• 9.372.317 stemmen

Marcella - Seizoen 3 (2020)

Show titel: Marcella

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 02 minuten

Ontwikkeld door: Hans Rosenfeldt

Met: Anna Friel, Ray Panthaki en Jamie Bamber

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 14 juni 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Marcella

Marcella Backland keert terug naar de Metropolitan moordzaken afdeling, na een twaalfjarige carrière-stop. Marcella is een rechercheur ergens achterin de dertig die haar glansrijke baan opgaf om te trouwen en haar leven te wijden aan een gezin. Maar na het abrupte einde van haar huwelijk, met de liefde van haar leven Jason, en de vervreemding van haar dertienjarige dochter en tienjarige zoon, gaat Marcella weer aan het werk, terwijl ze probeert te begrijpen wat er nu gebeurt in haar leven.

Afleveringen Seizoen 3 (2020)

1. Aflevering 1

14 juni 2020 (46 minuten)

Achttien maanden later heeft Marcella een nieuw leven als undercoveragent in Belfast. Ze infiltreert diep in een machtige familie die duistere zaken doet.

2. Aflevering 2

14 juni 2020 (46 minuten)

Marcella wordt op straat herkend en vindt later een vreemd briefje op haar voorruit. Wanneer hoofdinspecteur Sangha aankomt in Belfast, moet Bobby zijn sporen wissen.

3. Aflevering 3

14 juni 2020 (46 minuten)

Marcella krijgt een anoniem pakje. Bij de wake van Jessie ziet hoofdinspecteur Sangha een eng bekend gezicht. Finn ontdekt wie de heroïne heeft verkocht aan Jessie.

4. Aflevering 4

14 juni 2020 (45 minuten)

De Maguires regelen dat Bobby de UK verlaat, maar onderweg naar het vliegveld loopt het plan mis. Katherine stuurt Marcella een bedreigende boodschap.

5. Aflevering 5

14 juni 2020 (46 minuten)

Door het laatste dreigement van de stalker verdenkt Marcella Frank. Als ze een van Bobby's ontvoerders herkent in dossiers van de politie, spoort ze hem op.

6. Aflevering 6

14 juni 2020 (46 minuten)

Marcella herinnert zich hoe Frank haar 18 maanden eerder heeft gered en geherprogrammeerd. Als Stacey met haar baby wegvlucht van de Maguires, moet Marcella haar vinden.

7. Aflevering 7

14 juni 2020 (42 minuten)

Finn gebruikt Rory's fobie om hem een alliantie in te treiteren. Marcella spreekt Frank aan op zijn verleden. Hoofdinspecteur Sangha ontdekt dat Stacey is gearresteerd.

8. Aflevering 8

14 juni 2020 (45 minuten)

Na Marcella's laatste black-out blijft ze achter met een onverklaarbaar lijk. Jack vraagt zich af waarom Sangha nog in Belfast is en besluit dat zelf uit te zoeken.

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Staat op Netflix. Deel 2 vond ik zeer heftig en sterk.

3 2 1 cut schreef:

Staat op Netflix. Deel 2 vond ik zeer heftig en sterk.

Mee eens. Ik hoop dat seizoen 3 mijn verwachtingen kan waarmaken en geen teleurstelling wordt. Zin in!

avatar van DreamTech

DreamTech

oh daar heb ik wel zin in vanavond andere 2 seizoenen waren goed !!

avatar van Mrs Bruce Willis_mm

Mrs Bruce Willis_mm

In de eerste aflevering loopt de ondertiteling niet synchroon.. Normaliter met Engels geen moeite, maar dat Ierse was wel een uitdaging..

Ik heb er nu 6 gezien, en vind het tot nu toe een minder seizoen, heel veel emo, en echt wel hele domme fouten erin, als in iemand die undercover gaat..

Ik hou de moed erin, moet er nog 2, hoop op een vette finale.

Zwaagje

Eén aflevering gezien en gematigd optimistisch. Seizoen 2 zal het niet overtreffen, maar dat mag de pret niet drukken.

avatar van Mrs Bruce Willis_mm

Mrs Bruce Willis_mm schreef:

Niks van gemerkt vandaag

avatar van 7 stars

7 stars

niet slecht, maar beduidend minder goed als het ijzersterke 2e seizoen. Beetje voorspelbaar en de psychoses zijn vervelend en te herhalend

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Inderdaad iets minder dan 2de deel. Maar nog steeds prima kijkvoer.

Opmerkelijk Aaron McCusker speelt Jamie Macguire in Shameless en Finn Macguire hier. Whats in a name.

avatar van Myrna_mm

Myrna_mm

Tja...ik word een beetje moe van al die rechercheurs en detectives die gekweld worden door en gebukt gaan onder hun eigen hallucinaties, worstelingen en trauma’s...Marcella is er daar één van. Vind het ook een beetje gekkig dat iemand die zo labiel is toch nog politie-werk mag uitvoeren.

Nee, voor mij houdt het na dit seizoen op.

avatar van Suitehome

Suitehome

S3 vind ik wat minder dan de vorige 2 seizoenen.

In de plus: de verandering van setting naar Ierland naar een maffia-familie, de nieuwe personages werken aanvankelijk goed, het scenario van Hans Rosenfeldt, het acteren van Anna Friel en de spanningsopbouw van de eerste delen.

In de min: de hallucinaties van Marcella hebben we op een gegeven moment wel gezien (in de slotaflevering is ze opeens weer haarscherp) en de ontknoping is grotesk.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Mwa. Ook ik beleefde aan deze jaargang veel minder plezier dan aan de vorige twee seizoenen. Op zich vind ik het wel aardig werken - en sowieso dapper - dat ze nu echt iets anders proberen: een nieuwe setting, een nieuw soort verhaallijn, bijna alleen maar nieuwe personages. Alsof ze de mogelijke herhalingsoefening / het mogelijke uitmelken zo voor wilden zijn. Toch werkt dit na een paar aardige afleveringen veel minder goed: de plot voelt veel meer bij elkaar geraapt, veel twists zijn tamelijk willekeurig en ongeloofwaardig, en uiteindelijk wordt er amper spanning opgebouwd. De slotafleveringen behoren tot het slechtste van de serie. Toch een voldoende wegens het sterke spel van Friel en de paar aardige elementen, vooral aan het begin van de serie.

Zwaagje

vandaag de laatste aflevering gezien. Het vorige seizoen vond ik weergaloos; misschien hadden ze toen moeten stoppen. Seizoen 3 valt daardoor tegen. Als je het niet vergelijkt met het vorige seizoen is het een ruime voldoende voor mij. Of ik een volgend seizoen nog kijk durf ik te betwijfelen.

avatar van david bohm

david bohm

Verhaal met potentie, undercover bij een Ierse misdaadfamilie maar wordt eigenlijk niet veel meegedaan. Dit seizoen was ook mooi geweest na 4 of 5 afleveringen.

avatar van Antoonius

Antoonius

Inderdaad is het derde seizoen zò teleurstellend dat je bijna geen zin meer hebt om de film af te kijken. De vaart is er compleet uit.De eerste twee seizoenen zijn aardig en spannend dat mag genoemd worden.