ad
 • 139.903 films
 • 6.662 series
 • 20.218 seizoenen
 • 435.037 acteurs
 • 281.773 gebruikers
 • 8.110.189 stemmen
Avatar
 
banner banner

Nowhere Man - Seizoen 1 (1995-1996)

4,25 2 stemmen

Show titel: Nowhere Man

IMDb beoordeling: 8,4 (1.676)

Seizoenen: 1 seizoen

Afleveringen: 25

Datum van release: maandag 28 augustus 1995

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Nowhere Man

Afleveringen Seizoen 1 (1995-1996)

 1. 1. Absolute Zero

  Fotograaf Thomas Veil komt erachter dat zijn leven en bestaan in een enkele avond is gewist.

 2. 2. Turnabout

  Terwijl hij wordt aangezien voor de dokter die zijn identiteit wiste wordt Thomas Veil naar de kliniek gebracht die gerund wordt door mensen die hem zoeken. Hij wordt gevraagd om een vrouw te onderzoeken die iets teveel weet...

 3. 3. The Incredible Derek

  Terwijl hij in Georgia op zoek is naar de auto uit zijn foto, komt Thomas een jongen tegen wiens mentale krachten hem inzicht geven in zijn problemen.

 4. 4. Something about Her

  Veil wordt gevangen genomen en er worden hem herinneringen geïmplanteerd aan een leven met een andere vrouw.

 5. 5. Paradise on Your Doorstep

  Thomas wordt naar een idyllische gemeenschap gelokt waar mensen zoals hemzelf wonen en wier levens en identiteit ook zijn gewist.

 6. 6. The Spider Webb

  Terwijl hij info verzamelt over een vriend, ontdekt Veil een TV-show die merkwaardig genoeg parallel loopt aan zijn eigen leven.

 7. 7. A Rough Whimper of Insanity

  Veil ontmoet en sluit vriendschap met een in afzondering levende computerprogrammeur, die hem aanbiedt te helpen erachter te komen wat hem is overkomen.

 8. 8. The Alpha Spike

  Veil gaat undercover op een elite kostschool waar de studenten worden onderworpen aan subliminale boodschap programmering.

 9. 9. You Really Got a Hold on Me

  Veil ontmoet een afgematte medevluchteling van de Organisatie die bereid is om zichzelf om het leven te brengen.

 10. 10. Father

  Wanneer hij terugkeert naar zijn geboorteplaats, ontmoet Veil zijn vader, een man met zijn eigen geheimen.

 11. 11. The Enemy Within

  Na te zijn beschoten terwijl hij op verboden terrein was, wordt Veil weer gezond door de zorg van een vrouw voor wie hij een groeiende aantrekkingskracht voelt.

 12. 12. It's Not Such a Wonderful Life

  Veil wordt opgespoord door een federale aanklager die Thomas nodig heeft om een ​​zaak tegen de Organisatie aan te spannen - en die hem daarbij zijn oude leven kan teruggeven.

 13. 13. Contact

  Iemand van binnen de Organisatie neemt contact op met Veil en biedt hem hulp aan in ruil voor het doden van iemand - de man die het oude leven van Thomas heeft gewist.

 14. 14. Heart of Darkness

  Geleid door een database met informatie over de Organisatie, gaat Veil undercover als rekruut voor een paramilitaire organisatie.

 15. 15. Forever Jung

  Onverklaarbare sterfgevallen in een verpleeghuis leiden Veil naar een project dat is ontworpen om het verouderingsproces om te keren - en verandert zijn proefpersonen in dodelijke huurmoordenaars.

 16. 16. Shine a Light on You

  Op zoek naar een man die in de database wordt genoemd, vindt Veil een stad die UFO-waarnemingen ervaart die mogelijk verband houden met de verdwijning van de man.

 17. 17. Stay Tuned

  Veil stuit op een mind control-experiment in een stad in de staat New York dat wordt gebruikt door een gouverneurskandidaat om gekozen te worden.

 18. 18. Hidden Agenda

  Veil vertelt het verhaal over hoe hij de "Hidden Agenda"-foto naar de verrader van de Organisatie bracht die hem de database bezorgde, niet wetende dat de Organisatie het gesprek volgt.

 19. 19. Doppelganger

  Veil ontdekt dat iemand in de stad die hij bezoekt hetzelfde gezicht heeft en zijn identiteit deelt.

 20. 20. Through a Lens Darkly

  Veil wordt naar een verlaten boerderij gebracht en wordt gedwongen zijn herinneringen aan Laura, een vrouw uit zijn verleden, opnieuw te beleven.

 21. 21. Dark Side of the Moon

  Veil wordt overvallen waarbij zijn tas met de negatieven erin wordt gestolen door een iemand van een straatbende. Deze wordt vervolgens neergeschoten en de bende denkt dat Veil hem heeft vermoord.

 22. 22. Calaway

  Lijdend aan ernstige slapeloosheid, keert Veil terug naar Calaway Hospital, waar een van de voormalige gevangenen nu toezicht houdt op zijn behandeling.

 23. 23. Zero Minus Ten

  Veil wordt wakker en bevindt zich in het ziekenhuis, zogenaamd herstellende van een auto-ongeluk - en ook terug in zijn oude leven.

 24. 24. Marathon

  Een onderschepte radio-uitzending leidt Veil naar een FBI-onderzoek van de Organisatie.

 25. 25. Gemini

  Veil voorkomt dat de agenten van de samenzwering het dossier van de FBI ophalen over de mysterieuze Organisatie die hem heeft gewist. Veil leert uit het dossier dat een FBI-agent genaamd "Gemini" de samenzwering onderzocht en het FBI-dossier opstelde. Gevlucht naar het laatst bekende veilige huis van Gemini in Virginia, ontdekt Veil het originele onaangetaste negatief van "Hidden Agenda". Het onaangetaste negatief lijkt de samenzwering te verbinden met de hoogste bestuursniveaus. Veil neemt contact op met senator William Wallace, die mogelijk het volgende doelwit van de samenzwering is.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van WelvE

WelvE

 • 41 berichten
 • 792 stemmen

Deze heb ik destijds (1996-1997?) op TV gezien. Ik vond hem toen heel spannend, een beetje X-Files of de film the Game, ook allemaal uit diezelfde periode. Maar helaas is hij daarna nooit meer te zien geweest ergens.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.