• 9.378.203 stemmen

Blind Gekocht - Seizoen 1 (2019)

Alternatieve titel: Kopen zonder Kijken België

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur en 30 minuten

Met: Béa Vandendael, Bart Appeltans en Dina Tersago

Oorsprong: België

Datum van release: woensdag 27 maart 2019

Eerst uitgezonden op: Vier (België)

• Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Blind Gekocht

In 'Blind Gekocht' vertrouwen kandidaat-kopers al hun middelen toe aan een makelaar en interieurarchitect. Deze woonexperten gaan op zoek naar dat ene droomhuis dat de kandidaat-kopers zelf maar niet te pakken krijgen, én hakken voor hen de knoop door. Het huis wordt gekocht en pas nadien krijgen de deelnemers het in de oorspronkelijke staat te zien, zonder te weten waar het zich bevindt. Na renovatie wordt de woning heringericht, de verhuis geregeld en kunnen de kopers hun nieuwe woonst ontdekken.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

1. Aflevering 1

27 maart 2019 (55 minuten)

Bart en Els uit Ternat verwachten hun eerste kindje en zijn daarom op zoek naar een grotere woning. Anton en Roxanne zijn dan weer op zoek naar een Pipi Langkous-huis.

2. Aflevering 2

3 april 2019 (55 minuten)

Anton en Roxanne krijgen eindelijk de woning te zien die Bart en Bea voor hen aangekocht hebben. Het is maar de vraag of het koppel uit Temse er tevreden mee zijn. In Ternat gaan de verbouwingen van start zodat Bart en Els zo snel mogelijk kunnen verhuizen met hun kersverse baby. Ook een derde koppel, Kim en Cédric, en hun twee kinderen Vince en Liam, zijn op zoek naar een nieuw huis. Zij wonen in Londerzeel en willen kost wat kost blijven wonen in de postcode 1840.

3. Aflevering 3

10 april 2019 (55 minuten)

Roxane en Anton zien hun afgewerkte Villa Kakelbont voor het eerst, en Bart en Béa zijn net zo zenuwachtig als het koppel. Kim en Cedric zijn al een tijdje op zoek naar hun droomwoning in Londerzeel. Ook de energieke Nisse en Mathilde zijn klaar om hun eerste eigen stek te kopen in Gent.

4. Aflevering 4

17 april 2019 (55 minuten)

In Londerzeel verwerken Kim en Cédric stilaan de teleurstelling na de eerste bezichtiging van hun nieuwe huis. Interieurarchitect Bart heeft er alle vertrouwen in. Zijn team gaat volop aan de slag, maar of het koppel blij zal zijn met zijn verbouwingen? In Gent zoekt aankoopmakelaar Bea naarstig verder naar een huis voor Nisse en Mathilde.

5. Aflevering 5

24 april 2019 (55 minuten)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang en binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. Maar dan stuit Bart nog op een lastminute-probleem. Het vijfde koppel, Vicky, Tom en de kleine Nobel, wonen in Mechelen en willen met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis kopen, eveneens in Mechelen. Ook het zesde en laatste koppel, Klaas en Heleen, is op zoek naar een huis. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen, waar ze een eigen stekje zoeken.

6. Aflevering 6

1 mei 2019 (55 minuten)

Vandaag is de grote dag aangebroken voor Vicky en Tom, ze krijgen hun nieuw huis te zien. Klaas en Heleen bezoeken het huis dat hun thuis moet worden.

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

Volgens mij heel fake dit concept. Uiteindelijk krijgt iedereen een (bijna) afgewerkt huis. Als er een tweede reeks van zou komen, ga je zien dat er honderden inschrijvingen gaan zijn... "Hier is mijn geld, koop er een huis mee en lap het op, dat bespaart mij werk en organisatie."

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

JorisTVmeter schreef:

Erg veel afgewerkte kamers zijn er in latere seizoenen. Geld op is op.