ad
 • 139.546 films
 • 6.580 series
 • 19.903 seizoenen
 • 430.929 acteurs
 • 280.181 gebruikers
 • 8.076.073 stemmen
Avatar
 
banner banner

Carnivàle - Seizoen 2 (2005)

4,16 78 stemmen

Show titel: Carnivàle

IMDb beoordeling: 8,4 (42.615)

Seizoenen: 2 seizoenen

Afleveringen: 12

Datum van release: zondag 9 januari 2005

 • On Demand:

 • Ziggo Bekijk seizoen 2 via Ziggo
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play

Carnivàle

Afleveringen Seizoen 2 (2005)

 1. 1. Los Moscos

  Management laat Ben Hawkins zien wat er van de wereld wordt als hij zijn taak niet op zich neemt. Ben moet zijn vader Henry Scudder vinden, wil hij helderheid scheppen in zijn rol. De verslagenheid op de kermis is groot na de dood van Apollonia, maar Samson zwijgt wijselijk over de moord op Lodz. Justin vindt een plek in Californië waar hij een tempel wil bouwen om zijn volgelingen op te vangen. Maar de priester wordt tevens gekweld door visioenen over zijn tegenpool, Ben Hawkins.

 2. 2. Alamogordo, NM

  Justin rekruteert via de radio een drieste misdadiger: Varlyn Stroud Deze moet op zoek gaan naar Henry Scudder en via hem in contact komen met diens zoon. Ben is inmiddels bij een waanzinnige beland, die hem meer info kan verschaffen over Scudder. Op de kermis ziet Ruthie gezichten van mensen die al jaren dood zijn. En Justin Crowe brengt mysterieuze nachtelijke bezoeken aan Chinatown.

 3. 3. Ingram, TX

  Ben zoekt tevergeefs naar tips over de schuilplaats van zijn vader in Ingram, tot iemand hem de weg wijst naar een huis op een verlaten weg. In New Canaan denkt de rechterhand van Justin inmiddels te hebben ontdekt wie het weeshuis in brand stak. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Iris. Stumpy laat zijn vrouw en dochter de ene vertoning na de andere doen – zelfs naaktshows voor tieners – om een uitstaande schuld te kunnen betalen.

 4. 4. Old Cherry Blossom Road

  In het oude huis op de verlaten weg huist niemand minder dan Bens grootmoeder, die hem cruciale informatie geeft over zijn vermiste vader. Jonesy geeft Sofie een zwaar karwei, maar ze wordt constant bespot door de mannelijke werkers. Lila uit haar wantrouwen over Samson aan de rest van de kermis: ze vermoedt dat hij een hand had in de verdwijning van Lodz. Terwijl Justin nachtmerries heeft over een moorddadige Ben, krijgt Tommy Dolan bewijs in handen dat Iris wel degelijk de pyromaan van het weeshuis was.

 5. 5. Creed, OK

  Ruthie vertelt Sofie dat ze de geest van haar dode moeder ziet rondwaren. Ben spoort de man op die het dodenmasker van zijn vader maakte en komt te weten dat zijn vader helemaal nog niet dood is. Tommy Dolan vertelt Justin dat zijn zus de brandstichter is. Die weigert vooralsnog zijn zus aan te geven. Sofie legt de tarotkaarten voor Ben en ze delen een reeks bizarre visioenen. Justin ontvangt inmiddels een pakketje van de maskermaker: een dode masker van Bens eigen hoofd!

 6. 6. The Road to Damascus

  Sofie zoekt het gezelschap op van Ben. Na de gedeelde visioenen zijn de twee naar elkaar toegegroeid en een romantische evolutie van hun relatie is onvermijdelijk. De kermis ontmoet een rivaliserende troep, wiens kamp werd gedecimeerd door Varlyn Stroud. Samson biedt spontaan een helpende hand aan. In New Canaan maakt Tommy Dolan zich op voor een preek die Iris aan de schandpaal moet nagelen. Maar tot zijn ontsteltenis geeft hij zélf toe de brandstichter te zijn. En na een incidentrijke nacht zegt Sofie voorgoed de Carnivale-groep vaarwel.

 7. 7. Damascus, NE

  Andere priesters van zijn gemeenschap zijn bezorgd over Justins groeiende populariteit en vragen zijn controversiële speeches op voorhand te mogen inzien. Justin gebruikt het incident om nog meer respect af te dwingen bij zijn volgelingen. In Damascus vindt Ben eindelijk zijn vader, maar ook Varlyn Stroud is ter plekke. Ben is de Eerste Apostel echter te vlug af en brengt Henry Scudder naar het Management. Wanneer de Rus, Scudder naar het leven staat, grijpt Ben in met fatale gevolgen voor het Management.

 8. 8. Outskirts, Damascus, NE

  Ben krijgt de mythische kracht en wetenschap overgedragen van de stervende Rus. Scudder ontsnapt, maar wordt gevangen door Stroud, die prompt richting Californië rijdt. Jonesy en Libby zijn getrouwd, zeer tot ongenoegen van de jaloerse Rita Sue. Een ongeluk op het reuzenrad biedt Ben de kans zijn helende gave te gebruiken, maar de dood van een moeder noopt de kermis op de vlucht te slaan voor een lynchende menigte hen bereikt. In Californië sluit Justin een pact met een lokale politicus die in de Senaat verkozen wil worden. En de priester huurt een nieuwe huismeid in... Sofie!

 9. 9. Lincoln Highway, UT

  Ben zet de achtervolging op Stroud in, maar wordt opgehouden door een gruwelijke ontmoeting met Jonesy. Die werd in pek en veren gehuld door een lynchende menigte uit Damascus en ligt op sterven. Ben belooft Libby dat hij haar kersverse echtgenoot niet zal laten sterven en gebruikt zijn helende gave. Tijdens Justins preek voor een Nieuw Amerika vuurt de invalide Vader Balthus een kogel op hem af. Justin wordt niet geraakt, maar de paranoia over zijn veiligheid groeit gestaag. Sofie is onder de indruk van het gemak waarmee Justin Vader Balthus vergeeft en valt voor zijn manipulerende woorden.

 10. 10. Cheyenne, WY

  Lodz neemt 's nachts tijdelijk bezit van Ruthies lichaam en deelt zo enkele geheimen met zijn geliefde Lila. Dankbaar voor het redden van zijn leven besluit Jonesy Ben te vergezellen in zijn zoektocht naar Stroud en Scudder. Die twee zijn inmiddels gearriveerd in New Canaan. Maar Justin moet wachten om Scudders gave over te nemen tot alle verdovingsmiddelen uit diens lichaam verdwenen zijn. Iris ontdekt inmiddels een onvermoede connectie tussen Justin en Sofie. Na een list doodt de priester, Scudder en neemt zijn kracht en wijsheid over. Niet veel later arriveren Ben en Jonesy in New Canaan.

 11. 11. Outside New Canaan, CA

  Op de kermis komt het tot een confrontatie tussen Lila en Samson. Een muiterij lijkt op til, tot Jonesy opdaagt en het kermis-personeel toont hoe Ben Hawkins hem genas. De Carnivale-groep zet meteen koers naar New Canaan. Daar ziet Ben Sofie terug, maar zij weigert te geloven dat Justin het Opperste Kwaad is en breekt met Ben. Samson en zijn kermis hebben inmiddels ook Californië bereikt en ze sluiten een deal met Iris om een show te geven in New Canaan. Jonesy overtuigt Ben om te wachten tot de volgende dag om Justin te vermoorden.

 12. 12. New Canaan, CA

  Samson bedenkt een slim plannetje om Justin in de val te lokken: terwijl Ben mensen in het kamp geneest, zal de priester vastzitten in het reuzenrad, zodat hij zich niet kan verzetten terwijl de levenskracht uit hem wordt gezogen. Justin vermoedt een verraadster in Sofie en laat haar gevangen zetten. En de confrontatie tussen Ben en de priester vindt eindelijk plaats: een gevecht op leven en dood in een door bliksems omgeven korenveld.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Phantasm

Phantasm

 • 4817 berichten
 • 4739 stemmen

Hetzelfde idee als zijn voorganger.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.