *snif*

avatar van Goudse Kaas

Goudse Kaas

Seizoen 5 is weer een knaller waarbij niets en niemand wordt ontzien.

avatar van ddl22

ddl22

Fapinho schreef:

Seizoen 5 is weer een knaller waarbij niets en niemand wordt ontzien.

Waar heb je seizoen 5 gezien?

Leuk einde toch wel.

avatar van AveMaria

AveMaria

Wat een g e w e l d i g e serie! De beste die ik ooit heb gezien. En wat een afsluiting in seizoen 5. Pfff....gisteren (zo'n heerlijke luie zondag, eindelijk) met mijn vrouw de serie weer opgepakt en om 08.15 uur begonnen aan deel 4 van seizoen 4. 'S avonds om 23.30 uur hadden we 'm helemaal uitgekeken. Seizoen 4 heeft 13 afleveringen (dus dat waren er 10 voor ons) en toen nog een 10 afleveringen van seizoen 5. Echt 20 afleveringen gezien op één dag. Heerlijk. Wat was dit genieten zeg. Het verbijsterende begin van de laatse aflevering en dan die finale... GEWELDIG! Ik ben er echt vol van. Vandaag hadden we het er nog over. Ik begrijp dat er geen seizoen 6 komt. Dan over een poosje maar gewoon weer van voor af aan.

Naast het goede acteerwerk en de sympathieke boef Pote ook nog heerlijke muziek en je verveelt je geen seconde.

A must see -> seizoen 1,2,3,4 en 5!

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Een heerlijk slotseizoen van een geweldige serie. Jammer dat het voorbij is. Dit zijn de soort series waar ik altijd wel naar kan blijven kijken. Deze serie is met name sterk door characters als Pote, King George en Boaz. Mooi ook de manier waarop ze praten en de dingen die ze zeggen. Pendejo. Cabron. Orale. Teresita. Kelly Anne (met die mooie nadruk van Pote). Goeie actie, heerlijke humor en een prima script. Top.

avatar van Toontje G

Toontje G

De eerste paar afleveringen van seizoen 5 waren aan de saaie kant maar naarmate het seizoen vordert knalt het lekker verder. Spannend.