• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.232 stemmen
Avatar
 
banner banner

Nieuwe Boeren - Seizoen 1 (2021)

3,50 4 stemmen

Show titel: Nieuwe Boeren

Afleveringen: 11

Speelduur: 10 uur en 05 minuten

Met: Anita Witzier

Oorsprong: Nederland

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nieuwe Boeren

Twaalf onbekende Nederlanders worden verwelkomd op een oude boerderij ergens in Twente. Boerin Rianne heeft een speciale band met de boerderij, omdat zij in en om de betreffende boerderij opgroeide en deze al generaties lang in de familie is. Zij is getrouwd met Arnold en samen geven ze opdrachten aan de deelnemers. Er is daarmee geld te verdienen, maar dat is nog niet alles: elke week wordt er binnen de groep een herenboer (baas) aangesteld en die moet iemand kiezen voor een duel. De gekozen persoon moet dan op zijn of haar beurt weer iemand kiezen om de strijd mee aan te gaan. De verliezer moet het spel verlaten en zo komt het vroeg of laat tot een einde.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

  1. Aflevering 1

    1 januari 2021 (55 minuten)

    Een eerste kennismaking met de Nieuwe Boeren. Wat vinden ze van hun nieuwe onderkomen en voor welke dieren moeten ze zorgen? Naast alle dagelijkse werkzaamheden krijgen de Nieuwe Boeren ook extra taken die worden uitgedeeld door boerin Rianne en haar man Arnold.

  2. Aflevering 2

    7 januari 2021 (55 minuten)

    Dag 2 op de boerderij. Hoe hebben de Nieuwe Boeren geslapen en wie zwaait de scepter de keuken? Rianne en Arnold zijn op het erf om de uitgedeelde taken te controleren. Lukt het de eerste Herenboer de kas te spekken? En wie moet de boerderij al na vier dagen weer verlaten?

  3. Aflevering 3

    9 januari 2021 (55 minuten)

    Afvaller Dennis moet de nieuwe herenboer aanwijzen. Voor wie kiest hij? Diegene krijgt een grote verantwoordelijkheid: het kiezen van de eerste duellist. Boerin Rianne en haar man Arnold delen nieuwe taken uit en nemen een verrassing mee: vier mollige viervoeters die meteen ieders hart stelen maar vooral van buitenbeentje Jethro.

  4. Aflevering 4

    14 januari 2021 (55 minuten)

    Het spel op de boerderij wordt hoog gespeeld. Er ontstaan twee kampen, jong tegen oud. Ondertussen stapelt het werk zich op en moet er zelfs een schaap worden geschoren. Met de hand.

  5. Aflevering 5

    21 januari 2021 (55 minuten)

    Romy is aangewezen als herenboer op één voorwaarde: dat ze een vrouw als eerste duellist kiest. Ze is van plan zich aan die belofte te houden maar of dat zo slim is? En zijn alle taken eigenlijk wel goed uitgevoerd zoals de kaas en het scheren van het schaap? Echte boeren Arnold en Rianne zijn vriendelijk maar ook streng.

  6. Aflevering 6

    28 januari 2021 (55 minuten)

    Werken op de boerderij zwaar? Alles wat de nieuwe boeren tot dusver moesten doen, verbleekt bij de hoeveelheid werk die ze dit keer op hun bord krijgen. Jethro maakt zich zorgen om een varken dat ziek is en ook Akaash voelt zich niet lekker, al houdt hij dat liever geheim omdat anders zijn winstkansen weleens heel snel zouden kunnen verdampen.

  7. Aflevering 7

    4 februari 2021 (55 minuten)

    Akaash, de verliezend duellist, heeft aan zo’n beetje alle mannen het herenboerschap beloofd. Wie kiest hij? Boer Arnold komt varken Rita ophalen en niet voor een pleziertochtje. Voor Jethro betekent dat: afscheid nemen van een van zijn beste maatjes.

  8. Aflevering 8

    11 februari 2021 (55 minuten)

    Claire en Romy nemen het tegen elkaar op in een onvergetelijk duel. Thijs verzamelt al zijn moed om tegen Jos te zeggen dat hij hem niet meer kan uitstaan, maar net als hij zo ver is, komt er iets tussen waardoor de vlam gigantisch in de pan slaat.

  9. Aflevering 9

    18 februari 2021 (55 minuten)

    Jethro is nog steeds niet erg geliefd bij zijn medekandidaten en dat uiten ze ook steeds meer. De veestapel wordt uitgebreid met een dier waar de boeren behoorlijk van onder de indruk zijn.

  10. Aflevering 10

    25 februari 2021 (55 minuten)

    Françoise laat er geen misverstand over bestaan wie nu de baas is op de boerderij: zij. Al heeft de bok daar maling aan. Thijs is bang dat hij moet vertrekken en besluit nog even zijn goddelijke gang te gaan, tot ergernis van de anderen.

  11. Aflevering 11

    4 maart 2021 (55 minuten)

    Nog vijf boeren zijn er nogover, en er is nog maar één duel te gaan. En de vier overblijvers krijgen vervolgens een duivels dilemma voor hun kiezen...

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66707 stemmen

Uitstekende serie.


avatar van MovieHolic

MovieHolic

  • 1152 berichten
  • 2044 stemmen

Leuk gemaakt! Het back to basic was interessant.

Het is hier om de hoek opgenomen, dus een klein beetje trots speelde mee in mijn beoordeling. Maar het is minimaal 3.5* waard!


avatar van ZAP!

ZAP!

  • 5103 berichten
  • 3549 stemmen

Ging wel, heb slechter gezien. Mee-gekeken, solo zou ik hier niet aan beginnen.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.