ad
 • 139.916 films
 • 6.666 series
 • 20.226 seizoenen
 • 435.043 acteurs
 • 281.831 gebruikers
 • 8.110.854 stemmen
Avatar
 
banner banner

SpongeBob SquarePants - Seizoen 2 (2000-2003)

3,72 29 stemmen

Show titel: SpongeBob SquarePants

IMDb beoordeling: 8,2 (85.550)

Seizoenen: 5 seizoenen

Afleveringen: 36

Datum van release: donderdag 26 oktober 2000

 • On Demand:

 • Amazon Prime Bekijk seizoen 2 via Amazon Prime
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

SpongeBob SquarePants

Afleveringen Seizoen 2 (2000-2003)

 1. 1. Your Shoe's Untied/Squid's Day Off

  Patrick koopt nieuwe schoenen, maar hij weet niet hoe hij ze moet strikken. Hij gaat naar SpongeBob en vraagt om hulp. / Meneer Krabs wordt afgevoerd naar het ziekenhuis en vraagt of Octo zolang op de Krokante Krab wil letten. Octo neemt dan een vrije dag, maar hij krijgt allemaal gekke ideeën over hoe SpongeBob de Krokante Krab afbreekt.

 2. 2. Something Smells/Bossy Boots

  SpongeBob krijgt een vreselijk stinkende adem, waardoor iedereen voor hem wegrent. Hij begrijpt niet waarom. / Parel komt werken in de Krokante Krab en besluit dat het vanaf nu Knuffel Krab heet. Ze maakt er een tiener-lounge van.

 3. 3. Big Pink Loser/Bubble Buddy

  Patrick doet SpongeBob na in de hoop ook een prijs te winnen. SpongeBob krijgt namelijk steeds prijzen voor zijn gedrag. /Op Leif Ericson Dag heeft SpongeBob niemand om mee te spelen. Dan maakt hij een bel en noemt hem Opblaas Maatje.

 4. 4. Dying for Pie/Imitation Krabs

  Octo geeft SpongeBob per ongeluk een bom die eruit ziet als een taart. Hij is bang dat SpongeBob de taart al heeft opgegeten en tegen zonsondergang zal exploderen. / Plankton bouwt een robot meneer Krabs om het geheime recept van de Krabburgers te stelen

 5. 5. Wormy/Patty Hype

  Sandy gaat even weg en wil dat SpongeBob en Patrick op haar huisdieren passen. Ze worden meteen bevriend met een rups, Rupsie. / Het gaat niet zo goed met de Krokante Krab en meneer Krabs wil een goed idee om de tent weer wat leven in te blazen. SpongeBob verzint de Kleurenburgers.

 6. 6. Grandma's Kisses/Squidville

  SpongeBob houdt ervan om zijn Oma te bezoeken, maar hij staat voor schut in de Krokante Krab, omdat er nog een zoenafdruk op zijn voorhoofd zit. / Octo's huis wordt door SpongeBob en Patricks rifzuigers opgeblazen en hij verhuist naar een stad waar alleen octopussen leven.

 7. 7. Pre-Hibernation/Life of Crime

  Sandy gaat bijna over in de winterslaap, maar ze wil nog een hoop dingen doen voordat ze daarmee gaat beginnen./ Patrick en SpongeBob stelen een ballon (ze weten niet dat het Gratis Ballonnendag is).

 8. 8. Christmas Who?

  Sandy vertelt SpongeBob over de kersttraditie en hij vertelt het hele evenement aan iedereen in Bikinibroek. De hele stad is ervan overtuigd dat de Kerstman zal langskomen om hun wensen in vervulling te laten gaan.

 9. 9. Survival of the Idiots/Dumped

  SpongeBob en Patrick gaan naar Sandy's huis in het midden van de winter. Ze vriezen bijna dood, maar ze verzinnen een oplossing./ Gerrit gaat meer en meer om met Patrick en SpongeBob voelt zich achtergelaten. SpongeBob probeert om Gerrit uit zijn gedachten te zetten, maar dat lukt niet zo goed.

 10. 10. No Free Rides/I'm Your Biggest Fanatic

  Mevrouw Puff is het helemaal zat dat SpongeBob steeds maar blijft falen voor zijn vaarexamen./ SpongeBob en Patrick gaan naar een kwallenvis bijeenkomst en SpongeBob ontmoet de Kwallenspotters.

 11. 11. Mermaid Man and Barnacle Boy III/Squirrel Jokes

  SpongeBob en Patrick moeten op het huis van Meerminman en Mosseljongen passen, omdat die op vakantie gaan. Ze mogen nergens aankomen, maar kunnen de verleiding niet weerstaan./ Er is een culturele avond in de Krokante Krab en SpongeBob doet een stand-up act. Hij is niet erg grappig, maar hij verzint een grap over eekhoorns. Die valt zeer goed in de smaak bij het publiek, Sandy kan er echter wat minder om lachen.

 12. 12. Pressure/The Smoking Peanut

  SpongeBob daagt Sandy uit haar pak uit te trekken, om één minuut lang onder water te ademen./ SpongeBob en Patrick zijn in de dierentuin van Bikinibroek om de grote oester te zien. Maar de oester slaapt en SpongeBob probeert haar wakker te maken.

 13. 13. Shanghaied/Gary Takes a Bath

  SpongeBob, Patrick en Octo vinden het schip van de Vliegende Hollander en ze kunnen er niet meer af./ SpongeBob wil dat Gerrit in bad gaat, maar Gerrit zelf wil niet. SpongeBob probeert op verschillende manieren om Gerrit te wassen, maar wordt uiteindelijk zelf het viest.

 14. 14. Welcome to the Chum Bucket/Frankendoodle

  Meneer Krabs en Plankton spelen iedere donderdagavond-kaart en meneer Krabs is zo zeker van zichzelf dat hij SpongeBob verwedt./ SpongeBob vindt een potlood dat een kunstenaar heeft laten vallen in zee. Hij tekent iets en hij komt erachter dat alles wat hij tekent tot leven komt.

 15. 15. The Secret Box/Band Geeks

  Patrick heeft een doos en hij laat hem aan SpongeBob zien. Patrick moet ontzettend lachen om wat in de doos zit, maar SpongeBob mag het niet weten./ Squilliam daagt Octo uit: Octo moet een band verzamelen en spelen in bij een rugbywedstrijd van de mensen.

 16. 16. The Graveyard Shift/Krusty Love

  Meneer Krabs opent de Krokante Krab 24 uur per dag. SpongeBob en Patrick moeten de hele nacht werken./ Meneer Krabs wordt verliefd op mevrouw Puff en hij wil met haar uit.

 17. 17. Procrastination/I'm with Stupid

  SpongeBob moet een opstel van 800 woorden schrijven over wat hij niet moet doen bij een stoplicht. Hij stelt het maar uit, om het maar net op tijd af te hebben./ Patricks ouders komen lang op Zeesterrendag en Patrick wil dat zijn ouders niet denken dat hij zo ongelooflijk dom is.

 18. 18. Sailor Mouth/Artist Unknown

  SpongeBob en Patrick lezen een aantal scheldwoorden op een container en ze denken dat het verfraaiers zijn./ SpongeBob gaat op kunstles bij Octo en hij maakt een geweldig beeld. Octo is jaloers en zegt dat het niet volgens het boek is. SpongeBob raakt hier van in een depressie en hij gaat naar de stortplaats.

 19. 19. Jellyfish Hunter/The Fry Cook Games

  SpongeBob doet wat kwallenkwab op zijn Krabburger en laat een aantal klanten proeven. De klanten vinden het heerlijk en meneer Krabs ziet er goed geld in./ Op de Frituurspelen, een soort Olympische Spelen, maar dan voor frituurkokken, nemen meneer Krabs en Plankton het tegen elkaar op.

 20. 20. Squid on Strike/Sandy, SpongeBob, and the Worm

  Octo en SpongeBob gaan staken en zorgen onbedoeld voor véél meer klanten voor de Krokante Krab./ Een stierworm terroriseert Bikinibroek en Sandy denkt dat ze hem makkelijk aankan. SpongeBob denkt van niet en gaat mee.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.